Connect with us

Nyheter

Lacazette er plan B

Published

on

Edinson Cavani i januar begynner å se vanskelig ut, og Diego Simeone og Atlético Madrid ønsker ikke å la vinduet passere uten at en spiss kommer inn. Alexandre Lacazette nevnes nå som en mulig signering.

Edinson Cavani er fortsatt prioriteten når det gjelder å sikre seg en spiss i januarvinduet, men situasjonen er veldig komplisert og avansert. Thomas Lemar må selges for å frigjøre midler og lønn, samtidig som partene for øyeblikket er et stykke unna enighet, med PSG som ikke ønsker å selge.

Spilleren som nå nevnes, Alexandre Lacazette, er et kjent navn for de fleste Atlético-supportere. Franskmannen var sommeren 2017 mer eller mindre klar for Atleti, men overgangsnekten, eventuelt registreringsnekten, gjorde at overgangen gikk i vasken, og at Antoine Griezmann den gang ble værende.

Alexandre Lacazette har denne sesongen scoret fem mål på 15 kamper i Premier League for Arsenal og har hatt en ganske skuffende sesong, vil mange hevde. Alternativet her er at Thomas Lemar blir med i en handel her hvor Lacazette drar til Atleti og Lemar ender opp i Arsenal – en klubb som tidligere skal ha vist interesse for Atléticos nummer 11.

Uansett, dette er en plan som kun vil bli aktivert dersom Edinson Cavani er fullstendig utelukket. Atlético og Andrea Berta jobber nå på spreng for å tilfredsstille Diego Simeone.

Kilde: MARCA

Continue Reading

Nyheter

Overgangsvinduet: Slik ser fremtiden ut

Published

on

Foto: Atlético Madrid

Sesongen er over, Champions League venter snart, men det samme gjør også et overgangsvindu. Det ryktes om Oblak til Chelsea, Giménez til England og Thomas Partey kan ende opp i Arsenal, sies det.

Flere spillere har spilt for fremtiden etter at LaLiga startet opp igjen, og om Atlético skal hente spillere i sommer, må noen ut. Slik er status på spillerne i troppen for øyeblikket:

Jan Oblak: Spilleren med høyest lønn i klubben (10 millioner euro per sesong), og kanskje den aller beste. Det snakkes om interesse fra Chelsea, men om det skal bli noe av, MÅ Chelsea trigge utkjøpsklausulen, samtidig som at Oblak må ønske det selv. For øyeblikket er Oblak fornøyd i Madrid, han har troen på prosjektet og det er lite som tyder på at han vil flytte på seg i sommer.
Utkjøpsklausul: 120 millioner euro
Kontrakt til: 2023

Antonio Adán: Kommer til å forlate klubben denne sommeren, og har også kommunisert det til sportsdirektør Andrea Berta etter at LaLiga ble avsluttet. Kontrakten utløper denne sommeren, og hans neste stoppested blir etter alt å dømme, Sporting CP i Portugal.
Utkjøpsklausul: Ikke kjent
Kontrakt til: 2020

Kieran Trippier: Ingen spørsmål rundt han denne sommeren, naturlig nok. Har en sak hengende over seg for brudd på spilleregler, og det er fortsatt litt uvisst hva som vil skje der. Blir uansett værende i klubben.
Utkjøpsklausul: 60 millioner euro
Kontrakt til: 2022

Sime Vrsaljko: Det har vært lite snakk om noen overgang for Sime Vrsaljko denne sommeren. Dessverre har han slitt mye med skader, og han er nå ute etter et siste inngrep han gjorde i pausen som var. Han sies å være klar rundt kampen mot Leipzig, men fremtiden hans er høyst usikker.
Utkjøpsklausul: 80 millioner euro
Kontrakt til: 2022

Santiago Arias: Trolig en av de spillerne som spilte for fremtiden da LaLiga startet opp igjen, og han har levert meget bra siden den gang. Det har vært interesse fra spesielt Italia, men det kan være at han nå har overbevist nok til at han får bli værende. Trolig må enten Arias eller Vrsaljko forlate klubben i sommer. Selv har Arias vært tydelig på at han ønsker å bli værende.
Utkjøpsklausul: 80 millioner euro
Kontrakt til: 2023

Felipe: Ble hentet inn før forrige sesong, og har vært kanskje Atléticos aller beste midtstopper i 2019/20-sesongen. Ingen tvil om at han blir værende i klubben.
Utkjøpsklausul: 120 millioner euro
Kontrakt til: 2022

Stefan Savic: En av spillerne som kan forlate klubben i sommer om tilbudet er godt nok. Forrige sommer var agenten veldig tydelig på at Savic ville bli værende, men nå kan det være at han forlater klubben, om et bud er godt nok for både klubb og spiller. Foreløpig er det ingenting konkret.
Utkjøpsklausul: 40 millioner euro
Kontrakt til: 2022

José María Giménez: En av klubbens fire kapteiner som er blant de beste midtstopperne i verden når han er skadefri. Dessverre er det fortsatt for mye skader, men etter at LaLiga startet opp igjen, har han vært tilbake for fullt. Nå meldes det om interesse fra England fra Chelsea og Manchester City, men det er veldig lite som tyder på at han vil flytte på seg i sommer. Han tok over arven etter landsmann Diego Godin forrige sommer, og elsker klubben.
Utkjøpsklausul: 120 millioner euro
Kontrakt til: 2023

Mario Hermoso: Sammen med Savic, er han en av midtstopperne som potensielt kan flytte på seg i sommer om det kommer et godt nok tilbud. Har ikke klart å overbevise nok etter overgangen fra Espanyol, og det snakkes blant annet om interesse fra Real Sociedad. Men foreløpig er det lite som er konkret, og det må være et godt tilbud, noe som muligens kan være vanskelig for en klubb som Real Sociedad. Fortsatt ung, og med et stort potensial.
Utkjøpsklausul: 85 millioner euro
Kontrakt til: 2024

Renan Lodi: Har vært en stor suksess for Atlético etter overgangen fra Brasil, og er selvsagt i planene fremover. Spiller i klubben også neste sesong.
Utkjøpsklausul: Ikke kjent
Kontrakt til: 2025

Koke: Blir værende i klubben, ferdig.
Utkjøpsklausul: 150 millioner euro
Kontrakt til: 2024

Saúl Ñíguez: Blir værende i klubben, ferdig.
Utkjøpsklausul: 150 millioner euro
Kontrakt til: 2026

Thomas Partey: Sommerens store overgangssaga sett med Atlético-øyne. Har hatt stor interesse fra Arsenal som virkelig ønsker ghaneseren. Nå kan det se ut som at han blir værende i klubben. Arsenal har ikke pengene til å trigge utkjøpsklausulen, og Atlético kommer ikke til å forhandle om en overgangssum. Arsenal skal også etter rapportene ha informert Atlético om at de ikke vil trigge klausulen på grunn av økonomi.
Utkjøpsklausul: 50 millioner euro
Kontrakt til: 2023

Héctor Herrera: Hadde en god start på Atlético-karrieren, men har skuffet litt etter det. Kom til klubben gratis forrige sommer, og det er lite som tyder på at han drar. Men er budet godt nok, utelukkes ingenting. Blir trolig værende.
Utkjøpsklausul: Ikke kjent
Kontrakt til: 2022

Marcos Llorente: Mirakelmannen som kom fra Real Madrid forrige sommer. Ingen tvil om at han er en del av planene til Diego Simeone.
Utkjøpsklausul: 120 millioner euro
Kontrakt til: 2024

Thomas Lemar: Et bomkjøp, ingen tvil om det, da han ble hentet fra Monaco for 70 millioner euro. Ni målpoeng og tre scoringer har det blitt på to sesonger. Nå sliter Atlético Madrid med å finne en ny klubb som kan betale det klubben krever. Derfor kan det se ut som at Lemar blir værende i klubben også neste sesong.
Utkjøpsklausul: 150 millioner euro
Kontrakt til: 2023

Vitolo: En spiller som også har hatt mye å bevise denne sesongen, og som fortsatt ønsker å lykkes i Atlético. Han blir 31 år i november, og er en av spillerne som er tilgjengelig for salg, men det er veldig vanskelig å finne en ny klubb. Overgangssum og høy lønn gjør det svært vanskelig for andre klubber å hente ham.
Utkjøpsklausul: 150 millioner euro
Kontrakt til: 2023

Ángel Correa: Var nære å forlate klubben forrige sommer til AC Milan, men det skjedde ikke. Denne sommeren er det lite som tyder på at Correa vil flytte på seg.
Utkjøpsklausul: 100 millioner euro
Kontrakt til: 2024

Yannick Carrasco: Ble leid inn fra Dalian Yifang i januar, og hadde kun kontrakt ut juni. Men Carrasco forlenget lånet, og nå tyder det meste på at han også blir værende i klubben på lengre sikt. Hvor lenge gjenstår å se, men trolig er han Atlético-spiller også neste sesong.
Utkjøpsklausul: Låneavtale – kan gjøres permanent for 30 millioner euro (nevnes ulike priser)
Kontrakt til: Ut 19/20-sesongen. Jobbes med forlengelse.

João Félix: Juvelen som ble hentet fra Benfica forrige sommer for store summer. Har kanskje ikke levd helt opp til de enda, men det er ingen tvil om at klubben fortsatt har troen på ham, og er overbeviste om at han vil lykkes. Ingen tvil om at han blir værende.
Utkjøpsklausul: 300 millioner euro
Kontrakt til: 2026

Diego Costa: En av flere som har spilt for fremtiden, og kanskje gjør det fortsatt. Men det som gjør det vanskelig med tanke på et salg, er hans lønn og overgangssum. Trolig er det svært få klubber som kan tilfredsstille både klubb og spiller ved en eventuell overgang, og han blir etter all sannsynlighet værende ut kontrakten.
Utkjøpsklausul: 200 millioner euro
Kontrakt til: 2021

Álvaro Morata: Ble i sommer Atlético-spiller permanent. Men foreløpig har det ikke blitt kommunisert, og det er usikkert hvor lang kontrakten er. Det sies at avtalen strekker seg til 2024.
Utkjøpsklausul: Ikke kjent
Kontrakt til: 2024**

Det kan også nevnes at Germán Burgos er ferdig i klubben etter denne sesongen når Champions League er ferdigspilt. Diego Simeone blir selvfølgelig værende.
Continue Reading

Nyheter

Overbeviste Simeone – han blir Lodis utfordrer

Published

on

Foto: Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images

Manu Sánchez kan bli Renan Lodis konkurrent neste sesong.


Tidligere var det mye snakk om hvem Atlético skulle hente som Renan Lodis backup på venstreback. Saúl måtte vikariere flere ganger, men uten å trives. Det samme gjelder Mario Hermoso, mens Caio Henrique har returnert til klubben, men ser ikke ut til å være i planene med det første.

Renan Lodi sin konkurrent på venstreback neste sesong, ser ut til å bli: Manu Sánchez. Venstrebacken ser ut til å ha overbevist Diego Simeone, og han har fått spille seks førstelagskamper denne sesongen (fem i LaLiga og én i Copa del Rey). Debuten fikk han mot Osasuna i desember, hvor han ble hyllet av Diego Simeone etter kampslutt.

– Jeg elsket ham, sa Cholo den gang.

Kun timer før kampen fikk han beskjed om at han ville få starte kampen. Da fikk han beskjed om å skru av mobiltelefonen for å unngå presset som ville komme.

– Jeg var nervøs og emosjonell før jeg gikk utpå banen. Jeg spilte med mine idoler og det har vært uforglemmelig, sa debutanten den gang.

Og i følge AS, via El Desmarque, kommer Manu Sánchez til å bli en del av førstelagstroppen kommende sesong. De økonomiske utfordringene i sommer gjør at Atlético må prioritere annerledes, og dermed får Sánchez etter all sannsynlighet muligheten.

Kontrakt til 2023

Unggutten forlenget kontrakten med Atlético Madrid forrige sommer til 2023.

– Jeg er veldig spent på denne muligheten jeg har fått. Det er en enorm glede fordi klubben har vist at de stoler på meg, og nå må jeg ta muligheten. Jeg kom 14 år gammel til en klubb som betyr alt for meg og for min familie. Å spille for et lag du er supporter av er en enorm tilfredshet.

Caio Henrique returnerer også til klubben i sommer. Hva som skjer med han er fortsatt uvisst, men det snakkes også om et salg til Porto.


Continue Reading

Nyheter

Drømmetrekning for Atlético Madrid i Champions League!

Published

on

Veien videre for Atlético Madrid i Champions League frem mot en eventuell finale, er nå satt.

Atlético Madrid møter Leipzig i kvartfinalen i Champions League. Kampen spilles som enkeltkamp mellom 12.- 15.august. Dette er første gang lagene møtes i en Champions League-kamp, og andre gang denne sesongen Atlético møter et tysk lag i turneringen. I gruppespillet var Bayer Leverkusen motstander. Det endte med 1-0-seier på Metropolitano og 1-2-tap i Leverkusen.

Dersom Atlético Madrid skulle gå videre mot Leipzig venter Atalanta eller PSG 18.- eller 19. august. Det er første gang Atalanta er med i dette selskapet.

Ved en eventuell finale vil også Atlético Madrid bli regnet som hjemmelag. Finalen spilles også i Lisboa.

Kvelden på Anfield

Atlético Madrid sin vei mot kvartfinalen er det nok ikke mange som har glemt. Atlético tok seg på sensasjonelt vis videre mot Liverpool på Anfield i åttedelsfinalen etter å ha havnet under 0-2 (1-2) sammenlagt.

Marcos Llorente ble byttet inn og resten er historie. Midtbanespilleren kom inn og scoret først én gang for Atleti, som betydde avansement, før han igjen utliknet noen få minutter senere. Mot slutten av kampen sikret også Álvaro Morata avansementet da han rullet inn 3-2 forbi Adrián og foran de tilreisende Atlético Madrid-supporterne i bortesvingen.

Liverpool FC v Atletico Madrid - UEFA Champions League Round of 16: Second Leg : News Photo
HELT: Marcos Llorente ble den store helten da Atlético tok seg til kvartfinalen i Champions League denne sesongen. Foto:Laurence Griffiths/Getty Images

Tøff vei til finalen

Den andre siden av trekningen virket å være langt tøffere for lagene som er involvert. På den siden finner vi Real Madrid mot Manchester City som vil møte Lyon eller Juventus i kvartfinalen. Napoli eller Barcelona vil møte Chelsea eller Bayern München i en kvartfinale.

Continue Reading

TABELLEN

Trending