“Nye Atlético” vinner i debuten!

Det var knyttet stor forventning til denne kvelden da “nye Atlético” skulle sesongdebutere mot Numancia i den årlige minnekampen til tidligere president, Jesús Gil.

Og forventningene ble ikke akkurat mindre da Atlético annonserte sin ellever fra start; Oblak – Trippier, Savic, Hermoso, Lodi – Félix, Llorente, Saúl, Lemar – Diego Costa og Morata begynte alle fra start! En meget slagkraftig ellever.

ELLEVEREN: Oblak – Trippier, Savic, Hermoso, Lodi – Félix, Llorente, Saúl, Lemar – Costa, Morata dannet en meget sterk ellever fra start, men det var ikke før i andreomgang at Atlético skulle få uttelling.

Atlético Madrid kom positivt i gang hvor João Félix flere ganger viste tekniske finesser og stod bak det Atleti skapte offensivt. Han spilte blant annet Diego Costa gjennom alene med keeper som kanskje skulle hatt en straffe i samme situasjon? Kaosbamsen var hvert fall lik seg selv, og ble rasende på dommer.

Men etter drøye halvtimen spilt skjedde det verst tenkelige for Atlético … João Félix måtte forlate banen etter en smell han fikk i duell mot en Numancia-spiller. Ut i fra bildene ser dette ut som en typisk slagskade og ikke noe alvorlig, men João Félix fikk ikke fortsette selv etter å ha signalisert mot benken, at alt var “ok”. Det var dog liten vits å ta noen store sjanser her, og inn kom Ángel Correa.

Resten av førsteomgangen virket litt preget av dette, men Thomas Lemar var nære å sette inn ledelsen da han skjøt like utenfor etter 35-40 minutter. Like før pause var det Ángel Correa som var nære, da han satte ballen i stanga.

Marcos Llorente var kanskje den spilleren i førsteomgang som imponerte aller mest sammen med en meget pigg Diego Costa. Mario Hermoso og Renan Lodi gjorde også sakene sine meget solid, mens Kieran Trippier var lite involvert.

Banens beste? Marcos Llorente leverte en meget god førsteomgang i sin Atlético Madrid-debut og virker å være en mann å stole på for Diego Simeone og co.

Det ble foretatt mange endringer i forkant av andreomgang. I alt ble hele elleveren skiftet ut med unntak av Correa som nylig hadde kommet inn for en skadet João Félix. Adán – Carlos Isaac, Felipe, Montero, Manu – Herrera, Vitolo, Sanabria, Toni Moya – Correa og Camello spilte andreomgang fra start, og det var først nå det skulle gi resultat.

For etter at både Felipe, Vitolo og Saponjic hadde vært farlig frempå, var det Vitolo som skulle sende Atlético i ledelsen først i det 69. spilleminutt etter at et strålende innlegg fra Rodrigo Riquelme ble stanget inn av Vitolo. Riquelme og Saponjic ble forøvrig byttet inn etter 64 minutter for Correa og Juan Sanabria.

Og etter 77 minutter skulle vi få se mer jubelscener da Manu Sánchez ble spilt i gjennom på venstresiden og slo ballen inn til Saponjic som satte ballen i nettet, og dermed scoret sitt første mål for Atlético i debuten. Dette ble etterfulgt av scoring fra Felipe etter 83 minutter som feiret på akrobatisk vis. Feiringen og målet kan bli sett nedenfor.

Fornøyd målscorer: Ivan Saponjic kunne gledelig feire sitt første mål i sin Atlético-debut og viste flere positive ting med tanke på hans lave overgangssum.

Brasiliansk akrobatikk: Det var en spektakulær feiring Felipe hadde på lager da han scoret sitt første mål i Atlético-debuten.

Alt i alt var det en meget positiv kamp fra vårt kjære Atlético som kanskje ikke er så lett å kjenne igjen lenger etter alle utskiftningene i sommer. Men det var uansett flere positive ting å ta med seg, og Marcos Llorente, Ivan Saponjic og Vitolo var alle meget positive i denne kampen i tillegg til flere. Nå er det bare å krysse fingrene for at skaden til vårt nye vidunderbarn ikke er av det alvorlige slaget!

Forza Atleti!

Share:

Author: Alexander Larsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *