Oppsummering fra midtuken

Treningsnytt

Etter seieren mot Real Sociedad fikk man fort dårlige nyheter på skadefronten. Filipe Luis hadde pådratt seg en ny skade, og med Lucas Hernández allerede på skadelisten så står man da igjen uten en naturlig venstreback. Med under én uke igjen til returkampen mot Juventus i Torino så melder Cadena Cope (med troverdige Anotonio Ruiz i spissen) at Filipe Luis er 100% ute av det oppgjøret og at Lucas Hernández jobber en kamp mot klokken. Trolig vil han ikke bli 100% og man ser da på hvilke muligheter man har ellers i troppen. Tidligere har man brukt både Juanfran og Saúl Ñíguez på venstrebacken, og det er førstnevnte som trolig vil vikariere der i Torino med Santiago Arias som vil få tilliten på høyrebacken.

Ellers så har Costa også noe småtrøbbel, det meldes ikke om noe alvorlig men han vil trolig hvile mot Leganés til helgen. Mot Leganés vil vi kunne se endel rotering med både Koke og Godín ute med suspensjon.

Overgangsrykter

På overgangsfronten har det også vært noen rykter. Med Godín, Filipe Luis og Lucas som alle ser ut til å dra ved endt sesong, så har klubben startet planleggingen for ny sesong. AS var først ute og har tidligere meldt om interesse på den brasilianske venstrebacken Alex Telles som til daglig spiller i FC Porto. Han har en utkjøpsklausul på rundt €40 millioner euro og skal være en av kandidatene for å erstatte Filipe Luis og Lucas Hernández. Ellers melder de også om noe interesse for Ajax sin argentinske venstreback Nicolás Tagliafico. Marca derimot melder om at Atlético melder seg på i kampen om Matthijs de Ligt, den 19 år gammle midtstopperen er ønsket av omtrent alle Europas store klubber så gjenstår det å se om de rødhvite gjør et fremstøt i tiden som kommer.

Annet nytt

U19 spilte et lite “El Derbi Madrileño” tidligere denne uken da Atleti U19 tapte 2-1 mot Real Madrid i en kamp hvor Victor Mollejo endte opp med både scoring og utvisning. I tillegg fikk Óscar Castro se det røde kortet, så kampen ble avsluttet med ni mann. Dermed er Atlético ute av turneringen for denne gang …

Ellers kan vi også stolt nevne at det er solgt over 40 000 billetter (!) til serieoppgjøret mellom Atlético Madrid sitt damelag mot Barcelona 17. mars som skal spilles på Wanda Metropolitano. Her er det gode muligheter for at det settes tilskuerrekord både nasjonalt og internasjonalt! Frente Atleti vil også være tilstede med overraskelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *