Lemar kan være på vei til Nord-London

Det er ingen hemmelighet at Thomas Lemar sin tid i Atlético etter rekordovergangen fra Monaco, har vært en fiasko. Nå kan Thomas Lemar være på vei ut dørene på Metropolitano allerede i januar for blant annet å finansiere en overgang for Edinson Cavani.

3. januar ble det meldt fra El Larguero at Lemar var blitt tilbud til klubber i England, men uten noe hell. Så kom rapportene fra normalt troverdige Gianluca Di Marzio at Lemar hadde fått tilbud fra engelske klubber et par dager etterpå.

Ryktene satte virkelig fart etter at Diego Simeone før pressekonferansen mot Levante sa at Lemar ikke hadde svart til forventningene og at “representantene jobber briljant for å finne ut om han blir eller ikke”.

Nå meldes det hos The Independent, via The Guardian, at Thomas Lemar kan være på vei til Tottenham i en avtale hvor franskmannen i første omgang blir leid ut for en lånesum på 5 millioner pund, og hvor Tottenham har en opsjon på kjøp verdt 51 millioner pund i sommer. I samme artikkel sies det at Thomas Lemar er interessert i overgangen. Det har forøvrig tidligere vært nevnt at Atlético ønsker en obligatorisk kjøpsopsjon for å tape minst mulig av pengene som ble investert sommeren 2018, noe som blant annet har utelukket en overgang til den franske klubben, Lyon.

Det gjenstår å se hva som skjer med franskmannen i januar, og dermed også Edinson Cavani. Det er noen spennende uker i vente!