Connect with us

Nyheter

– Marcos Llorente forlenger

Marcos Llorente vil i løpet av de neste ukene forlenge sin kontrakt med klubben.

Published

on

Foto: Ángel Gutierrez / Atlético Madrid

Det skriver den anerkjente journalisten Matteo Moretto på Twitter.

Midtbanespilleren som i dag har kontrakt til sommeren 2024 med en utkjøpsklausul på 120 millioner euro, kommer dermed etter all sannsynlighet til å få belønning for sin gode sesong i form av en ny og mer lukrativ kontrakt.

Også Marca har tidligere skrevet om kontraktsforhandlinger mellom partene.

Marcos Llorente scoret denne sesongen 12 mål og hadde 11 målgivende på 37 kamper – i en sesong der han har blitt brukt som både høyreback, vingback, indreløper, kantspiller og spiss.

Kun Iago Aspas hadde flere målgivende enn Llorente – og flere mener Atléticos nummer 14 bør bli kåret til sesongens spiller i LaLiga for sine bidrag – blant andre twitterkontoen @2010MisterChip som er kjent for sine statistikker.

– Jeg har hatt to år i Atleti og føler meg identifisert med denne klubben. Jeg kan kun si at jeg er veldig fornøyd her, sa Llorente senest i går til den spanske radiokanalen El Transistor.

Marcos Llorente skal sammen med Koke representere Spania under sommerens EM.

Nyheter

Offisielt: Vitolo lånes ut

Getafe bekrefter at de har sikret seg Vitolo på lån kommende sesong.

Published

on

Foto: Ruben Albarrán / Pressinphoto / Icon Sport

Den 31 år gamle kantspilleren har virkelig ikke slått til siden overgangen fra Sevilla i 2017 verdt 35 millioner euro. Nå er det klart at han ikke spiller for Atlético Madrid kommende sesong.

Vitolo spilte totalt 15 kamper forrige sesong og hadde én målgivende pasning.

Kontrakten utløper etter årets sesong, og det aller meste tyder på at Vitolo nå har spilt sin siste kamp for klubben.

Han vil innen kort tid gjennomføre den medisinske testen med klubben og bli presentert i morgen klokken 12.

Kun Luis Suárez, Jan Oblak og Koke blant spillerne tjener mer enn Vitolo i klubben.

Continue Reading

Nyheter

João Félix opererte ankelen

Klubben bekrefter at João Félix i dag har blitt ankeloperert.

Published

on

Foto: Atlético Madrid

Operasjon var vellykket i Porto, og det var hos samme spesialisten som også opererte Virgil Van Dijk. Det portugisiske vidunderbarnet er nå ventet å være ute i opptil to måneder, men eksakt tid er ikke kjent.

Ifølge Mundo Deportivo har João Félix spilt med brudd i foten siden desember for å ikke gå glipp av tittelkampen eller EM.

Portugal og Félix ble slått ut i åttedelsfinalen av Belgia.

Continue Reading

Nyheter

– de Paúl annonseres snart

Sommerens første overgang er snart et faktum.

Published

on

Foto: Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images

“Udinese vil snart annonsere Rodrigo de Paúl sin overgang til Atlético Madrid. Den har vært klar i to uker verdt 35 millioner euro. de Paúl drar til Atleti”, skriver den anerkjente journalisten Fabrizio Romano på sin twitterkonto.

Udinese-midtbanespilleren har de siste ukene vært sterkt linket til Atlético Madrid, og Romano, Matteo Moretto og Rubén Uria er blant flere som har skrevet om Atlético Madrid-interessen.

Romano har tidligere meldt at de Paúl vil gjennomføre den medisinske testen etter Copa America, hvor de Paúl så langt har vært en viktig brikke for Argentina på deres midtbane. Det rapporteres også fra ulike medier at Saúl er på vei bort. Men ifølge Mundo Deportivo har ikke Atlético mottatt noen bud på midtbanespilleren så langt.

de Paúl har spilt 184 kamper for Udinese siden overgangen i 2016 og står med 34 scoringer og 37 målgivende pasninger, ifølge Transfermarkt. Tidligere har også AC Milan vært nevnt blant flere interesserte klubber.

Continue Reading

TABELLEN

Trending