Offisiell uttalelse: Antoine Griezmann

Atlético Madrid har i kveld kommet med en offisiell uttalelse på deres nettsider om saken angående Antoine Griezmann og Barcelona.

14. mai informerte Antoine Griezmann Miguel Ángel Gil, Diego Pablo Simeone og Andrea Berta om hans avgjørelse om å forlate klubben etter sesongen. I løpet av de neste dagene etter møte, fant Atlético Madrid ut avtalen Barcelona og Griezmann hadde blitt enige om.

Det skal ha blitt en enighet i mars, spesifikt i forkant av returmøte mot Juventus i Champions League, og de skal ha holdt forhandlinger for å få en enighet siden midten av februar.

Med referanse til President Bartomeu sine ord i dag, er det sant at vi hadde et møte med Barcelona etter et ønske fra dem, som han nevnte.

Mr. Grau uttrykte sitt ønske om klausulen til Griezmann som hadde sunket fra 200 millioner til 120 millioner euro, og at man ønsket å forhandle fram en enighet rundt betaling.

Åpenbart var svaret fra Atlético Madrid negativt ettersom både Barcelona og Griezmann har vist mangel på respekt for Atlético Madrid og deres fans.

Som et resultat av dette, idag, Atlético har bedt spilleren, hans søster, hans agent og hans advokat om respektere hans kontrakt, og at han har starter sesongoppkjøringen neste søndag.

Atlético ønsker å uttrykke sin sterkeste misnøye til begge, spesielt til Barcelona som har bedt spilleren om å bryte sin kontrakt i løpet av sesongen, hvor klubben ikke bare spilte Champions League mot Juventus, men også konkurrerte mot Barcelona i ligaen i kampen om tittelen, noe som vi anser som strid mot forhandlinger rundt spillere.

Og endrer de grunnleggende reglene som styrer integriteten av all sport, i tillegg til å være et stort tap for vår klubb og våre millioner av fans.

Share:

Author: Alexander Larsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *