Maktdemonstrasjon da Atlético tok en etterlengtet seier

Det var ventet å bli tett og jevnt på Metropolitano da Atlético Madrid tok i mot Athletic, og akkurat slik ble det, i en kamp hvor gjestene hadde det spillemessige overtaket, men hvor Atlético Madrid trakk det lengste strået.

For endelig skulle vi få se litt hva som bor i våre gutter, Ángel Correa og Saúl, som sammen sendte Atlético i ledelsen etter en halvtime hvor Athletic hadde hatt den største sjansen i kampen etter kun to minutter, men hvor ingen av lagene hadde noe overtak.

Og det var et Atlético Madrid som ønsket å fortsette på vinnersporet, men også ikke minst, vise hva Atlético Madrid står for. Derfor ble både Diego Simeone og Koke hyllet høylytt før kamp (etter tirsdagens pipekonsert), i tillegg til eks-Atlético spiller, Raúl García.

Det var derfor meget passende at en av våre egne, Saúl, sendte Atlético i ledelsen like før halvtimen, et resultat som også holdt seg til pause. Dette var også hans første scoring for klubben denne sesongen – faktisk for første gang på 210 dager!

– Jeg tror jeg trengte denne scoringen mer enn Morata, svarte Saúl på i etterkant av kampen, fornøyd med kveldens seier.

LETTELSE: Endelig scoret Saúl for Atlético Madrid igjen da han sendte oss i føringen etter en liten halvtime spilt.

Andreomgangen var det ingen tvil som helst tvil om hvor poengene skulle ende. Atlético Madrid var fullstendig overlegne og etter at Álvaro Morata doblet ledelsen etter nydelige kombinasjoner ute på høyresiden, så var det kun en transportetappe resten av kampen. Athletic maktet ikke å skape noe som helst, og Atlético hadde full kontroll defensivt.

– Det er enklere for oss når fansen er bak oss, det vil det alltid være, avsluttet en meget fornøyd Saúl intervjuet med.

Spillerbørs

Oblak (6): Starter kampen med en strålende redning, men jo lengre ut i kampen vi kommer, jo mindre får Oblak å gjøre. Har nå reddet 18 av de siste 19 skuddene som er kommet på mål!

Trippier (8): Tilbake til sitt beste igjen, endelig! Meget god både defensivt og offensivt i dag.

Felipe (7): Fortsetter å levere meget bra. Har sammen med Hermoso full kontroll på Raúl García og Iñaki Williams.

Hermoso (7): Leverte meget bra i innhoppet sist, og fortsetter slik her. Meget bra!

Lodi (6): Solid, men ikke helt der han har vært de siste kampene. Mannen som ble kåret til månedens spiller i september hos Atlético.

Lemar (6): Viser noen positive tendenser i dag og det er bedring. Mangler fortsatt det siste lille.

Thomas (6): Ingen stor kamp fra ghaneseren. Helt på det jevne.

Koke (6): Solid som alltid. Godt svar på tiltale fra vår kaptein etter en spesiell uke.

Saúl (7): Scorer endelig og har sammen med Koke full kontroll på midtbanen i dag.

Correa (8 BB): Endelig får vi se hva som bor i han igjen! Får to målgivende og er helt avgjørende for seieren i dag med sine målpoeng.

Morata (7): Viser hvorfor han bør være førstevalget på topp og scorer i sin andre kamp på rad. Viktig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *