Offisielt: Mario Hermoso er klar for Atlético Madrid!

Atlético Madrid og Espanyol har nå endelig kommet til en enighet om en overgang for den spanske midtstopperen Mario Hermoso etter at midtstopperen tidligere denne sommeren avslo en kontraktsforlengelse hos Espanyol.

Midtstopperjakten har nå pågått over en lengre periode etter at man første ikke klarte å bli enige med Espanyol om en overgang for Mario Hermoso. Nå er det derimot blitt en enighet, og Atlético betaler ut i fra rapportene rundt 25 millioner for den spanske landslagsstopperen. Hermoso avslo tidligere denne sommeren et kontraktsforslag fra Espanyol hvor han kun har ett år igjen av kontrakten. Real Madrid hadde også en mulighet til å hente han tilbake for €7,5M, men valgte ikke å gjøre det, og “godtok” hans overgang til rivalen. Hermoso har signert en femårskontrakt med Atlético Madrid.

Mario Hermoso er en 24-år gammel spansk midtstopper som nå også mer eller mindre er fast på landslaget etter en meget god sesong hos Espanyol som endte med Europa-spill. Hermoso kan også spille venstreback dersom det er nødvendig, som betyr at man ikke nødvendigvis lenger må hente inn en venstreback. Om Filipe Luis får kontraktsforlengelse er fortsatt uvisst. Hermoso er en midtstopper som er bra med ball, og med sitt gode venstreben, bør kunne utfylle en stopperduo sammen med Giménez på en god måte.

Hermoso har vokst opp i Real Madrid-akademiet, men forlot klubben til fordel for Espanyol for å få fast spilletid og kunne utvikle seg som spiller. Det har resultert i 55 La Liga-kamper over to sesonger, spansk landslagsplass og at Atlético Madrid nå henter han for rundt €25M.

Velkommen skal du være, Mario Hermoso!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *