Connect with us

Nyheter

Liverpools klage godkjent: kampen på Anfield må spilles på nytt

Published

on

Det bekrefter UEFA på sine nettsider i dag klokken 11:00 norsk tid.


Atlético Madrid vant som kjent oppgjøret på Anfield for tre uker siden 3-2 på imponerende vis, men nå er det derimot lite å glede seg for, etter at UEFA besluttet at kampen må spilles på nytt etter å ha godkjent Liverpools klage.

“Liverpool fikk ikke de forberedelsene de hadde krav om i forkant av kampen. Grunnet 3000 gale Atlético Madrid-supportere var ikke Jürgen Klopp og Liverpool i stand til å gjøre forberedelsene godt nok, og derfor har UEFA i dag besluttet at Liverpool skal få en ny kamp hvor ingen bortesupportere vil være forstyrrende”, står det i UEFAs offisielle pressemelding i dag.

Liverpool og Jürgen Klopp mente at det var uforsvarlig å spille kampen med 3000 tilreisende bortesupportere fra Madrid og skrev i sin formelle klage at det var med på å forstyrre forberedelsene inn mot denne kampen.

UEFA kan ikke bekrefte noe nytt kamptidspunkt for øyeblikket grunnet dagens situasjon i Europa, men kan bekrefte at kampen vil bli spilt på nytt på Anfield foran sin egne fans, uten bortesupportere tilstede.

Hva synes dere om denne avgjørelsen?

Continue Reading

Nyheter

Offisielt: Vitolo lånes ut

Getafe bekrefter at de har sikret seg Vitolo på lån kommende sesong.

Published

on

Foto: Ruben Albarrán / Pressinphoto / Icon Sport

Den 31 år gamle kantspilleren har virkelig ikke slått til siden overgangen fra Sevilla i 2017 verdt 35 millioner euro. Nå er det klart at han ikke spiller for Atlético Madrid kommende sesong.

Vitolo spilte totalt 15 kamper forrige sesong og hadde én målgivende pasning.

Kontrakten utløper etter årets sesong, og det aller meste tyder på at Vitolo nå har spilt sin siste kamp for klubben.

Han vil innen kort tid gjennomføre den medisinske testen med klubben og bli presentert i morgen klokken 12.

Kun Luis Suárez, Jan Oblak og Koke blant spillerne tjener mer enn Vitolo i klubben.

Continue Reading

Nyheter

João Félix opererte ankelen

Klubben bekrefter at João Félix i dag har blitt ankeloperert.

Published

on

Foto: Atlético Madrid

Operasjon var vellykket i Porto, og det var hos samme spesialisten som også opererte Virgil Van Dijk. Det portugisiske vidunderbarnet er nå ventet å være ute i opptil to måneder, men eksakt tid er ikke kjent.

Ifølge Mundo Deportivo har João Félix spilt med brudd i foten siden desember for å ikke gå glipp av tittelkampen eller EM.

Portugal og Félix ble slått ut i åttedelsfinalen av Belgia.

Continue Reading

Nyheter

– de Paúl annonseres snart

Sommerens første overgang er snart et faktum.

Published

on

Foto: Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images

“Udinese vil snart annonsere Rodrigo de Paúl sin overgang til Atlético Madrid. Den har vært klar i to uker verdt 35 millioner euro. de Paúl drar til Atleti”, skriver den anerkjente journalisten Fabrizio Romano på sin twitterkonto.

Udinese-midtbanespilleren har de siste ukene vært sterkt linket til Atlético Madrid, og Romano, Matteo Moretto og Rubén Uria er blant flere som har skrevet om Atlético Madrid-interessen.

Romano har tidligere meldt at de Paúl vil gjennomføre den medisinske testen etter Copa America, hvor de Paúl så langt har vært en viktig brikke for Argentina på deres midtbane. Det rapporteres også fra ulike medier at Saúl er på vei bort. Men ifølge Mundo Deportivo har ikke Atlético mottatt noen bud på midtbanespilleren så langt.

de Paúl har spilt 184 kamper for Udinese siden overgangen i 2016 og står med 34 scoringer og 37 målgivende pasninger, ifølge Transfermarkt. Tidligere har også AC Milan vært nevnt blant flere interesserte klubber.

Continue Reading

TABELLEN

Trending