Offisielt: Rodri har trigget utkjøpsklausulen

Manchester City har betalt og Rodri har trigget sin utkjøpsklausul. Rodrigo Hernández er ikke lenger Atlético Madrid-spiller.

Kun ett år etter at Rodrigo Hernández vendte hjem, er allerede hans tid i klubben over for denne gang … Nå venter nye utfordringer, og Manchester City og Pep Guardiola skal få nytte av denne spilleren. Rodrigo Hernández fikk et kontraktstilbud fra Atleti med samme tilbud som både Koke og Saúl har, men har allikevel bestemt seg for å forlate klubben. Nå har han trigget klausulen på 70 millioner euro, og er ikke lenger Atlético Madrid-spiller etter at Manchester City har betalt summen. Det bekrefter Atlético Madrid i kveld.

I løpet av 2018/19-sesongen spilte Rodri totalt 47 kamper og scoret tre mål for klubben. Han var også med å vinne UEFA Supercup da Atleti slo byrival Real Madrid 4-2 i Tallinn.

Vi sier dermed farvel til enda en akademispiller, og mister også en viktig spiller for fremtiden. Vi ønsker Rodri lykke til, og kanskje sees vi igjen ved en senere anledning!

Hva tenker dere om denne overgangen? Kommenter gjerne under i vårt kommentarfelt på nettsiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *