Connect with us

Pressekonferanse

– Minuttet med musikken var ekte følelse. Mange som jobbet her har forlatt oss

Published

on

Foto: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images

Diego Simeone snakket med pressen etter seieren mot Valladolid.

Seier

– Det er en viktig seier. Vi har møtt en rival i Valladolid som gjorde det samme, stengte alle veier. I den første omgangen hadde vi muligheter for å åpne målkontoen. I den andre omgangen spilte vi mot klokken. De har gjort en veldig god kollektiv jobb. Vi var på grensen til å tape eller vinne det.

Nye spillere i laget

– Nei, fordi det var noen som hadde sin første kamp fra start. Det er ikke enkelt fordi det er tre måneder uten å starte. Det ser vi av hva som har blitt gjort. Manu Sánchez som er veldig ung spilte. Han gjorde det veldig bra.

Metropolitano uten fans

– Min holdning endrer seg ikke om Metropolitano har folk eller ikke. Det har ikke vært mennesker det der med kroppene sine, men i sjelen. Det er en viktig seier for alle atléticos.

Bredden i troppen

– Vi forstår at dette representerer nesten alle lag. De roterer mer og har færre spillere. Troppen vil være avgjørende for å nå målene. Det er ikke enkelt. Forberedelsene til våre trenere kommer til å være avgjørende for at spillerne kan spille hver tredje eller fjerde dag.

Fra sjette- til tredjeplass i LaLiga

God gjenopptakelse

– Det er alltid viktig å legge til. Åpenbart når man vinner, enda bedre. Det er tre måneder uten rytme i turneringen med en forberedelse som ikke er normal for å starte en liga. Du må tilpasse deg og hente deg inn. Uten å se etter unnskyldninger og deretter gjøre det. Det er omstendigheter hvor man må tilpasse seg. Alt som blir vunnet vil være bra, og alt man taper vil være ikke så bra.

Marcos Llorente

– Vi har alltid hatt en tropp med viktige spillere. Thomas, Saúl… Han gir oss muligheten for å regne med han enten det er som midtbanespiller eller spiss.

Minutt med stillhet

– Stadion tom med musikken. Det var ekte følelse. Mange folk som har jobbet her, har forlatt oss. Dette vil bli værende i minnet.

Pressekonferanse

– Jeg føler meg ansvarlig

Diego Simeone møtte pressen før morgendagens kamp.

Published

on

Er du bekymret for været i morgen?

– Vi trente bra på fredag, kaldt og snøete. I dag har situasjonen forhindret oss fra å trene og vi så på alternativene. Jeg håper at banen blir best mulig ivaretatt i morgen.

Hvordan påvirker cuptapet garderoben?

– Et tap er aldri bra og det er alltid en overgangsperiode for å prosessere det, legge det til side og innse at det er en annen konkurranse hvor laget gjør det veldig bra og vi må fortsette med det. Det er en tung kamp mot en motstander som har fått ny trener, med klare ideer og som, i alle lag han har vært trener for, har klart å skape gode kamptaktikker og egne identiteter. Athletic har gode spillere, det så vi mot Barça, hvor de spilte en veldig god kamp.

João Félix og Giménez skader

– João og José trente med laget idag, så de blir definitivt tatt med i troppen. Så får vi se i timene før kampen om de starter.

Har du snakket med klubben etter Cornellà og det du sa om din egen fremtid?

– Vi snakker alltid med klubben, og vi stopper ikke å snakke heller uavhengig av om vi vinner eller taper. Vi er alle på samme side som alltid.

Cupen har ikke gått bra de siste årene, hvorfor?

– Hvem som helst kan tolke hver situasjon. Vi forstår at de to kampene vi har spilt, mot Cultural og Cornellà, var de overlegne og vi tok med de folkene vi trodde kunne fikse oss resultatet vi trengte. Resultatet er mitt ansvar. Det er ikke noe mer å forklare. De var overlegne, de slo oss. I denne turneringen er taperen den som tar feil. De var bedre når det kommer til respekt, arbeid og ydmykhet.

Ny spiss

– Vi er i dialog med klubben om hva som kan skje i løpet av vinduet, både spillere ut og spillere inn. Vi får se om de betingelsene som passer klubben og en eventuell spiller blir møtt.

Noen mener det du sa var strategi, andre sammenligner det med Milan …

– Det er vanskelig å forklare sensasjoner og følelser når man skal uttrykke seg. Den som mottar det har sin egen tolkning. Jeg er ganske ærlig og jeg sier alltid at jeg tror de kan sparke deg ut i morgen og jeg lever virkelig etter kamp for kamp. Det er logisk at enhver tolker og ser etter hvorfor og hvor mye. Som sagt, de kan sparke meg ut i morgen og jeg er klar over betydningen av mine egne kommentarer etter kampen. Jeg er veldig lykkelig i Atlético, vi konkurrer bra, vi kommer fra et overgangsår til et år hvor laget er mye sterkere, konsekvent og balansert i ligaen. Det er ikke mye mer. Alle står fritt til å tenke det de vil. Det er alltid noen som ønsker deg vondt, men vi fortsetter fremover med ro i sinnet.

Etter et sånt tap, blir du sint på gruppen eller elsker du dem?

– Først ser vi på hverandre som et trenerteam og jeg føler meg ansvarlig fordi det er så mange spillere som ikke har klart å respondere når det har vært deres tur til å spille. Kanskje spillerne manglet tid til å vise seg frem og det er min feil fordi jeg ikke har gitt det til dem tidligere. Jeg tror at vi kan forbedre oss og jeg vet at jeg har et veldig bra lag. Men her om dagen klarte vi ikke å spille det spillet vi ønsket.

Utdrag av pressekonferansen er hentet fra AS

https://as.com/futbol/2021/01/08/primera/1610107618_027297.html

Continue Reading

Før kampen

Før kampen: UD Cornellà (B)

Andre runde i Copa del Rey skal spilles og Atlético reiser til Catalonia.

Published

on

Neste rundes motstander er UD Cornellà som spiller i Segunda Division B. Laget ligger for øyeblikket på 7. plass i divisjonens gruppe 3A og har 11 poeng på 9 kamper. De har hatt tre tap på sine siste fem før dagens kamp og kun vunnet en. De har heller ikke spilt kamp på tre uker. Men Cornellàs trener Guillermo Romo har sagt før kampen at han velger å se på dette som en positiv ting, ettersom de har fått en pause fra rekken med dårlige resultater. Men de forventer hard motstand men at de ikke ønsker å legge om spillestilen sin. Han sier at han ikke vil forsvare seg gjennom hele kampen og at spillerne er motiverte før møtet ettersom kampen er på deres hjemmebane.

Diego Simeone fikk også spørsmål på pressekonferansen før kampen om blant annet motstanderen, egne spillere og cupen:

Trippier:

– Det er usikkerhet rundt situasjonen, men han returnerer for å trene sammen med laget. Vi er veldig glade for hans retur og jeg gav han en klem når han kom tilbake. Jeg har blitt fortalt at han har trent veldig godt. Han er en viktig spiller. Jeg tok mot ham og så han var bra. Han skal ikke være med i morgen men han blir å trene.

Lemar og Vitolo:

– Vi jobber alltid med hva som er det beste hver spiller han tilby oss og hva vi kan gjøre for at spilleren kan vokse. Lemar viste oss alltid hva han evnet til på trening men klarte ikke å vise det samme i kampene. Takk gud for at han har startet med å konkurrere mye bedre, han har fått mer selvtillit og gir oss større muligheter. Når vi hentet Victor så vi for oss det beste. Han trener med samme entusiasme som alltid, men det har vært tider hvor han ikke har klart å respondere og andre ganger har han klart det veldig bra. Forhåpentligvis, i kamper som i morgen, klarer han å vise hvorfor han bør være med på laget.

Viktigheten av cupen

– Vi ønsker alltid å gjøre vårt beste, men når man ser tilbake til forrige sesong tapte vi mot et andredivisjonslag. Vi var på jakt etter det beste og forhåpentligvis klarer denne konkurransen å gi oss en mulighet til å nå så langt som vi mulig. Det er veldig vakkert dersom folk får returnere til finalen, det er en fantastisk følelse.

Lagnyheter

Flere førstelagsspillere blir hvilt til cupkampen mens Trippier er som nevnt kun i trening.

Troppen til kampen er:

Grbić, San Román – Giménez, Manu, Lodi, Savić, Felipe, Vrsaljko, Ricard, Corral – Torreira, Saúl, Vitolo, Sanabria – Félix, Correa, Šaponjić, Camello, Soriano

Mulig ellever er:

Grbic – Ricard, Giménez, Felipe, Lodi – Saúl, Torreira, Kondogbia, Vitolo – Camello, Correa

Continue Reading

Pressekonferanse

Simeone bekrefter at de leter på overgangsmarkedet

Diego Simeone har møtt pressen før dagens kamp mot Alavés.

Published

on

Foto: Atlético Madrid

Snø på banen. Frykt for utsettelse?

– Vi er forberedte på de omstendighetene vi møter. Vi er klar over tiden der og folkene som vil bestemme.

Har du snakket med klubben om spiss?

– Jeg gjentar svaret fra tidligere. Vi ser alltid etter mulighetene og jobber for det beste for klubben og laget. Nå forbereder vi oss for en tøff motstander, som konkurrerer veldig bra, som er direkte og har veldig sterke spisser med gode kantspillere.

Suárez har åtte mål på elleve kamper. Den beste spissen du har hatt?

– Å velge en spiss føles ikke rett overfor alle spillerne vi har hatt tidligere, men ja, jeg verdsetter Luis – og han tilfører det vi snakket om da vi ønsket ham til klubben. Jeg håper han kan opprettholde dette. Vi trenger det.

Spillere som har tatt nye steg, hvem har overrasket deg mest?

– Vi ser det på Hermoso, Llorente, Lemar, João, Herrera eller Carrasco som har utviklet seg – spillere som har individuelt talent. Det er det vi håper på fra dem, det er derfor Atlético Madrid så etter disse. Noen har gjort det før, andre senere. Det viktige er at de kan bevise det vi tror av dem, og det er bra for alle.

Continue Reading

TABELLEN

Trending