Connect with us

Nyheter

Månedens spiller, Marcos Llorente: – jeg er glad for å hjelpe laget

Published

on

Marcos Llorente har i 2020 fått sitt gjennombrudd som Atlético Madrid-spiller, og er kåret til månedens Atlético-spiller i februar!

Det var få som hadde trodd for to måneder siden at Marcos Llorente skulle bli kåret til månedens spiller for Atlético. Ryktene om en overgang, til blant annet Real Betis, gjorde ikke akkurat dette noe mer sannsynlig. Selv, sa Llorente at han aldri tenkte på å forlate Atleti i januar, og har nå blitt belønnet etter gode prestasjoner, med å bli kåret til månedens spiller.

Marcos Llorentes start på dette gjennombruddet var noe uventet. Da Atlético lå under mot Barcelona i Supercopa, ble Koke skadet etter å ha blitt byttet inn, og Llorente erstattet ham. Siden den gang har Llorente aldri sett seg tilbake.

I en periode med 11 kamper for Atleti, har Llorente vært involvert i 10/11 kamper. Fem av disse har han startet, og i oppgjøret mot Valencia på Mestalla, sendte Llorente Atlético i ledelsen.

Llorente om prisen

– Det gjør meg glad å vite at fansen setter pris på arbeidet jeg legger inn. Jeg er glad for å være i stand til å hjelpe laget og jeg håper at ting vil fortsette å gå bra, sier en glad Llorente til Atleti.

Sevilla

– Sevilla er et godt lag som vil gjøre det vanskelig for oss. Vi må fortsette som vi har gjort inntil nå. Vi må beholde fokus og være kliniske foran mål, som er det som avgjør kamper.

Sevilla – Champions League-rival

– Kampen er så viktig som den forrige og den neste. Hver kamp er viktig nå grunnet slik det står seg på tabellen. Denne helgen vil vi møte en direkte rival i kampen om Champions League, så det er litt mer viktig. Men sannheten er at du ikke kan miste poeng i denne kampen eller noen annen.

Fansen

– Fansen vil være nøkkelen som de alltid er når vi spiller hjemme. Vi føler alltid hvordan de heier på oss og hjelper oss. Sannheten er at det gir oss ekstra styrke å spille hjemme foran våre egne fans. Jeg er trygg på at de vil være strålende igjen også denne helgen.

Gratulerer, Marcos Llorente!

Continue Reading

Nyheter

Locura: fansen forbereder seg for å se Liverpool – Atlético fra 2010 i kveld 20:30!

Published

on

Atlético-fansen mobiliserer nå på sosiale medier for å se reprisen av oppgjøret mellom Liverpool – Atlético – på Anfield – i 2010.

Atlético-fansen forbereder nå å se reprisen fra Europa League-møte med Liverpool i 2010 hvor Atlético opplevde en historisk kveld. Tidspunktet er 20:30 i kveld.

Som vi alle vet, er det nå en tung tid rundt om i verden. Corona-viruset herjer rundt om og vi blir oppfordret til å holde oss innendørs. Derfor, har Atlético-fansen, via Twitter, skapt dette initiativet for å gjøre noe litt annerledes. På Twitter trender nå #choloencasa og #anfieldrojiblanca i forbindelse med dette initiativet.

Det var også aktuelt å se oppgjøret mellom Bayern – Atlético, men valget falt til slutt på dette oppgjøret fra Anfield. Bli med på galskapen vår og gjenopplev scenene fra den historiske kvelden på Anfield med Quique Sánchez Flórez, Diego Forlán og Sergio Agüero med flere.

Linken finner du på vår Twitter- og Facebook-konto.


Continue Reading

Nyheter

Offisiell uttalelse: corona-viruset

Published

on

Atlético Madrid, har sendt torsdag kveld, kommet med en pressmelding om ulike tiltak rundt corona-viruset.


Grunnet helsesituasjonen som vårt land går i gjennom som følge av corona-viruset, har Atlético bestemt å gjøre en del endringer som følge av dette etter råd fra helsestasjoner.

Treningene for førstelaget, som begynner 16. mars, vil være helt stengt for medier og supportere. Som forhåndsregel vil ikke spillere stoppe ved treningsanlegget ved Majadahonda for å signere autografer eller ta bilder. Alt av kommersielle aktiviteter vil også være avlyst, som pressekonferanser og intervjuer.

Damelaget vil i morgen ha en informasjonsøkt etter at majoriteten av spillerne har vært på landslagssamling – og de vil returnere til trening neste mandag, 16. mars. Kommersielle aktiviteter, pressekonferanser og personlige intervjuer vil også her utebli, med begrenset tilgang som herrelaget.

Akademiet suspendert og skoler

Vårt akademi vil være uten treninger i to uker fra og med forrige onsdag, ettersom de to neste serierundene utgår. I tillegg er også de sosiale skolene og aktiviteter her utgående i denne perioden.


Metropolitano-tur utgår

Turen på Wanda Metropolitano vil også være stengt frem til 31. mars, etter råd fra kulturministeren.

Klubbshopen vil være oppe

Klubbutikken vil fortsatt være oppe å gå gjennom den offisielle butikken.

Butikkene vil være åpne til vanlig tid

Våre butikker i Madrid vil fortsatt være åpne til vanlig tid etter anbefalinger fra institusjonene.

Continue Reading

Nyheter

– Atlético var mitt førstevalg

Published

on

Bruno Guimarães skulle i januar bli Atlético Madrid-spiller, men endte til slutt opp med å signere for Lyon. Nå har den brasilianske unggutten snakket om hvorfor det ikke ble Atleti.


Midtbanespilleren, som er 22 år, har virkelig imponert i starten for den franske storklubben, Lyon. Guimarães ble hentet fra Athletico Paranaense i januar etter at han avslo Atlético i siste liten.

Da Renan Lodi i sommer ble signert, sikret Atlético også seg en forkjøpsrett på midtbanespilleren som gjorde at de automatisk ville få godkjent ethvert bud som matcher andre godkjente bud. Derfor ble det en kamp om signeringen i januar da Lyon først fikk et godkjent bud, før Atleti så meldte seg på.

Bruno Guimarães uttrykker at Atlético opprinnelig var hans førstevalg, men at klubben ikke vist nok interesse for hans tjenester.

Atlético var min foretrukne destinasjon, men de var ikke så opptatte av å sende meg en melding eller ringe, om hvordan jeg hadde det eller om jeg trengte noe…”, uttaler spilleren som sier at dette til slutt ble avgjørende for ham.

“Så fort Lyon kontaktet meg, ble det mye oppmerksomhet rundt meg. De fikk meg til å føle meg viktig, som om jeg var en stor spiller. De ønsket meg for alt det var verdt. Juninho var også avgjørende.

Atlético Madrid kan potensielt ha gått glipp av en ny storspiller, på samme måte som da Lautaro Martínez glapp og dro til Inter. Den argentinske spissen er nå ønsket av de aller, aller største klubbene…

Kilde: Canal Football Club via Mundo Deportivo.

Du kan også lese her om da Guimarães snakket om at overgangen hans hadde fryst.

Continue Reading

TABELLEN

Trending