Connect with us

Nyheter

Kondogbia klar for klubben: – Signeringen er som hånd i hanske

Published

on

Foto: Atlético Madrid

Det bekrefter nå begge klubber på sine nettsteder.

Valencia-spilleren hentes inn som Thomas Partey sin erstatter, etter at hans klausul ble trigget på siste dagen av overgangsvinduet.

Franskmannen har signert en kontrakt til 2024, og overgangssummen skal være på 11 millioner euro med fire millioner euro i potensielle bonuser.

– Det er en lang sesong. Skader kommer og på vårparten kan Kondogbia registreres i Champions League – noe han ikke kan nå. Jeg synes signeringen er som hånd i hanske og hundre prosent logisk og nødvendig, sa LaLiga-ekspert Petter Veland i gårsdagens episode av podcasten LaLigaLoca.

Midtbanespilleren har tidligere vært innom Monaco, Sevilla og Inter før Valencia, hvor han spilte 104 kamper og scoret syv mål.

Nyheter

Kontrakten terminert: Diego Costa forlater klubben

Partene har nå kommet til en enighet om oppsigelse av kontrakten med umiddelbar virkning.

Published

on

Det opplyser Atlético Madrid i en pressemelding tirsdag.

– Den brasiliansk-spanske-spissen uttrykte for noen dager siden overfor klubben at han ønsket å avslutte sin kontrakt av personlige årsaker, og denne tirsdagen ble kontrakten avsluttet, står det i pressemeldingen.

Etter å ha stått over de to siste treningene, har partene nå nådd en enighet etter den andre dagen med forhandlinger. Avtalen innebærer at Diego Costa må betale 15 millioner euro hvis han signerer for Sevilla, Real Madrid eller Barcelona.

Atlético foreslo først 25 millioner euro, men det ble ikke godtatt.

Diego Costa hadde kontrakt til sommeren 2021.

32-åringen har vært i klubben i drøyt tre år etter returen fra Chelsea 2018, men har slitt voldsomt med skader og andre utenomsportslige ting i løpet av perioden. Det ble 19 scoringer på 81 kamper i Diego Costa sin andre periode i klubben, og totalt endte spissen med 83 scoringer på 215 kamper.

Diego Costa var med på å vinne LaLiga (2013-14), Copa del Rey (2013), Europa League (2018) og Supercopa de Europa (2010 og 2018).

– Klubben ønsker å takke for hans bidrag i løpet av disse årene og ønsker ham lykke til videre i hans profesjonelle karriere, skriver klubben i pressemeldingen.

Continue Reading

Nyheter

Lucas Torreira klar for Atleti

Published

on

Den 24 år gamle uruguayaneren er omsider klar for Atlético Madrid etter flere dager med venting.

Det bekrefter Atlético Madrid nå på sine sosiale kanaler.

Klubben har den siste tiden forsøkt å kvitte seg med Thomas Lemar og Héctor Herrera for å gi rom til Torreira – men uten å lykkes. Derfor er det nå Thomas Partey som finansierer denne avtalen når han nå forlater klubben og reiser til Arsenal for en sum på 50 millioner euro.

Torreira lånes inn, men lånet kan bli gjort permanent for en sum som ryktes å være 18 millioner euro.

Continue Reading

Nyheter

Arsenal trigget utkjøpsklausulen til Thomas Partey

Published

on

Sommerens store overgangssaga er omsider over, og det på deadline day.

Det bekrefter Atlético Madrid nå i en pressemelding.

Arsenal har trigget utkjøpsklausulen til Thomas Partey på 50 millioner euro, som betyr at ghaneseren ikke lenger er Atlético Madrid-spiller. Partey spilte 188 kamper for Atlético Madrid, og scoret 16 mål i perioden 2015-2020. Partey hadde i utgangspunktet kontrakt til sommeren 2023.

Vi takker Thomas Partey for alle bidrag og ønsker lykke til videre i karrieren.

Continue Reading

TABELLEN

Trending