– Min familie og jeg sluttet å være fattige grunnet Atleti

Ángel Correa har en historie av de sjeldne å fortelle.

Barndommen

“Siden jeg var liten har det skjedd flere ting, vanskelige ting … men her er jeg veldig fornøyd.”

“Mine fineste minner fra barndommen var da faren min tok meg med for å trene fotball, han sa til alle at jeg kom til og lykkes; han døde da jeg var 10 år gammel.”

“Jeg husker da jeg var liten at jeg rettet oppmerksomhet mot min mor som sa hun ikke var sulten… Da jeg ble eldre forstod jeg at hun ikke spiste for at vi skulle spise. Vi var 10 brødre. Hun er en kriger.”

“Da jeg ble 12 år flyttet jeg inn en plass i Buenos Aires med 50 andre gutter som spilte fotball på min alder; slik formet vi en familie.”

“Min far var slakter og en gang i uken lagde han “Milanesa” som er min favorittrett.”

“Som barn ble jeg tatt ut av nabolaget som er veldig irriterende; da mistet jeg mange venner.. for en kule, i en plass hvor det ikke burde være det.”

“Jeg hadde aldri en leke, kun en fotball. Jeg ville ha likt å ha hatt en sykkel… men med ballen var vi fornøyde.”

“Min mor sa at hun ikke var sulten for å mate oss.”

“De startet å stjele og deale, kun for å få penger til å skaffe mat.”

“Min største bror, som gikk bort grunnet dop, fortalte meg alltid at jeg ikke måtte nærme meg dette, at jeg måtte dedikere meg kun til fotball.”

Hjerteproblemet

“Jeg kom til Atleti med mye entusiasme, med stort ønske, 18 år gammel, jeg hadde ikke forlatt Argentina, men så fikk jeg dette hjerteproblemet.”

“De fortalte at hvis de ikke fikset dette problemet kunne jeg dø.. og jeg tenkte kun på å spille semifinalen i Libertadores med San Lorenzo.”

“Jeg hadde den verste skaden en fotballspiller kan ha, jeg måtte begynne fra null igjen.”

“Jeg vil for alltid være takknemlig overfor Atlético Madrid, min familie og jeg sluttet å være fattige takket være Atleti, og jeg ønsker å returnere alt på banen.”

Atlético Madrid

“Min datter Lola er fire år og en ekstra colchonera.”

“Mitt første mål med Atleti var mot Eibar, assistert av Fernando Torres. Det var et øyeblikk med stor glede etter å ha trent mye alene. Jeg ble gal av ikke å spille med laget.”

“Jeg vet at det er vanskelig å spille for Atlético Madrid, jeg forstår treneren, jeg vil gjøre alt i minuttene som jeg har, og jeg har vokst mye disse årene.”

“Simeone vet veldig godt hva en spiller trenger for å vokse og å få ut sitt maksimale.”

Jeg visste at Milan ønsket meg .. det var en rar og vanskelig sommer fordi jeg elsker Atlético Madrid. Jeg ble værende her og er veldig fornøyd med det.”

“I nærheten av mål, som “second striker” er hvor jeg føler jeg kan hjelpe til mest, men treneren vet at hvis jeg må spille på siden, så har jeg ingen problemer med det.”

“Det har vært flere år hvor Atleti har konkurrert veldig bra mot Real Madrid og Barcelona; vi må være samlet for å la det fortsette på samme måten.”

“Vi spiller alltid for å vinne, men ikke alltid skjer disse tingene.”

“Vi har mange nye spillere, vi trenger litt tilpassing.. vi venter på å bli bra, for jo kjappere det skjer, så vil det bli et godt år.”

Messi

“Jeg har en god relasjon til Messi, han er rolig og veldig knyttet til landslaget. Det er godt for oss.”

“Messi løper ikke, hvis han går? Men det finnes kun én Messi.”

Share:

Author: Alexander Larsen