Connect with us

Nyheter

Marcos Llorente, den nye Raúl García

Published

on

Det er i hvert fall drømmen til Diego Simeone etter å ha testet Llorente på topp de siste dagene.


LaLiga nærmer seg endelig med stormskritt. Det er nå tre måneder siden sist vi var i aksjon. En kveld på Anfield både vi og Marcos Llorente, sent vil glemme, med det første.

Marcos Llorente ble den gang den store helten for Atleti da han ble byttet inn og scoret to mål. Hans to scoringer sendte Atleti videre til kvartfinalen i Champions League som (trolig) spilles i august. Etter å ha levert gode prestasjoner i forkant av den kampen, var det virkelig den kvelden som skulle bli det store gjennombruddet for spanjolen i Atleti.

Diego Simeone tror nå at Marcos Llorente kan bli vår “nye” Raúl García. I løpet av de siste dagene har han på trening vært testet som spisspartner til Diego Costa, og alt tyder på at vi får se dette mot Athletic denne helgen.

Likhetene mellom Raúl García og Llorente er der. De er begge opprinnelige midtbanespillere, som også er ekstremt hardtarbeidende. De har en fysikk ytterst få kan måle seg med og jobber knallhardt for laget. Grunnet dette, og hans evne til å presse motspillerne høyt i banen er noe som kan virke meget interessant for Diego Simeones spillestil og oss, Atlético Madrid-supportere.

Marcos Llorente har denne sesongen spilt 24 kamper, men har kun startet åtte av dem. Grunnet svært tøff konkurranse på midtbanen er det vanskelig å spille seg inn der, og derfor kan Llorente få en gyllen mulighet til å vise seg fram på topp, hvor alternativene er færre.

Denne helgen møter Marcos Llorente… Raúl García, når Atlético møter Athletic Club på søndag.

Continue Reading

Nyheter

Offisielt: Luis Suárez klar for klubben

Published

on

Foto: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images

Barcelonas tidligere stjernespiss er omsider klar for Atlético Madrid.

Det bekrefter begge klubber på sine sosiale nettsteder sent onsdag kveld.

Luis Suárez kommer fra Barcelona i en avtale bestående av seks millioner euro i diverse variabler.

Uruguayaneren har ikke signert kontrakten enda, men det sies at den vil vare til 2022 og at Suárez vil tjene 7,5 millioner euro hver sesong. Kun Diego Costa, Jan Oblak og Diego Simeone tjener bedre i klubben.

Medisinsk test og signering av kontrakten gjenstår før Luis Suárez formelt er Atlético-spiller.

Suárez spilte 283 kamper for Barcelona etter overgangen fra Liverpool i 2014. Han har scoret 198 mål og hatt 109 målgivende. I Barcelona var han med på å vinne La Liga fire ganger, Copa del Rey fire ganger og Champions League én gang.

Han vil i morgen 12:30 holde en pressekonferanse hvor han tar farvel med klubben.

Velkommen til klubben, Luis!

Continue Reading

Nyheter

Carrasco klar permanent

Published

on

Foto: Atlético Madrid

Låneavtalen med Dalian Yifang er nå blitt gjort permanent.

Det bekrefter Atlético Madrid på sine nettsteder tirsdag ettermiddag.

Klubben har kommet til en enighet med Dalian om en permanent overgang for Yannick Carrasco, som har signert en fireårskontrakt med klubben, hvor han er inne i sin andre periode. Prisen på avtalen er for øyeblikket ikke kjent.

Carrasco ble hentet inn i januar på lån fra den kinesiske klubben, og spilte 16 kamper mot slutten av sesongen, hvor han scoret ett mål og hadde fire målgivende.

I løpet av den første perioden i klubben spilte Carrasco 124 kamper, hvor han scoret 23 mål og hadde 17 målgivende. Han scoret blant annet et hattrick i 7-1-seieren mot Granada i 2016/17, og scoret i Champions League-finalen i 2016.

I januar 2018 ble han klar for Dalian Yifang, men nå er han tilbake i klubben, permanent.

Continue Reading

Nyheter

Getafe-forsvarer nærmer seg Atleti

Published

on

Foto: Quality Sport Images/Getty Images

Atlético Madrid er i ferd med å signere Mathías Oliveira.

De rødhvite og Getafe har praktisk talt blitt enige om en overgang for Uruguayaneren. Den 22 år gamle venstrebacken har det siste året vært en sentral del av Bordalás’ lag.

Atlético Madrid sies å være enige om en avtale for Mathias Oliveira, en spiller som Los Rojiblancos har fulgt tidligere, blant annet da han var på lån i Albacete. Hvis ingenting går galt vil han ankomme Metropolitano to år etter Atletis første forsøk på å signere han. Forrige sommer prøvde de også.

Venstrebacken, som kun er 22 år, vil komme til Atlético for å kjempe med Renan Lodi om plassen. Han ble signert av Getafe i 2017 for litt under én million euro. Uruguayaneren solet seg i et par måneder på Carlos Belmonte før han returnerte til Madrid, hvor han det siste året har vært viktig i Bordalás’ planer. 

I tillegg til internasjonal erfaring på yngre nivåer med Uruguay har Olivera dobbelt statsborgerskap. Han vil dermed ikke oppta noen av plassene for ikke-EU spillere. Med sine 185 centimeter og hans fysikk, vil unge Olivera prøve å gjøre ting vanskelig for Renan Lodi i kampen om førstelagsplassen.

Denne overgangen vil ikke være den eneste som blir gjort i sommer mellom Atlético og Getafe, som på mandag allerede annonserte overgangen av Darío Poveda fra de rødhvite. I tillegg ønsker Getafe å låne Víctor Mollejo. Mauro Arambarri er også en spiller som er høyt verdsatt av Cholo Simeone. 

Manu Sánchez til Osasuna

Ankomsten av Olivera vil bety bekreftelsen av overgangen av Manu Sánchez til Osasuna. Klubbene har blitt enige om en avtale for et par dager siden, men alt har stått på vent frem til Atleti har jobbet med å få på plass en erstatter på venstrebacken. Det er forventet at i løpet av denne uken skal alt være på plass, både ankomsten av Olivera til Atlético og Manu, som for øyeblikket er konsentrert med Spanias U21-landslag.

Kilde: Mundo Deportivo

Continue Reading

TABELLEN

Trending