Connect with us

Nyheter

Mollejo kåret til månedens Deportivo-spiller!

Published

on

Víctor Mollejo (født i 2001), som sammen med Francisco Montero er på utlån hos Deportivo de La Coruña denne sesongen, er nå blitt kåret til månedens spiller av Deportivo-fansen!

Mollejo, som er 18 år gammel, lider av den sjeldne sykdommen, Alopecia – noe som gjør at han ikke har hår på hodet. Han har på kort tid blitt en favoritt hos Depor-fansen, noe som gjør at han nå har vunnet denne prisen. På syv kamper i Segunda, har han scoret to mål for laget som faktisk ligger sist i Segunda for øyeblikket!

Mollejo var også med i U19EM for Spania denne sommeren hvor han var med på å vinne turneringen, og har også vært innom Atlético Madrid sine førstelagstropper det siste året.

Vi gleder oss til å følge deg videre!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Informasjon

Hold av datoen – Atlético Madrid spiller storkamp i Norge

Published

on

30. juli klokken 14.00 møtes Atlético Madrid til treningskamp på Ullevaal Stadion i det som blir første gang Atlético kommer på besøk til Norge for å spille en treningskamp.

Det er ventet at begge lag kommer til å stille med sterke lag siden det er tett opp mot seriestarten, og det er bare å glede seg til en fotballfest mot laget Atlético Madrid slo ut av åttedelsfinalen i Champions League i årets sesong.

– Vi i ProUnite er stolte og ydmyke over igjen å få arrangere en kamp av dette formatet. Manchester United, kanskje verdens sterkeste merkevare innen klubbfotballen, møter Atlético de Madrid på Ullevaal Stadion – et Atlético som senest i fjor vant La Liga og var i CL finalen både i 2014 og 2016.

– Utover et møte mellom verdensstjerner som David de Gea, Bruno Fernandes og Cristiano Ronaldo mot Jan Oblak, Antoine Griezmann og João Félix på banen, så blir det aktiviteter utenfor stadion opp til kampstart. Etter et tett og godt samarbeid med supporterklubben håper vi dagen vil inneholde noe både for liten og stor. I og med at kampen spilles tidlig på ettermiddagen har vi kalt kampen for «Supporters Day». Vi gleder oss endelig til å kunne gjennomføre et slikt arrangement etter noen år med pandemi. Selv om dette nå er offentlig, så gjenstår det mye planlegging og mange detaljer skal fortsatt på plass. Men vi lover at vi skal være klare til å ta imot alle på Ullevaal Stadion lørdag 30. juli. Vel møtt til fotballfest, sier Sjur Mørk til atleticomadrid.no, administrerende direktør i ProUnite, som arrangerer denne kampen.

Fredag klokken 10 åpner et lukket billettsalg for Manchester United-supportere, men det vil også være mulig å få tak i billetter via vår supporterklubb som har en avtale med arrangøren.

Ta kontakt om du ønsker billetter – forhåpentligvis får vi samlet en god gjeng her.

Mandag vil også det offisielle billettsalget, åpne.

Continue Reading

Intervju

Fikk sjokk da Atlético tok kontakt. Nå håper den svenske 19-åringen på debut

Den første norske spilleren i klubben lar vente på seg, men svenske Hanna Lundkvist (19) har signert for klubben og kan snart få sin debut.

Published

on

Foto: Atlético Madrid

– Det er veldig kult å være her og jeg har fått et veldig godt førsteinntrykk. Det har vært noen hektiske dager med trening, og det er mye å fikse, men det har vært veldig bra, sier Atlético Madrids nysignering til Atlético Noruega.

Den svenske høyrebacken signerte i desember en kontrakt med klubben frem til sommeren 2024, og stortalentet har derfor rukket å ha flere treninger sammen med laget – også før jul.

Hanna Lundkvist forteller om en ny treningshverdag med høyere nivå og flere gode spillere på laget, der tempoet har vært blant de største forskjellene fra Hammarby.

Lundkvist bekriver seg selv som en utholdende spiller med god løpskapasitet og god teknikk, som liker å være med og bidra offensivt.

I klubben blir hun nå lagvenninne med en annen svenske, Hedvig Lindahl.

– Jeg snakket litt med henne før jeg signerte. Det er fint å ha henne her, hun har hjulpet meg en del i starten med å oversette og forklare. Jeg kan ikke spansk, jeg har hatt det på skolen, men lærte det ikke så bra. Forhåpentligvis kan jeg lære det ganske snart, sier Lundkvist som planlegger å ta kurs for å lære seg språket.

Hanna Lundkvist har fått flere treningsøkter med klubben. Foto: Atlético Madrid

Atlético tok kontakt: – Fikk sjokk

Bare 19 år gammel flytter hun til Madrid alene, og hun har funnet en leilighet i nærheten av treningsanlegget. Hun innrømmer at det er en utfordring å flytte uten å kunne språket.

– Det var noe som veide imot en overgang og at jeg skulle bli i Hammarby. Jeg har en trygghet i Stockholm, men jeg har Hedvig her og mange på laget som prater bra engelsk. Jeg tror det skal gå bra, sier 19-åringen som ble koronasmittet før jul og dermed ikke fikk feiret julen hjemme i Sverige.

– Det er veldig kult å være her, sier Lundkvist. Foto: Atlético Madrid.

Kontakten med Atlético Madrid ble opprettet allerede i sommer da Atlético tok kontakt. Etter det holdt hun sammen med sine agenter kontakten med klubben, og på slutten av sesongen i Damallsvenskan begynte ting å formalisere seg før et konkret tilbud dukket opp.

For Lundkvist sto valget mellom å bli værende i Hammarby eller Atlético Madrid.

– Jeg ble sjokkert da Atlético tok kontakt, men samtidig veldig glad over at de hadde fått øynene opp for meg. Det er en bekreftelse på at jeg har gjort noe bra. Jeg ble veldig glad og så på det som en veldig stor mulighet.

– Hva vet du om Atlético Madrid?

– Jeg vet det er en stor klubb i Spania med mange supportere og med en lang historie på damesiden. Tidligere som det beste laget.

Foto: Atlético Madrid

Håper på ny tilskuerfest

Allerede to dager før hun ble presentert som ny spiller, fikk hun oppleve Metropolitano da hun var til stede og så 1-2-tapet for Mallorca i LaLiga – og i tillegg fikk møte president Enrique Cerezo.

Lundkvist kjenner godt til at Atlético i 2019 skrev historie med 60.739 tilskuere på plass da Barcelona var på besøk på Metropolitano. Ingen kvinnekamper mellom to klubber hadde tidligere – eller har senere – hatt flere tilskuere.

– Det var veldig kult å være der og se dem spille. Det hadde vært veldig heftig å spille der. Jeg håper vi får gjøre det denne sesongen!

Hun fikk tidligere i høst oppleve en lignende opplevelse da 18.537 tilskuere var på plass i oppgjøret mellom Hammarby og AIK.

I Spania har en annen svenske – Fridolina Rolfö – denne sesongen imponert stort for den suverene serielederen Barcelona, noe som inspirerer Atléticos nye høyreback.

Onsdag kan debuten komme mot Villarreal. Foto: Atlético Madrid

A-landslagsdebuten lar vente på seg

Selv om Lundkvist står registrert med kamper for U17-, U19- og U23-landslaget, har A-landslagsdebuten sammen med Rolfö og de andre svenske stjernene latt vente på seg.

Til sommeren spilles EM i England, og forrige sommer tok Sverige OL-sølv i Japan.

– Jeg vil på A-landslaget så fort som mulig, men det er vanskelig å svare på når det blir. Målet mitt er å komme dit, men det kommer nok an på hvordan det går i Atlético denne sesongen.

– Jeg tror denne overgangen kan bety veldig mye, det er et steg opp på alt. Jeg kommer til å utvikle meg mer, og selv om jeg fortsatt kunne ha utviklet meg i Hammarby, tror jeg det vil gå enda fortere her på grunn av bedre spillere og forutsetninger.

Men først handler alt om å klare å innfri sesongens mål: Champions League-plassering.

Akkurat nå ser det lyst etter den skuffende fjorårssesongen som endte med 4. plass.

Selv med to kamper færre enn Granadilla Tenerife på 4. plass og de aller fleste konkurrentene, er Atlético foran på mye bedre målforskjell og ni poeng bak Real Sociedad på 2. plass (også 16 kamper som Granadilla Tenerife). Topp tre gir Champions League-spill.

– Det har alltid vært en drøm for meg å spille i Champions League, og jeg vet at klubben har det som en stort mål å ta seg dit. Det er noe vi alle jobber for denne sesongen.

Onsdag kan debuten komme borte mot Villarreal klokken 16.

– Jeg håper det. Det hadde vært kult.

Continue Reading

Nyheter

Giuliano Simeone kan få sin debut – faren kan bli friskmeldt

Diego Simeones sønn er tatt ut i troppen som møter Rayo Vallecano søndag.

Published

on

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
Bilde

19-åringen signerte i september 2020 proffkontrakt med Atlético Madrid og har denne sesongen spilt for Atlético Madrid B på tredje nivå.

I fraværet av Antoine Griezmann, João Félix og Marcos Llorente har det nå åpnet seg en gyllen mulighet denne helgen.

Giuliano Simeone er blant de 18 spillerne som er tatt ut i søndagens tropp når årets første kamp venter.

Angrepsspilleren står registrert med tre scoirnger på ti kamper denne sesongen og er en hardtarbeidende, intens spiss – noe også hans fire gule kort beviser.

PS: Diego Simeone avslørte også på lørdagens pressekonferanse at han har testet negativt på en koronatest og at han nå venter på svar fra en ny. I så fall kan han lede sin egen sønn fra sidelinjen på Metropolitano dersom det skulle bli debut og han får et nytt negativt resultat.

Continue Reading

TABELLEN

Trending