Connect with us

Nyheter

Offisielt: Dani González er ny trener for Atleti Femenino

Published

on

Den tidligere Atletico Madrid-spilleren Dani González er Atleti Femenino sin nye hovedtrener. Det bekrefter klubben i dag via sosiale medier.

Dani González overtar trenerjobben til Pablo López, som ble sparket av Atletico Madrid i går. Han har signert en kontrakt som strekker seg ut sesongen.

Dani González har hatt en lang karriere i Atlético Madrid, som begynte i 1994 da han signerte for Atlético Madrid B. Der skulle han også være i den påfølgende sesongen 1995/96, da Atlético Madrid oppnådde ‘El Doblete’. I den sesongen fikk Dani debutere med førstelaget, og han fikk spille én ligakamp og to Copa del Rey kamper. I 2010 ble Dani gjenforent med Atlético da han fikk en jobb i akademiet.

Jeg ser på dette som en stor utfordring. Jeg har jobbet i klubben i mange år og nå har jeg endelig fått denne muligheten til å lede Atleti Femenino. Utfordringene er der, og vi vil jobbe 100% for å prøve å levere gode resultater resten av sesongen. Vi ønsker å være et sterkt og konkurransedyktig lag. Jeg vil se Atlético Madrid tilbake på toppen av tabellen slik som det har vært de siste årene. ”, sier Dani González om sin nye jobb.

 

Continue Reading

Nyheter

Liverpools klage godkjent: kampen på Anfield må spilles på nytt

Published

on

Det bekrefter UEFA på sine nettsider i dag klokken 11:00 norsk tid.


Atlético Madrid vant som kjent oppgjøret på Anfield for tre uker siden 3-2 på imponerende vis, men nå er det derimot lite å glede seg for, etter at UEFA besluttet at kampen må spilles på nytt etter å ha godkjent Liverpools klage.

“Liverpool fikk ikke de forberedelsene de hadde krav om i forkant av kampen. Grunnet 3000 gale Atlético Madrid-supportere var ikke Jürgen Klopp og Liverpool i stand til å gjøre forberedelsene godt nok, og derfor har UEFA i dag besluttet at Liverpool skal få en ny kamp hvor ingen bortesupportere vil være forstyrrende”, står det i UEFAs offisielle pressemelding i dag.

Liverpool og Jürgen Klopp mente at det var uforsvarlig å spille kampen med 3000 tilreisende bortesupportere fra Madrid og skrev i sin formelle klage at det var med på å forstyrre forberedelsene inn mot denne kampen.

UEFA kan ikke bekrefte noe nytt kamptidspunkt for øyeblikket grunnet dagens situasjon i Europa, men kan bekrefte at kampen vil bli spilt på nytt på Anfield foran sin egne fans, uten bortesupportere tilstede.

Hva synes dere om denne avgjørelsen?

Continue Reading

Nyheter

LaLigaSantander Fest hos Strive!

Published

on

Lørdag kveld er det duket for en av de første globale veldedighetsfestivalene – i kampen mot Covid-19-pandemien.

Den spanske ligaen skal i samarbeid med Banco Santander, Universal Music og andre øvrige sponsorer holde en veldedighetsfestival lørdag kveld. Formålet er å samle inn midler til å skaffe nødvendige produkter for å bekjempe corona-krisen som verden nå står overfor.

La Liga-klubber og flere La Liga-stjerner, samt velkjente musikere vil ta del i denne veldedighetsfestivalen som finner sted mellom klokken 18:00-21:00.

Her er noen av idrettspersonlighetene som deltar: Rafael Nadal, Koke (Atlético de Madrid), João Félix (Atlético De Madrid), Cazorla (Villarreal), Joaquín (Real Betis), Jesús Navas (Sevilla FC), Iker Muniaín (Athletic Club) Asier Illarramendi (Real Sociedad), Parejo (Valencia CF), Sergio Ramos (Real Madrid), Ivan Rakitic (FC Barcelona).

Musikalsk innslag: J Balvin.

Og noen av artistene som vil opptre: Alejandro Sanz, David Bisbal, Sebastián Yatra, J Balvin, Aitana, Luis Fonsi, Antonio Orozco.

Begivenheten får du med deg på Strive og La Ligas digitale plattformer fra kl. 18:00!

Continue Reading

Nyheter

Correa klippet håret for å støtte sin kreftsyke mor

Published

on

Ángel Correa viste frem sin nye hårfrisyre på Instagram i et bilde sammen med sin mor, med meldingen, “De vil ikke ta fra deg den personen du er. Jeg elsker deg, mamma.”

Mange kjemper nå en intens kamp mot coronaviruset, og som om ikke det var nok, så kjemper nå Ángel Correas mor, Marcela Martinez, kampen mot kreften. Argentineren har vist offentlig støtte for sin mor og postet et bilde sammen med hun på Instagram, torsdag kveld. På bilde har Correa fjernet alt håret – som en gest til sin mor, som nå skal starte med cellegiftbehandling.

Correas utfordringer

Dette er ikke den første utfordringen Correa har møtt på i sitt 25 år lange liv. Da han var 10 år mistet han sin far. “Min far døde da jeg var gutt og pengene jeg tjente via fotball var den eneste inntekten vi hadde – det gikk til å brødfø mine brødre, min mor og meg. Jeg hadde en agent som ga meg en lønn som jeg passerte videre til min mor, som var den som tok var på huset”, fortalte Correa i et intervju med El Pais i 2017.

Ikke nok med det… For tre år siden mistet han sin bror grunnet rus, og tidligere – som kjent – har Correa hatt en utfordring grunnet et hjerteproblem som ble oppdaget under hans medisinske test med Atlético. “Jeg vil for alltid være takknemlig overfor Atlético Madrid, min familie og jeg sluttet å være fattige takket være Atleti, og jeg ønsker å returnere alt på banen.”, fortalte Correa til El Larguero i november 2019.

Correa kjemper nå kampen sammen med sin mor, og vi heier på dere. Alle oss atléticos er med dere, Ángelito!

Continue Reading

TABELLEN

Trending