“Nye Atlético” fortsetter å imponere!

Det har vært knyttet store forventinger i USA til kampen mellom MLS All Stars og Atlético Madrid de siste dagene med diverse arrangementer og lignende for å promotere kampen. Et stjernespekket MLS All Stars tok i mot Atlético Madrid natt til torsdag, 1.august, og det skulle vise seg å bli nok en fin natt for Atleti.

MLS All Stars – Atlético Madrid 0-3

Atlético Madrid startet med en litt overraskende ellever. Vi fikk se Adán – Isaac, Felipe, Hermoso, Manu – Sanabria, Llorente, Herrera, Vitolo – Correa og Riquelme fra start. MLS All Stars startet med blant annet Zlatan Ibrahimovic, Carlos Vela og Wayne Rooney.

Første omgang var preget av høy intensitet og mye dødballer, særlig til Atleti. Zlatan ble byttet ut etter en halvtime og det samme gjorde Sanabria for Atleti sin del, og ble erstattet med Toni Moyà. Josef Martinez erstattet Zlatan som Hermoso og Felipe hadde god kontroll på.

Rooney hadde et godt forsøk for hjemmelaget etter en drøy halvtime spilt, men Adán vippet ballen mesterlig over mål. Like før pause skulle den sitte for Atleti! Herrera spilte en ball retning Riquelme som på vakkert vis hælsparket ballen videre gjennom til Marcos Llorente som gjorde ingen feil alene med keeper, og banket den i mål med venstrefoten. Dermed kunne Atlético gå til pause med en 1-0-ledelse.

BANENS BESTE: Marcos Llorente mottok prisen etter kamp som banens beste spiller.

Det ble ikke gjort noen bytter i pausen hos Atlético, men så etter 55 minutter skulle det skje. Juvelen vår kom inn, og hele laget ble skiftet ut. Oblak, Trippier, Savic, Montero, Lodi, Lemar, Koke, Saúl, J.Félix, Diego Costa og Camello ble alle byttet inn.

Og kun to minutter tok det … João Félix var nære å score på sitt første touch, men forsøket ble reddet av MLS-keeperen.

Etter 85 minutter derimot skulle den sitte, og det var … João Félix! Gullgutten mottok ballen fra Saúl utenfor 16-meteren og fyrte av et skudd knallhardt mot mål som gikk inn. Man kan stille spørsmål ved keeperarbeidet her, men scoring ble det uansett!

Og igjen på overtid var João Félix involvert. Med en strålende ball gjennom spilte han fri Diego Costa som fortsatte sin gode form og kriget inn den siste scoringen i kampen på imponerende vis.

Dermed ble det nok en god seier fra Atlético og João Félix fortsetter å imponere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *