Offisielt: Atlético Madrid har hentet Ivan Šaponjić

Storhandelen denne sommeren fortsetter, og nå har Atlético gjort sin sjette signering denne sommeren. Klubben bekrefter at Ivan Šaponjić har signert!

Klubben var ikke ferdighandlet hos Benfica denne sommeren etter å ha hentet João Félix, og nå bekreftes det at Ivan Šaponjić er ny Atlético Madrid-spiller for en sum som ryktes å være på rundt 500 000 euro i følge AS. Benfica vil tjene 50% av et eventuelt neste salg av spilleren, og Šaponjić har signert en treårskontrakt med Atleti.

Ivan Šaponjić er en 21-år gammel spiss fra Serbia som er 1.92 høy. Šaponjić har enda ikke debutert på Benfica sitt førstelag, og scoret kun seks mål på 28 kamper denne sesongen for Benfica B. Dette virker derfor som en meget merkelig signering skal vi tro sosiale medier, og det som meldes.

Ivan Šaponjić kommer trolig til å bli klubbens fjerdevalg på topp, og overta rollen til Nikola Kalinić som nylig mistet sitt draktnummer 9 til Álvaro Morata. Kalinic fikk nylig draktnummer 21, men det gjenstår å se om han har noen fremtid i klubben. Hvorfor Šaponjić ikke har blitt annonsert før nå selv etter å ha trent med laget i flere dager, vet vi ikke …

Hva synes dere om dette, Atléticos?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *