Oppsummering av sesongoppkjøringen

I løpet av den siste måneden har Atleti beseiret alt fra Numancia til Real Madrid i treningskamper og går ubeseiret inn i en ny sesong. Her vil du få en kort oppsummering av kampene Atlético Madrid har spilt.

Ballet startet mot Numancia for drøye tre uker siden, der mange var spente på hvordan “nye Atlético” ville se ut. Spesielt var det veldig mange spørsmålstegn til João Félix, som var noe uheldig og ble skadet etter kun én halvtime som colchonero. Etter mange bytter i andre omgang så ble det til slutt 3-0 etter scoringer av Vitolo samt nysigneringene Ivan Saponjic og Felipe Monteiro. Her fikk vi første tegn til hvordan Marcos Llorente og Vitolo sin sesongoppkjøring ville bli; meget bra!

0-3: Det endte 0-3 i sesongens første treningskamp mot Numancia etter scoringer fra Vitolo, Felipe og Saponjic.

Etter dette sto USA for tur og International Champions Cup. Chivas de Guadalajara var først ute der Marcos Llorente ble utvist tidlig i første omgang. Det hele endte målløst og man gikk rett til straffer der Atleti vant 5-4.

0-0: Det ble en tung natt for Atlético-fansen som holdt seg våkne på natten mot Chivas, og det ble heller ikke enklere da Marcos Llorente ble utvist tidlig. Kampen endte 0-0 hvor Adán til slutt ble avgjørende.

Høydepunktet i sesongoppkjøringen kom i et derby mot Real Madrid i New York. I det som ble en fartsfylt affære som endte 7-3. Diego Costa viste seg fra sin beste side og satte fire mål før han ble utvist i andre omgang. João Félix (hadde også to målgivende), Ángel Correa og Vitolo hadde også hvert sitt mål. Her fikk vi virkelig se starten på et godt samarbeid mellom João Félix og Diego Costa. Dette var på mange måter João Félix sitt “gjennombrudd” i sommer, og siden har han ikke sett seg tilbake.

Image
7-3: João Félix og Atlético Madrid sjokkerte fotballverden da Real Madrid ble smadret hele 7-3 under International Champions Cup.

Siste oppgjør på USA-turnéen var mot MLS All-star og etter noen forskjellige konkurranser mot MLS All-star og Orlando City FC (Orlando vant denne konkurransen), så ble dette All-star laget beseiret 3-0. Nok en gang leverte João Félix en stor kamp med både mål og målgivende etter å ha kommet inn etter drøyt timen spilt. Diego Costa og Marcos Llorente satte de andre målene.

0-3: Atlético Madrid vant komfortabelt 3-0 mot MLS All-Stars i en kamp hvor denne mannen Marcos Llorente, åpnet ballet.

Sist ut var Sverige og Stockholm hvor vi i Atlético Noruega var representert i stor grad. I det som ble en eventyrlig opplevelse for oss (kan lese mer om det her):
https://atleticomadrid.no/en-uforglemmelig-dag-for-norske-atleticos/) så vant Atlético Madrid 2-1 mot Juventus. I denne kampen var det igjen João Félix som sto frem som den store spilleren med sine to mål.

En uforglemmelig dag for norske Atléticos!

Generelt så må vi si at sesongoppkjøringen har vært positiv. Spillere som Diego Costa, João Félix, Thomas Lemar og Renan Lodi har virkelig stått frem, og vi er spente på hvordan det blir når ballet virkelig starter mot Getafe på søndag. Vitolo har også virkelig sett bra ut denne sommeren!

Vi gleder oss til seriestart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *