Connect with us

Nyheter

Månedens spiller, Marcos Llorente: – jeg er glad for å hjelpe laget

Published

on

Marcos Llorente har i 2020 fått sitt gjennombrudd som Atlético Madrid-spiller, og er kåret til månedens Atlético-spiller i februar!

Det var få som hadde trodd for to måneder siden at Marcos Llorente skulle bli kåret til månedens spiller for Atlético. Ryktene om en overgang, til blant annet Real Betis, gjorde ikke akkurat dette noe mer sannsynlig. Selv, sa Llorente at han aldri tenkte på å forlate Atleti i januar, og har nå blitt belønnet etter gode prestasjoner, med å bli kåret til månedens spiller.

Marcos Llorentes start på dette gjennombruddet var noe uventet. Da Atlético lå under mot Barcelona i Supercopa, ble Koke skadet etter å ha blitt byttet inn, og Llorente erstattet ham. Siden den gang har Llorente aldri sett seg tilbake.

I en periode med 11 kamper for Atleti, har Llorente vært involvert i 10/11 kamper. Fem av disse har han startet, og i oppgjøret mot Valencia på Mestalla, sendte Llorente Atlético i ledelsen.

Llorente om prisen

– Det gjør meg glad å vite at fansen setter pris på arbeidet jeg legger inn. Jeg er glad for å være i stand til å hjelpe laget og jeg håper at ting vil fortsette å gå bra, sier en glad Llorente til Atleti.

Sevilla

– Sevilla er et godt lag som vil gjøre det vanskelig for oss. Vi må fortsette som vi har gjort inntil nå. Vi må beholde fokus og være kliniske foran mål, som er det som avgjør kamper.

Sevilla – Champions League-rival

– Kampen er så viktig som den forrige og den neste. Hver kamp er viktig nå grunnet slik det står seg på tabellen. Denne helgen vil vi møte en direkte rival i kampen om Champions League, så det er litt mer viktig. Men sannheten er at du ikke kan miste poeng i denne kampen eller noen annen.

Fansen

– Fansen vil være nøkkelen som de alltid er når vi spiller hjemme. Vi føler alltid hvordan de heier på oss og hjelper oss. Sannheten er at det gir oss ekstra styrke å spille hjemme foran våre egne fans. Jeg er trygg på at de vil være strålende igjen også denne helgen.

Gratulerer, Marcos Llorente!

Continue Reading

Nyheter

Carrasco klar permanent

Published

on

Foto: Atlético Madrid

Låneavtalen med Dalian Yifang er nå blitt gjort permanent.

Det bekrefter Atlético Madrid på sine nettsteder tirsdag ettermiddag.

Klubben har kommet til en enighet med Dalian om en permanent overgang for Yannick Carrasco, som har signert en fireårskontrakt med klubben, hvor han er inne i sin andre periode. Prisen på avtalen er for øyeblikket ikke kjent.

Carrasco ble hentet inn i januar på lån fra den kinesiske klubben, og spilte 16 kamper mot slutten av sesongen, hvor han scoret ett mål og hadde fire målgivende.

I løpet av den første perioden i klubben spilte Carrasco 124 kamper, hvor han scoret 23 mål og hadde 17 målgivende. Han scoret blant annet et hattrick i 7-1-seieren mot Granada i 2016/17, og scoret i Champions League-finalen i 2016.

I januar 2018 ble han klar for Dalian Yifang, men nå er han tilbake i klubben, permanent.

Continue Reading

Nyheter

Getafe-forsvarer nærmer seg Atleti

Published

on

Foto: Quality Sport Images/Getty Images

Atlético Madrid er i ferd med å signere Mathías Oliveira.

De rødhvite og Getafe har praktisk talt blitt enige om en overgang for Uruguayaneren. Den 22 år gamle venstrebacken har det siste året vært en sentral del av Bordalás’ lag.

Atlético Madrid sies å være enige om en avtale for Mathias Oliveira, en spiller som Los Rojiblancos har fulgt tidligere, blant annet da han var på lån i Albacete. Hvis ingenting går galt vil han ankomme Metropolitano to år etter Atletis første forsøk på å signere han. Forrige sommer prøvde de også.

Venstrebacken, som kun er 22 år, vil komme til Atlético for å kjempe med Renan Lodi om plassen. Han ble signert av Getafe i 2017 for litt under én million euro. Uruguayaneren solet seg i et par måneder på Carlos Belmonte før han returnerte til Madrid, hvor han det siste året har vært viktig i Bordalás’ planer. 

I tillegg til internasjonal erfaring på yngre nivåer med Uruguay har Olivera dobbelt statsborgerskap. Han vil dermed ikke oppta noen av plassene for ikke-EU spillere. Med sine 185 centimeter og hans fysikk, vil unge Olivera prøve å gjøre ting vanskelig for Renan Lodi i kampen om førstelagsplassen.

Denne overgangen vil ikke være den eneste som blir gjort i sommer mellom Atlético og Getafe, som på mandag allerede annonserte overgangen av Darío Poveda fra de rødhvite. I tillegg ønsker Getafe å låne Víctor Mollejo. Mauro Arambarri er også en spiller som er høyt verdsatt av Cholo Simeone. 

Manu Sánchez til Osasuna

Ankomsten av Olivera vil bety bekreftelsen av overgangen av Manu Sánchez til Osasuna. Klubbene har blitt enige om en avtale for et par dager siden, men alt har stått på vent frem til Atleti har jobbet med å få på plass en erstatter på venstrebacken. Det er forventet at i løpet av denne uken skal alt være på plass, både ankomsten av Olivera til Atlético og Manu, som for øyeblikket er konsentrert med Spanias U21-landslag.

Kilde: Mundo Deportivo

Continue Reading

Nyheter

Grbic klar for Atleti: – En drøm for meg

Published

on

Atlético Madrid er enige med Lokomotiv Moskva om en overgang for den kroatiske keeperen Ivo Grbic.

Det bekrefter Atlético Madrid på sine sosiale medier torsdag kveld.

– Jeg er veldig fornøyd. Tusen takk for den fine velkomsten. Det er en drøm for meg å komme hit og spille for en av de største klubbene i verden. Jeg ser alle kampene til Atlético, jeg liker Simeone og jeg liker at alle gir hundre prosent hele veien, sier nysigneringen.

Grbic har i dag gjennomført den medisinske testen i Madrid, og signerer en kontrakt med Atlético til 2024. Overgangssummen sies å være på 6 millioner euro med noen potensielle bonuser i tillegg.

Atlético opplyser også at b-lagskeeperen Alex dos Santos går motsatt vei som en del av avtalen.

Kroaten er forventet å ta over backupplassen til Antonio Adán, som innen kort tid er forventet klar for Sporting Club de Portugal.

Continue Reading

TABELLEN

Trending