Connect with us

Nyheter

Oppsummering av landslagspausen

Published

on

Hele ti mann har vært på landslagsoppdrag og flere har levert veldig varierende resultater, her får du en oppsummering av hvordan hver og én har gjort det.

Spania:
Saúl Ñíguez: Spilte kun den første kampen mot vårt kjære Norge. Det ble med uavgjort og 1-1 men Saúl scorte Spanias eneste mål og gjennomførte gode 90 minutter.

Slovenia:
Jan Oblak: Spiller selvfølgelig 90 minutter mot både Nord-Makedonia og Østerrike, det ender desverre med to tap noe som gjør kvalifisering til EM-sluttspillet nærmest umulig.

Montenegro:
Stefan Savic: Spiller kun den første kampen mot Bulgaria som ender 0-0, der går han av skadet etter kun 39 minutter. Mer om den skaden finner du her.

England:
Kieran Trippier: Spiller to ganger 90 minutter mot Bulgaria (0-6 på bortebane) og Tsjekkia (2-1 på bortebane), utmerker seg ikke noe spesielt.

Frankrike:
Thomas Lemar: Får ikke noe spilletid i Frankrikes 1-0-seier mot Island. Kommer inn som innbytter mot Tyrkia og får 13 minutter i kampen som ender 1-1.

Portugal:
João Félix: Starter første kampen mot Luxembourg der Portugal vinner 3-0, blir byttet ut rett før slutt. Starter så på benken borte mot Ukraina, der kommer han inn etter pause når de ligger under 2-0. Kampen ender 2-1.

Brasil:
Renan Lodi: Er for første gang i landslagstroppen til Brasil, får sin debut i en landslagspause der han spiller i begge kampene. Mot Senegal kommer han inn etter 79 minutter, deretter starter han mot Nigeria og spiller samtlige minutter i en kamp som ender 1-1.

Mexico:
Hector Herrera: Starter og spiller hele kampen mot Bermuda i CONCACAF Nations League og scorer et fantastisk mål fra hjørnet på sekstenmeteren. Kampen ender 5-1 til Mexico. Han startet også i deres andre kamp i Nations League som de vant 3-1 mot Panama, med dette topper de gruppen med seks poeng.

Uruguay:
José María Giménez: Starter og spiller 90 mot Peru, Uruguay vinner 1-0. I deres andre treningskamp mot Peru ender det 1-1 der Giménez også spiller 90 minutter.

Argentina:
Ángel Correa: Starter i kampen mot Tyskland, blir byttet ut til pause når de ligger under 2-0. Kampen ender 2-2 og han ender opp med å ikke spille mot Ecuador.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nyheter

Dette blir Atlético Madrids nye spiss

Tidligere i sommer uttalte Diego Simeone at Atlético Madrid hadde behov for en ekstra spiss. Nå ser det ut til at spissen er funnet.

Published

on

Foto: Alex Caparros/Getty Images

Ifølge blant andre MARCA, Fabrizio Romano, Mateo Moretto og flere troverdige kilder, er Wolverhampton-spiss Rafa Mir den utvalgte.

Den høyreiste portugiseren var forrige sesong på lån i Huesca og imponerte stort med 16 mål på 39 kamper. Nå meldes det om en overgangssum på 15 millioner euro, og at Mir var andrevalget dersom Antoine Griezmann sin retur ikke ble en realitet.

24-åringen signerer for Atleti etter OL, der han i kveld spiller finale med Spania og hvor han har scoret tre mål i turneringen.

Flere klubber skal også ha vært interessert, men Mir ser altså ut til å ende opp i den rødhvite delen av Madrid.

Continue Reading

Nyheter

Offisielt: Vitolo lånes ut

Getafe bekrefter at de har sikret seg Vitolo på lån kommende sesong.

Published

on

Foto: Ruben Albarrán / Pressinphoto / Icon Sport

Den 31 år gamle kantspilleren har virkelig ikke slått til siden overgangen fra Sevilla i 2017 verdt 35 millioner euro. Nå er det klart at han ikke spiller for Atlético Madrid kommende sesong.

Vitolo spilte totalt 15 kamper forrige sesong og hadde én målgivende pasning.

Kontrakten utløper etter årets sesong, og det aller meste tyder på at Vitolo nå har spilt sin siste kamp for klubben.

Han vil innen kort tid gjennomføre den medisinske testen med klubben og bli presentert i morgen klokken 12.

Kun Luis Suárez, Jan Oblak og Koke blant spillerne tjener mer enn Vitolo i klubben.

Continue Reading

Nyheter

João Félix opererte ankelen

Klubben bekrefter at João Félix i dag har blitt ankeloperert.

Published

on

Foto: Atlético Madrid

Operasjon var vellykket i Porto, og det var hos samme spesialisten som også opererte Virgil Van Dijk. Det portugisiske vidunderbarnet er nå ventet å være ute i opptil to måneder, men eksakt tid er ikke kjent.

Ifølge Mundo Deportivo har João Félix spilt med brudd i foten siden desember for å ikke gå glipp av tittelkampen eller EM.

Portugal og Félix ble slått ut i åttedelsfinalen av Belgia.

Continue Reading

TABELLEN

Trending