MARCA: Cavani kan bli Atlético-spiller i januar!

Edinson Cavani kan bli Atlético Madrid-spiller i løpet av de neste dagene.

Ryktene har vært der i lang tid – i sesonger og uker. Denne gangen virker det å være reelt. Edinson Cavani er i ferd med å bli Atlético Madrid-spiller, i følge MARCA og Gianluca Di Marzio.

Enigheten mellom Atlético, som trenger en spiss , og Edinson Cavani, som er misfornøyd med ståa i PSG, er total. På grunn av dette kan overgangen bli gjennomført i løpet av de neste dagene, med en kontrakt på to og et halvt år (MARCA).

Den eneste utfordringen for overgangen er PSG. Cavani sin kontrakt utløper i juni, hvor han kan forlate klubben gratis. PSG trenger ikke penger, men hvorfor skal de da selge Cavani? Grunnet det uruguayaneren har gjort for klubben og at han er den mestscorende i klubbens historie. Summen det snakkes om skal ikke være stor, og PSG ønsker å sette pris på det Cavani har gjort for klubben ved å la han gå.

Edinson Cavani er ikke fornøyd med å ha havnet bak Mauro Icardi i køen og Diego Simeone ønsker han . Hvis Atlético skal kunne kjøpe han må allikevel en spiller forlate klubben grunnet lønnstaket som er satt, og Lemar virker å være mest sannsynlig.

Status er uansett; Edinson Cavani er svært nære å bli Atlético Madrid-spiller.

Hva synes dere om denne signeringen, Atléticos? Bruk kommentarfeltet vårt nederst i artikkelen og si din mening!