Lacazette er plan B

Edinson Cavani i januar begynner å se vanskelig ut, og Diego Simeone og Atlético Madrid ønsker ikke å la vinduet passere uten at en spiss kommer inn. Alexandre Lacazette nevnes nå som en mulig signering.

Edinson Cavani er fortsatt prioriteten når det gjelder å sikre seg en spiss i januarvinduet, men situasjonen er veldig komplisert og avansert. Thomas Lemar må selges for å frigjøre midler og lønn, samtidig som partene for øyeblikket er et stykke unna enighet, med PSG som ikke ønsker å selge.

Spilleren som nå nevnes, Alexandre Lacazette, er et kjent navn for de fleste Atlético-supportere. Franskmannen var sommeren 2017 mer eller mindre klar for Atleti, men overgangsnekten, eventuelt registreringsnekten, gjorde at overgangen gikk i vasken, og at Antoine Griezmann den gang ble værende.

Alexandre Lacazette har denne sesongen scoret fem mål på 15 kamper i Premier League for Arsenal og har hatt en ganske skuffende sesong, vil mange hevde. Alternativet her er at Thomas Lemar blir med i en handel her hvor Lacazette drar til Atleti og Lemar ender opp i Arsenal – en klubb som tidligere skal ha vist interesse for Atléticos nummer 11.

Uansett, dette er en plan som kun vil bli aktivert dersom Edinson Cavani er fullstendig utelukket. Atlético og Andrea Berta jobber nå på spreng for å tilfredsstille Diego Simeone.

Kilde: MARCA