Connect with us

Informasjon

Pressemelding: Brev til alle atléticos

Published

on

Miguel Ángel Gil og Atlético har i dag sendt ut en pressemelding til sine socios på mail, og til resten av fansen på sine sosiale medier.


Kjære atlético:

Mitt første ønske er at du og din familie befinner dere friske og ikke har vært rammet av denne grusomme pandemien. Hvis det dessverre, som det har skjedd med tusenvis av spanjoler, har rammet en av dine elskede, ønsker jeg å uttrykke min fulle kjærlighet og overføre all støtte fra vår klubb i disse vanskelige stundene.

Først av alt på vegne av alle oss som er en del av Atlético Madrid, ønsker jeg å dedikere all min takknemlighet overfor de tusenvis av helsearbeider, politimenn, sivile vakter, militære, hjelpere, fagfolk i transpotørkjeden og andre arbeidere i andre grupper som jobber uten hvile for å overvinne denne pandemien og gjør det mulig for resten av samfunnet for at det er mulig å overholde vårt krav om å bli hjemme.

Aldri i nyere tid i vårt land har vi møtt en slik krise som dette med så dramatiske konsekvenser innenfor helse, økonomi og sosiale aspekter. Situasjonen vi opplever nå gir oss en fremtid full av usikkerhet fordi ingen kan garantere når denne situasjonen vil ende eller hvordan det vil bli for samfunnet. I løpet av alle år jeg har vært leder av denne klubben har jeg aldri opplevd noe lignende.

I løpet av noen få dager har vi gått fra gleden i Liverpool til å være låst inne hjemme. Med disse omstendighetene ønsker jeg å fortelle våre, mer enn 130 000 socios, at selv om vi ikke kan ta deg i mot på Wanda Metropolitano, huset til atléticos, kommunikasjonen med deg og våre fans vil ikke stoppe. Selv om medlemsservicen og klubbutikken er steng, vil vårt team av profesjonelle fortsette å jobbe via telefon eller e-post. Vi vet ikke når konkurransen vil gjenopptas og under hvilke forhold, så vi kan ikke spesifisere noe konkret innenfor her, men vi vil sende en fredfull meling til alle dere og fortelle at vi jobber med alle scenarioer for å være klar for når konkurransen er tilbake igjen så vi er klare. Så fort vi vet noe mer, vil vi komme i kontakt med dere alle.

En situasjon så seriøs som dette tvinger oss til å gjøre vanskelige avgjørelser som er avgjørende for hele enheten. Jeg ønsker å takke alle som jobber for klubben for deres spesielle innsats i disse vanskelige dagene. Dessverre, og med eneste formål for å sikre klubbens overlevelse, er vi nødt til å gå til midlertidig permittering for de profesjonelle som, grunnet erklært alarmstatus i vårt land, kan de ikke utvikle sitt arbeid etter å ha fått fryst deres aktivitet, i tillegg til de som har redusert sin arbeidsdag betydelig. Begge caser påvirker de ansatte og spillere og trenere av våre lag. Vi jobber med å minimere betydningen og grensen av det for det som er helt essensielt, så når konkurransen er tilbake vil arbeidet være som før. De, som jeg sa, er avgjørelsene vanskelige, men ansvaret for å ta vare på fremtiden til Atlético Madrid er vi nødt til å ta.

Våre sponsorer og samarbeidende selskaper lider like mye som oss og resten av samfunnet lider oss av denne grusomme påvirkningen av denne helse og økonomiske krisen. Jeg ønsker å takke alle for deres innsats i disse tøffe tider og for deres hjelp. Sammen vil vi bli sterkere av denne situasjonen og vi vil vinne stabilitet takket være lidenskapen og verdiene som vi deler.

I denne situasjonen av usikkerhet som vår sektor går gjennom, må vi slå oss sammen og jobbe sammen for å forsøke å vinne tilbake normaliteten i verdensfotballen så fort som mulig. Det er en tid for raushet, ydmykhet, solidaritet, innsats, å nå ut og oppnå avtaler for å finne en riktig løsning for alle grupper: institusjoner, klubber, spillere, trenere, fans…

Media har nå en viktig rolle som funksjon i disse vanskelige tider hvor millioner av innbyggere holder seg hjemme for å redusere smitte. De, som jeg herfra setter stor pris på arbeidet av, kommer til å være en grunnleggende del som formidlingskanaler for alle forslag og tiltak som er tatt for å gjenopprette konkurransedyktig normalitet og utøvere som hjelper i denne krisen.

Atlético Madrid representerer Madrid og Spania med stolthet i hele Europa, og derfor har vi et ansvar med våre borgere. Vi har besluttet å komme med all den hjelpen vi kan gjennom kampanjen #LoDamosTodo, hvor hjelpen går til Røde Kors slik at de kan hjelpe helsearbeiderene som kjemper mot Covid-19 i Madrid som er den værste sonen nå og den som trenger mest hjelp. I tillegg til donasjonen så har klubben samlet alle (spillere, trenere etc.) for at kampanjen skal nå flest mulig folk som kan hjelpe for å få tak i så mye medisinsk matriale som mulig, uansett hvor mye det er.

Jeg håper at jeg snart kan returnere å komme med gode nyheter til deg. Frem til da, møt denne situasjonen slik som alle vi atléticos gjør, med hjerte og mot. Jeg har ingen tvil om at våre verdier hjelper å løse denne krisen på den beste måten og jeg ønsker og stoler på at vi snart kan igjen sammen støtte vårt elskede Atleti.

En klem,

Miguel Ángel Gil
Administrerende direktør

Informasjon

Offisielt! Álvaro Morata til Juventus

Published

on

Etter et par hektiske dager så fikk vi i går vite at Álvaro Morata trolig hadde spilt sin siste kamp for Atlético Madrid for denne gang.

Spanjolen går til Juventus på utlån den kommende sesongen og skal også ha blitt enige med de om å signere en fireårskontrakt fra og med neste sommer. Utlånet koster Juventus 10 millioner euro og de skal ha en kjøpsklausul på 45 millioner euro. Det sies at det skal være muligheter for å låne han ett år til hvis den italienske storklubben ønsker det. Hvis dette skjer vil det koste klubben 10 millioner euro til.

Morata spilte 61 kamper for klubben og noterte seg for 22 mål og vil nok best huskes for målet hans på Anfield tidligere i år!

Continue Reading

Informasjon

Overgangsmarkedet: Suárez inn, Morata ut?

Published

on

Det har vært usedvanlig stille rundt Atlético Madrid i dette overgangsmarkedet. Mye av dette skyldes mangelen på penger og lite interesse på egne spillere. Men nå ser det ut til at det blir mye aktivitet de neste dagene.

I dag (21.09) tok ryktene virkelig av. Det kom tidlig fra Mundo Deportivo at Luis Suárez var enig med Atlético Madrid om de personlige detaljene rundt og at det nå var to ting som måtte skje: Diego Costa måtte forlate klubben og Barcelona måtte bli enige med Luis Suárez om å terminere kontrakten. Sistnevnte ser nå ut til å være i boks. Det ser derimot nå ut til at Morata kan være aktuell (og nære) en exit til gamleklubben Juventus. Denne avtalen vil være et lån (10 millioner euro) med en kjøpsklausul på 45 millioner euro. (Di Marzio, Deportes Cuatro) Dette er noe Morata og hans partner ønsker.

Dette utlånet kombinert med at i følge Cadena Copa skal Suárez være villig til å gå ned i lønn skal kunne gjøre plass til Uruguayaneren, ettersom han vil komme “gratis” fra Barcelona. Men det hele stopper ikke der, Diego Costa skal fortsatt være aktuell for en overgang. Hvis dette skjer skal en hel rekke spisser være aktuell for klubben:

  • Luis Suárez (fra Watford): spilte for Real Zaragoza forrige sesong.
  • Edinson Cavani
  • Edin Dzeko
  • Alexandre Lacazette

Lucas Torreira fra Arsenal har også blitt linket til klubben fra troverdig hold (Marca, David Vinuesa). Den sentrale midtbanespilleren skal være aktuell for klubben i form av et utlån. Dette vil nok kun være aktuelt hvis Héctor Herrera eller en annen midtbanespiller forlater klubben de enste dagene. Det vil trolig ta noen dager før vi ser noe offisielt, men det ser nå ut til at det kan skje mye de neste dagene!

Continue Reading

Informasjon

Offisielt! Caio Henrique signerer for Monaco

Published

on

Etter at det lenge har versert rykter om den brasilianske unggutten så endte han til slutt opp i Monaco. Dette for en sum som ryktes å være på 8+2 millioner euro.


Det har vært vanskelig å vite om klubben har lett etter en annen klubb for Caio eller om han skulle bli som alternativ på venstreback og/eller midtbanen. Samtidig har det også gått rykter om en exit på lån for Manu Sánchez, noe som kunne åpnet for at Caio Henrique skulle ha blitt. Nå har derimot Atlético Madrid cashet inn og trolig så har Diego Simeone foretrukket den unge spanjolen.

Caio Henrique kom til klubben i februar 2016 gratis og spilte én kamp mot Guijuelo i Copa del Rey. Han har brukt mesteparten av tiden sin på utlån hos klubber i hjemlandet som Paraná Clube, Fluminense og Gremio.

Continue Reading

TABELLEN

Trending