Connect with us

Nyheter

Offisiell uttalelse: Miguel Ángel Gil Marín

Published

on

Etter gårsdagens tap mot Cultural Leonesa så har klubben med eier og daglig leder Miguel Ángel Gil Marín i spissen gitt ut en offisiell uttalelse. Les hva han har å si her:

Det var et hardt og uventet slag for alle Atléticos. Jeg skjønner og deler denne store skuffelsen til fansen, men vi  må ikke vurdere situasjonen til klubben ut i fra smerten som de to siste resultatene har gitt. Vi må være ansvarlige og vurdere det vi er, hvor vi er og det vi har oppnådd som klubb med dette apparatet og denne troppen. Når de tviler som mest på oss fra utsiden så må vi være enda sterkere sammen.

Om kritikken som har kommet etter kampen:

Det er normalt, men vi kan ikke tvile på gruppen som har hjulpet oss å komme hit og vi må fortsette å arbeide uten å miste perspektivet. I det siste tiåret har vi spilt mange finaler, vi har vunnet ni titler og vi har blitt en av de store lagene i Europa. Dette har gjort at vi kan regne med en av de mest verdifulle stallene på kontinentet. Min forpliktelse som daglig leder er å beskytte alt det arbeidet som vi har gjort de siste årene og de suksessene som det har gitt oss. Til alle de som jobber i klubben så må jeg kreve engasjement og resultater, og til fansen ber jeg om tillit, fordi jeg er overbevist om at laget vil fortsette å svare. Kvaliteten og engasjementet i troppen og til trenerene, med Diego Simeone i spissen, er ubestridelig og jeg har ikke noe tvi om at de vil oppnå de målene klubben har denne sesongen og at de vil hjelpe oss med å vokse de neste årene.

Til fansen:

Alle Atléticos har det vondt etter å ha tapt to titler i januar, selv om det var med veldig forskjellige følelser fra de. I Supercopa tapte vi helt på slutten, men vi kjempet med de største lagene i fotballen. Det er normalt at mange Atléticos er skuffet etter et uventet tap mot en motstander fra Segunda B, men det kan ikke gjøre at vi går bort fra det som har fått Atlético de Madrid dit det er i dag. En klubb som vokser spektakulært, med en sosial masse som har kommet opp på 130.000 medlemmer og som er et forbilde for mange andre klubber. Og vi har kommer dit fordi vi har vært samlet: fansen, klubben, trenerene og spillerne. Dette er hemmeligheten bak veksten og styrken vår, det som gjør oss annerledes fra de andre lagene. Vi må være enda mer samlet når tingene ikke går så bra for å komme tilbake og vi har den muligheten allerede på søndag på hjemmebane mot Leganés.

Continue Reading

Nyheter

Gallardo forlater Atleti: – Det har vært mine beste år i livet

Published

on

Sevilla-fødte Lola Gallardo forlater klubben etter at hun ikke godtok det siste kontraktstilbudet fra klubben, bekrefter Atlético.

Lola Gallardo kom til klubben sesongen 2012/2013, og har vært en del av Atlético Femenino sin store suksess på kvinnesiden.

Lola Gallardo møter nye utfordringer og fortsetter ikke i Atlético Madrid etter å ha avslått det siste tilbudet som klubben tilbudte. Hun endte opp som en av klubbens kapteiner og har over 100 kamper for klubben i løpet av disse åtte årene, som gjør henne en plakett verdig utenfor Metropolitano når forholdene tilsier det, står det i Atlético sin artikkel.

Den spanske landslagskeeperen har vært en del av historien til å vår klubb og har vunnet Copa de la Reina y 2015/2016, og har også vunnet La Liga tre år på rad, den siste i 2018/2019-sesongen.

Lola ønsket også å si farvel til vår rødhvite familie: – Takk, takk for all kjærligheten jeg har mottatt i løpet av disse åtte årene. Uten tvil, de har vært de beste i mitt liv. Det har vært åtte år for å forstå at Atleti ikke bare er en fotballklubb, det er mye mer enn det. Det er en følelse, en måte å leve livet på. Takk for at jeg ble gitt en mulighet til å leve en daglig drøm. Å være Atleti er et privilegium ikke alle i verden har lykken til å leve og føle. I dag og alltid. Aúpa Atleti!

Klubben skriver også at de ønsker å takke Lola Gallardo for hennes dedikasjon og innsats for denne drakten.

Dette vil alltid være ditt hjem.

Vi sees snart igjen, Lola!

Continue Reading

Nyheter

Må behandles i flere måneder: – I mellomtiden vil jeg være en ekstra supporter!

Published

on

Foto: Oscar J. Barroso / AFP7 / Europa Press Sports via Getty Images

Spiller for Atlético Femenino, Virginia Torrecilla, forteller at hun må legge fotballen til side for en periode.


– Som dere vet godt må jeg gjennomgå behandling i flere måneder… det betyr at jeg må legge fra meg fotballen en stund. I mellomtiden vil jeg være en ekstra fan for mitt lag, Atlético Femenino. TAKK!! skriver Torrecilla på sin twitterkonto i dag.

Hun ble i mai akutt operert for en svulst på hjernen, som nå er årsaken til at hun må ta en pause fra fotballen. Operasjonen var vellykket og svulsten var heller ikke ondartet.

– Skulle det skje med meg? Jeg som lever livet til det fulle og nyter det. Jeg trodde aldri noe slikt skulle skje med meg, men det gjorde det. Men jeg overkom svulsten og er superfornøyd. Jeg er kjempeglad for å være i live, sa hun den gang i en video etter operasjonen.

Rørerende gest fra Diego Costa

Da Atlético Madrid returnerte til LaLiga, og møtte Athletic Club i første kamp etter pausen scoret Diego Costa for Atlético. Under feiringen løp han bort til sidelinjen og holdt opp en drakt med Torrecilla på ryggen. Torrecilla var kjapt ute å takke sin lagkamerat for den rørende gesten.

– Jeg har ikke ord. Dere er fantastiske. Takk av hele mitt hjerte!», skrev Torrecilla på Twitter.

Vi ønsker Torrecilla riktig god bedring, og håper å se hun snart tilbake igjen!

Continue Reading

Nyheter

Atlético avslo gigantbud på João Félix

Published

on

Foto: David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Før corona-krisen skal en engelsk klubb ha tilbudt 150 millioner euro for å sikre seg João Félix. Det ble blankt avslått, melder Rubén Uría, via Goal.

João Félix kom til klubben forrige sommer fra Benfica for en rekordsum på 120 millioner euro. Hans første sesong i klubben har bydd på enkelte utfordringer så langt, men onsdag scoret han to mål i 5-0-seieren mot Osasuna.

Atlético Madrid skal ha mottatt et bud på 150 millioner euro fra en ikke-navngitt engelsk klubb før pandemien slo til. Det ville ha ført til en overgang i sommer for portugiseren, men klubbens tro på unggutten er der fortsatt, og man ønsker ikke å selge juvelen. Golden Boy-vinneren fra 2019 har en utkjøpsklausul på 300 millioner euro, sies det.Continue Reading

TABELLEN

Trending