Morata: – De må respektere Atlético som et storlag. Noen ganger blir vi dømt annerledes.

Álvaro Morata har deltatt i et intervju hos MARCA hvor han snakker om utvisningen mot Mallorca og hvor han kommer med sine tanker om hvordan Atlético blir straffet annerledes enn andre lag.

Spissen snakket om hans utvisning mot Mallorca: – Jeg angrep ikke noen. Alt jeg gjorde var å bli irritert fordi jeg er ingen stein. Han kom etter meg og sa ting som ikke var bra. Slik er det. Jeg ønsker å be om unnskyldning til fansen for at laget måtte bli 10 og at jeg ikke kunne fullføre kampen. Jeg sa unnskyld i garderoben. De fortjente ikke det. Men jeg har god samvittighet.

Morata holdt heller ikke igjen da han ble spurt om hva som har skjedd med lignende aksjoner blant annet med Sergio Ramos og Luis Suárez som eksempler: “Jeg tror at til slutt, blir ikke alle straffet på samme måte. Ja, det er klart. Bare se på bildene og kampene. Jeg har allerede sagt det med Costa, som ville vært annerledes for andre La Liga-spillere. I mitt tilfelle, jeg sa at jeg gjorde en feil. De må se på Atlético som et storlag. Å respektere, noen ganger ser de ikke på oss som andre lag”, sier han.

Han legger til: “Til slutt, det er ikke enkelt å dømme. Det er ting som er vanskelig å se. Det er sant at når det gjelder å sette karantener, så setter de et eksempel for oss og hos andre ikke. Noen får det. Diego Costa sine ord på Camp Nou var noen ord han alltid sa. Han sa det fordi han var sint. Åtte kamper er galskap. Så sier noen spillere det, og ingenting skjer.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *