Connect with us

Intervju

Renan Lodi om Simeone: – Han er skummel. Han fortalte meg alt jeg måtte forbedre

Published

on

Med storspill for Atlético Madrid denne høsten, er Renan Lodi nå blitt uttatt på det brasilianske landslaget for aller første gang. Det sies fra flere at han kan bli tidenes beste back i Atlético Madrid, og så langt ser ting meget lovende ut. Renan Lodi er i ferd med å ta La Liga med storm!

Etter å ha blitt tatt ut for første gang på det brasilianske landslaget, er Renan Lodi er den store nyheten på Tites lag til vennskapskampene mot Senegal og Nigeria i Singapore den 10 og 13 oktober. I et intervju med Globoesporte, innrømmer venstrebacken til Atletico Madrid at han slet med å venne seg til laget. Han får nå muligheten til å dra tilbake til Brasil for å møte kjæresten. Det var klubben som la ned veto mot at dette skulle skje forrige gang da han ble tatt ut på Brasil U23.

“Etter en trening spurte Simeone meg hvordan jeg hadde det. Jeg fortalte ham at jeg var trist fordi drømmen min var å dra med det brasilianske (u)-landslaget. Så han ba meg om å fortsette å jobbe for å nå a-landslaget.”

Lodi som har vært en av de store åpenbaringene i La Liga denne sesongen forteller hvordan samtalen med Cholo var etter at han ble nektet å reise: “Det var den andre gangen at dette hadde skjedd (først i Athletico Paranaense) og det var midt i perioden hvor jeg tilpasset meg Madrid. Alt skjedde da: nostalgien til familien min, vennene mine.. Vi bodde alene meg og kjæresten min og det er dager hvor det er vanskelig. Jeg er 21 år og min kjæreste, 21. Det er øyeblikk hvor man føler disse øyeblikkene. Jeg åpnet meg for Simeone. Jeg fortalte hvordan jeg følte det og at jeg ønsket å dra uansett. Men de lot meg ikke dra og jeg forstod det, så jeg fortsatte å jobbe. Og takk til Gud, har denne muligheten nå kommet.

“Utenfor banen lider jeg ikke så mye med verken språket eller med maten. På innsiden av banen er jeg mest imponert over hvordan gruppen har tatt meg i mot. Jeg trodde at siden jeg kom fra Brasil så ville det være litt annerledes. Du møter spillere du har spilt med på tv-spill, men tok meg i mot godt alle sammen. Veldig! Koke, kapteinen kom alltid for å snakke med meg. Og Diego Costa som er en falsk brasilianer, men er brasilianer (ler). Jeg forventet ikke å komme hit og spille. Det har vært to kamper i Champions League på rad. Selvfølgelig jobber vi for det, men jeg forventet ikke at det skulle skje så fort.”

“Diego Costa er en falsk brasilianer, men en brasilianer”

“Jeg snakket med min rådgiver og jeg fortalte at tiden kommer, at jeg måtte jobbe. Hvem vet etter ett år, etter å ha lært språket, etter at treneren har sett hva han liker eller ikke liker, i løpet av det andre året kan man begynne å spille. Men det var motsatt. Jeg startet å spille. Det er 9, 10, 11 kamper på rad… det har endret hodet mitt totalt. Alt har skjedd veldig fort og nå har jeg også blitt tatt ut på landslaget. Jeg har min beste tid i livet mitt. “

Om utvisningen i debuten mot Getafe: “Jeg var nervøs under oppvarmingen. Etterpå begynte kampen og alt var normalt. Jeg lagde et frispark og fikk gult kort. Noen minutter senere var det en duell i lufta og armen min traff ansiktet hans, men alle så at jeg ikke skulle bli utvist. Fordi de hadde vist ut en spiller hos Getafe, måtte de kompensere. Ingen forstod det på stadion og ingen i garderoben heller. Men ferdig med det, det var vanskelig. Den første uken var ganske tøff.”

Om forholdet til Simeone: “I sesongoppkjøringen ringte Simeone meg og tok meg med i et rom. Han fortalte meg alt jeg måtte forbedre. Han fortalte at jeg var i en gigantisk klubb og viste meg alt jeg måtte forbedre. Det var den defensive biten.”

“En uke etter at turneringen hadde startet ringte de meg igjen og viste alt som hadde endret seg. Jeg kom på et stadiet og var nå et hakk videre. Han sa, “Du kommer til å spille, du kommer til å starte, du kommer til å gjøre gode kamper og du kommer til å ha et ansvar i laget.” Da han fortalte meg det var han helt fri. Han er en veldig intens person. Hvis noen i garderoben sover, kommer han og vekker de raskt.”

“Når du kommer til banen må du være 100% klar. Simeone er skummel (ler). Han ser veldig mye og er veldig opptatt av den defensive delen. Det er noe som betyr veldig mye for han og det er viktig for meg. Jeg er veldig glad med at jeg har forbedret meg. Og det er på to eller tre måneder.”

Om Filipe Luis: “Da jeg kom hit kom nyhetene om at Filipe Luis kunne være på vei til Flamengo. Jeg ønsket ikke det fordi han ville vært veldig viktig for meg, for å hjelpe meg disse seks årene under kontrakten. Han visste veldig godt hvordan jeg var, og han kjente treneren … Jeg ga han en melding på instagram etter at han signerte for Flamengo. Jeg sa at han betydde veldig mye for meg, for han er et av mine idoler.”

– Han sendte meg en melding også. Og han sa at det er dager hvor Simeone virker å være irritert på deg. Da tenkte jeg hvordan jeg skulle forholde meg til det… (ler)

– Filipe ba meg om å jobbe, at jeg ville bli en topp spiller, en av de tre beste i min posisjon, at jeg ville komme på landslaget. Og det skjedde. Jeg ønsket bare å være der sammen med han, men han har det godt i Flamengo. Gud velsigne han der.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Intervju

Miranda: – Jeg er gal etter Atleti

Published

on

17. mai er ikke en hvilken som helst dag for Atlético Madrid og våre supportere.

17. mai 2013 var året hvor Atlético Madrid endelig tok revansj på byrival, Real Madrid. Etter 14 år uten seier var ventetiden endelig over. Atlético Madrid vant den spanske cupfinalen og ble cupmestere på Santiago Bernabeu – Real Madrids hjemmebane.

João Miranda, mannen som stanget inn den historiske 2-1-scoringen for Atleti, vil for alltid bli husket av Atlético-fansen for dette øyeblikket. Brasilianeren legger heller ikke skjul på betydningen av scoringen.

– Det er det viktigste målet jeg har scoret i mitt liv. Et veldig, veldig spesielt mål fordi jeg har en enorm kjærlighet for Atlético, for fansen. For meg er det det vakreste målet jeg har scoret, sier Miranda i kveld til spanske Vamos.

Miranda var Atlético Madrid-spiller i fire sesonger under perioden 2011 til 2015. Sammen med Diego Godin dannet han trolig verdens beste midtstopperduo.

Årene i Atlético Madrid har også satt sine preg på Miranda. Han følger fortsatt klubben, som en ekstra supporter.

– Jeg er en ekstra supporter, en ekstra gal etter Atlético. Jeg ser alle kampene og hver gang Atlético vinner kampene blir jeg veldig fornøyd. Veldig glad, forteller han.

Miranda befinner seg nå i hjemlandet Brasil og trener på egen hånd, samtidig som han venter på at fotballen og hverdagen skal returnere tilbake så fort som mulig.

Continue Reading

Intervju

– Jeg spilte i Madrid, men dro til Calderón og drømte om å spille der

Published

on

Álvaro Morata har snakket om sin kjærlighet for Atlético under en seanse på Instagram med Fognini.


Álvaro Morata hadde i går en livesending på Instagram hvor han fortalte flere ting om sitt forhold til Atlético opp i gjennom årene. Veien for å spille i Atlético ble ikke helt slik han hadde ønsket.

“Da jeg var barn, var jeg ballgutt hos Atlético. Så kom det en periode hvor jeg stoppet å nyte fotballen så mye. Du vet, det er veien for en gutt som skal bli profesjonell. Du begynner med agenter, sponsorer…”, fortalte Morata, før han fortsatte..

“Jeg følte mye press, og jeg var heller ikke fast på laget… Jeg tenkte på å dra. Så var jeg ett år i Getafe. Du kjenner til det? Det var et veldig fint år. Og så endte jeg opp i Real Madrid, men jeg dro til Calderón med min far og drømte om å spille der.”

Morata spilte flere ganger på Vicente Calderón for andre lag, men aldri med trøyen til Atlético Madrid. Det er noe han er lei seg for..

“Dessverre, så endte jeg opp med å spille der (Calderón), men med andre trøyer. Men jeg ønsket det alltid.”

Både i 2014 og 2016 vant Álvaro Morata Champions League for Real Madrid mot Atlético Madrid. Dette er ingenting i forhold til slik han har det nå, sier han.

“De to finalene i Champions League mot Atlético, de er der. Men jeg er mer fornøyd enn noen gang.”

Continue Reading

Intervju

Atlético Madrid sier farvel til en legende.

Published

on

Flere av spillerne fra laget som var med på å vinne “El Doblete i 1995/96-sesongen har sagt noen siste ord til en stor legende i Atleti gjennom klubbens kanaler.


Diego Pablo Simeone: “Du har forlatt oss med store avtrykk som atléticos, vi vil alltid huske deg.”
José Francisco Molina: “Tapet av Radomir er tungt for meg. Han hjalp meg alltid og fikk ut det beste av meg som spiller. Vi konkurrerte over flere sesonger og vi hadde en fantastisk “doblete” som alltid vil være der blant mine beste minner. Mine kondolanser går til hans kone og barn.”
Juan Vizcaíno: “Det første og viktigste jeg vil si er å sende kondolanser til familien hans. En stor trener forlater oss, men viktigst av alt så var han en stor person. Vi har beholdt vennskapet vårt til siste slutt, han var en flott fyr. Jeg vil igjen gi mine kondolanser til hans kone og barn.”
Toni Muñoz: “Et trist tap av en flott trener som gjorde tiden i vårt kjære Atlético Madrid fantastisk. Hvil i fred.”
Dani González: “Tapet av Radomir Antic er veldig synd, en legendarisk trener i vårt Atlético Madrid og en person som jeg skylder alt etter at han lot meg oppfylle min store drøm som var å spille i La Liga for Atlético Madrid. Hvil i fred.”

Image
Tifo til ære for Antic på Vicente Calderón.


José Luis Pérez Caminero: “Jeg vil gi mine kondolanser til hans familie. Hvil i fred. En av de mest inflytelsesrike trenerne i den moderne fotballen forlater oss.”
Tomás Reñones: “En venn forlater oss, et stort tap for alle atléticos. Han var en fantastisk trener som tok oss med til det aller høyeste og som gjorde historie i Atlético Madrid. Jeg er knust. Mine kondolanser går til familien.
Delfí Geli: “Jeg vil sende en stor klem og all støtte i verden til hans kone, barn og til hele den rødhvite familien. En tung nyhet. Jeg kan kun takke han for alt han gjorde for oss, for at han gjorde meg glad på banen, og for de flotte årene vi hadde sammen. I dag har en stor mann i Atlético Madrid forlatt oss.

Image


Veljko Paunovic: “Jeg visste om den vanskelige situasjonen han var i og var i nesten daglig kontakt med hans familie. Jeg ba hver dag for at han skulle bli bedre, men i dag fikk jeg vite det av vår kjære felles venn Milinko Pantic, og verden har blitt snudd opp ned på samme måte som for seks år siden da jeg mistet min far. I dag gjenlever jeg det med dødsfallet til vår Radomir. Jeg har ikke ord for å beskrive forholdet vårt og hvor mye jeg har lært av han som spiller, nå som trener, og aller viktigst, som person. Ingenting kan erstatte de ettermiddagene med fotball sammen med hans flotte familie, og de fantastiske leksjonene han ga fra stolen sin med hans ekspertise. Han elsket fotballen og folket, som han alltid var glad og generøse med. Jeg vil alltid huske hans sterke nærvær både på og utenfor banen og hans karakteristiske, klare og åpne smil. Slike var min kjære sjef. For alltid i våre hjerter.”
Kiko Narváez: “Han var forut for sin tid. Arkitekten for miraklet i 96 forlater oss. Hvil i fred, sjef.
Paulo Futre: “Radomir Antic har forlatt oss som 71-åring. Jeg har ikke ord for denne legenden i Atlético Madrid og i fotballen. Mine kondolanser går til familien. Hvil i fred, sjef.”

Image
Paulo Futre og Radomir Antic.
Continue Reading

TABELLEN

Trending