Connect with us

Nyheter

Lucas Torreira klar for Atleti

Published

on

Den 24 år gamle uruguayaneren er omsider klar for Atlético Madrid etter flere dager med venting.

Det bekrefter Atlético Madrid nå på sine sosiale kanaler.

Klubben har den siste tiden forsøkt å kvitte seg med Thomas Lemar og Héctor Herrera for å gi rom til Torreira – men uten å lykkes. Derfor er det nå Thomas Partey som finansierer denne avtalen når han nå forlater klubben og reiser til Arsenal for en sum på 50 millioner euro.

Torreira lånes inn, men lånet kan bli gjort permanent for en sum som ryktes å være 18 millioner euro.

Nyheter

Kondogbia klar for klubben: – Signeringen er som hånd i hanske

Published

on

Foto: Atlético Madrid

Det bekrefter nå begge klubber på sine nettsteder.

Valencia-spilleren hentes inn som Thomas Partey sin erstatter, etter at hans klausul ble trigget på siste dagen av overgangsvinduet.

Franskmannen har signert en kontrakt til 2024, og overgangssummen skal være på 11 millioner euro med fire millioner euro i potensielle bonuser.

– Det er en lang sesong. Skader kommer og på vårparten kan Kondogbia registreres i Champions League – noe han ikke kan nå. Jeg synes signeringen er som hånd i hanske og hundre prosent logisk og nødvendig, sa LaLiga-ekspert Petter Veland i gårsdagens episode av podcasten LaLigaLoca.

Midtbanespilleren har tidligere vært innom Monaco, Sevilla og Inter før Valencia, hvor han spilte 104 kamper og scoret syv mål.

Continue Reading

Nyheter

Arsenal trigget utkjøpsklausulen til Thomas Partey

Published

on

Sommerens store overgangssaga er omsider over, og det på deadline day.

Det bekrefter Atlético Madrid nå i en pressemelding.

Arsenal har trigget utkjøpsklausulen til Thomas Partey på 50 millioner euro, som betyr at ghaneseren ikke lenger er Atlético Madrid-spiller. Partey spilte 188 kamper for Atlético Madrid, og scoret 16 mål i perioden 2015-2020. Partey hadde i utgangspunktet kontrakt til sommeren 2023.

Vi takker Thomas Partey for alle bidrag og ønsker lykke til videre i karrieren.

Continue Reading

Nyheter

Møte med regjerende Champions League-mester

Published

on

Sesongens grupper i Champions League er trukket, og Atlético Madrid har fått sine tre motstandere. Der venter blant annet en storkanon.

Atléticos gruppe (gruppe A) ser slik ut:

Bayern München – vant Champions League forrige sesong. Lagene har møttes et par ganger de seneste årene. I 2016 møttes lagene i semifinalen. Da tok Atlético seg videre på bortemål etter at Griezmann reduserte til 1-2 på Allianz Arena. Sesongen etter møttes lagene i gruppespillet, og da vant lagene hvert sitt oppgjør, 1-0.

Lucas Hernández får her sitt første oppgjør mot Atlético siden overgangen forrige sommer.

Salzburg – Salzburg røk ut i gruppespillet forrige sesong i gruppe med Genk, Liverpool og Napoli.

Lokomotiv Moskva – Igjen et møte med russerne, som forrige sesong. Da vant Atlético Madrid begge oppgjør 2-0. I 2018 var også Lokomotiv motstander på vei mot Europa League-triumfen. Da seiret Atlético 3-0 hjemme og 5-1 borte.

– Det krystalliserer seg vel to favoritter der, Bayern og Atlético Madrid, sa TV2-kommentator Endre Olav Osnes under trekningen.

Continue Reading

TABELLEN

Trending