Koke: Før hadde vi et mer voksent lag hvor alle tok ansvar. Det må vi gjøre nå.

Sammen med Diego Simeone, tok Koke en prat med pressen i forkant av kveldens kamp mot Bayer Leverkusen. Atlético Madrid står med fire poeng etter to kamper og har nå en gyllen mulighet til å sikre seg et forsprang på Bayer Leverkusen og Lokomotiv Moskva, ved seier her.

Rekken på Metropolitano

– Vi jobber med å vinne kampene både hjemme og borte. Føle oss sterke hjemme og få poengene, vi må komme tilbake på dette sporet. Vi har en fin mulighet for å vinne igjen, vi er veldig entusiastiske over muligheten for det.

Mangelen på scoringer

– Det handler ikke om bare spissene, men midtbanespillerne også kan gjøre mål, det er alle og de vil komme. Vi har muligheter og vi trenger å støtte samtlige, for vi kan ikke miste det. Mulighetene kommer og det vil bli scoringer igjen med Diego og Álvaro.

Hva som mangler

– I flere sesonger har vi vunnet kampene 1-0 hvor vi har forsvart oss bra og i den forrige kampen startet vi slik bra, men det var ikke like bra i den andre omgangen. Vi er et ungt lag som må fortsette for å få erfaring og resultatene vil komme.

Viktige spillere må stå fram

– Folk har sin mening og det må respekteres. Jeg ser på arbeidet og kampene vi har framfor oss. Jeg respekterer alle meninger om meg og laget, noe er jeg enig i, noe er jeg ikke. Men jeg stoler på mine lagkamerater og trenerapparatet.

Kritikken mot Simeone

– Veldig ofte blir folk lei over å se det samme (folket) over så lang tid og vi blir vant med det gode, men vi er heller ikke så dårlige. Ikke så gode, men heller ikke så dårlige. Tre poeng bak Barcelona og positive resultater vil komme.

Mangel på personlighet

– Det kan være, vi har veldig unge spillere, vi hadde før et mer voksent lag, det er realiteten. Alle tok ansvar og det er det vi må gjøre nå også. La alle stå fram, det er et lag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *