Connect with us

Nyheter

Offisiell uttalelse: Antoine Griezmann

Atlético Madrid har i kveld kommet med en offisiell uttalelse på deres nettsider om saken angående Antoine Griezmann og Barcelona.

Published

on

Atlético Madrid har i kveld kommet med en offisiell uttalelse på deres nettsider om saken angående Antoine Griezmann og Barcelona.

14. mai informerte Antoine Griezmann Miguel Ángel Gil, Diego Pablo Simeone og Andrea Berta om hans avgjørelse om å forlate klubben etter sesongen. I løpet av de neste dagene etter møte, fant Atlético Madrid ut avtalen Barcelona og Griezmann hadde blitt enige om.

Det skal ha blitt en enighet i mars, spesifikt i forkant av returmøte mot Juventus i Champions League, og de skal ha holdt forhandlinger for å få en enighet siden midten av februar.

Med referanse til President Bartomeu sine ord i dag, er det sant at vi hadde et møte med Barcelona etter et ønske fra dem, som han nevnte.

Mr. Grau uttrykte sitt ønske om klausulen til Griezmann som hadde sunket fra 200 millioner til 120 millioner euro, og at man ønsket å forhandle fram en enighet rundt betaling.

Åpenbart var svaret fra Atlético Madrid negativt ettersom både Barcelona og Griezmann har vist mangel på respekt for Atlético Madrid og deres fans.

Som et resultat av dette, idag, Atlético har bedt spilleren, hans søster, hans agent og hans advokat om respektere hans kontrakt, og at han har starter sesongoppkjøringen neste søndag.

Atlético ønsker å uttrykke sin sterkeste misnøye til begge, spesielt til Barcelona som har bedt spilleren om å bryte sin kontrakt i løpet av sesongen, hvor klubben ikke bare spilte Champions League mot Juventus, men også konkurrerte mot Barcelona i ligaen i kampen om tittelen, noe som vi anser som strid mot forhandlinger rundt spillere.

Og endrer de grunnleggende reglene som styrer integriteten av all sport, i tillegg til å være et stort tap for vår klubb og våre millioner av fans.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nyheter

Gallardo forlater Atleti: – Det har vært mine beste år i livet

Published

on

Sevilla-fødte Lola Gallardo forlater klubben etter at hun ikke godtok det siste kontraktstilbudet fra klubben, bekrefter Atlético.

Lola Gallardo kom til klubben sesongen 2012/2013, og har vært en del av Atlético Femenino sin store suksess på kvinnesiden.

Lola Gallardo møter nye utfordringer og fortsetter ikke i Atlético Madrid etter å ha avslått det siste tilbudet som klubben tilbudte. Hun endte opp som en av klubbens kapteiner og har over 100 kamper for klubben i løpet av disse åtte årene, som gjør henne en plakett verdig utenfor Metropolitano når forholdene tilsier det, står det i Atlético sin artikkel.

Den spanske landslagskeeperen har vært en del av historien til å vår klubb og har vunnet Copa de la Reina y 2015/2016, og har også vunnet La Liga tre år på rad, den siste i 2018/2019-sesongen.

Lola ønsket også å si farvel til vår rødhvite familie: – Takk, takk for all kjærligheten jeg har mottatt i løpet av disse åtte årene. Uten tvil, de har vært de beste i mitt liv. Det har vært åtte år for å forstå at Atleti ikke bare er en fotballklubb, det er mye mer enn det. Det er en følelse, en måte å leve livet på. Takk for at jeg ble gitt en mulighet til å leve en daglig drøm. Å være Atleti er et privilegium ikke alle i verden har lykken til å leve og føle. I dag og alltid. Aúpa Atleti!

Klubben skriver også at de ønsker å takke Lola Gallardo for hennes dedikasjon og innsats for denne drakten.

Dette vil alltid være ditt hjem.

Vi sees snart igjen, Lola!

Continue Reading

Nyheter

Må behandles i flere måneder: – I mellomtiden vil jeg være en ekstra supporter!

Published

on

Foto: Oscar J. Barroso / AFP7 / Europa Press Sports via Getty Images

Spiller for Atlético Femenino, Virginia Torrecilla, forteller at hun må legge fotballen til side for en periode.


– Som dere vet godt må jeg gjennomgå behandling i flere måneder… det betyr at jeg må legge fra meg fotballen en stund. I mellomtiden vil jeg være en ekstra fan for mitt lag, Atlético Femenino. TAKK!! skriver Torrecilla på sin twitterkonto i dag.

Hun ble i mai akutt operert for en svulst på hjernen, som nå er årsaken til at hun må ta en pause fra fotballen. Operasjonen var vellykket og svulsten var heller ikke ondartet.

– Skulle det skje med meg? Jeg som lever livet til det fulle og nyter det. Jeg trodde aldri noe slikt skulle skje med meg, men det gjorde det. Men jeg overkom svulsten og er superfornøyd. Jeg er kjempeglad for å være i live, sa hun den gang i en video etter operasjonen.

Rørerende gest fra Diego Costa

Da Atlético Madrid returnerte til LaLiga, og møtte Athletic Club i første kamp etter pausen scoret Diego Costa for Atlético. Under feiringen løp han bort til sidelinjen og holdt opp en drakt med Torrecilla på ryggen. Torrecilla var kjapt ute å takke sin lagkamerat for den rørende gesten.

– Jeg har ikke ord. Dere er fantastiske. Takk av hele mitt hjerte!», skrev Torrecilla på Twitter.

Vi ønsker Torrecilla riktig god bedring, og håper å se hun snart tilbake igjen!

Continue Reading

Nyheter

Atlético avslo gigantbud på João Félix

Published

on

Foto: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Før corona-krisen skal en engelsk klubb ha tilbudt 150 millioner euro for å sikre seg João Félix. Det ble blankt avslått, melder Rubén Uría, via Goal.

João Félix kom til klubben forrige sommer fra Benfica for en rekordsum på 120 millioner euro. Hans første sesong i klubben har bydd på enkelte utfordringer så langt, men onsdag scoret han to mål i 5-0-seieren mot Osasuna.

Atlético Madrid skal ha mottatt et bud på 150 millioner euro fra en ikke-navngitt engelsk klubb før pandemien slo til. Det ville ha ført til en overgang i sommer for portugiseren, men klubbens tro på unggutten er der fortsatt, og man ønsker ikke å selge juvelen. Golden Boy-vinneren fra 2019 har en utkjøpsklausul på 300 millioner euro, sies det.Continue Reading

TABELLEN

Trending