Rodri: “Jeg var sterkt knyttet til klubben, denne avgjørelsen har kostet meg mye”

Rodrigo Hernández sine dager som Atlético Madrid-spiller er over for denne gang. I kveld har han kommet med noen ord til Atlético-fansen:

Manchester Citys nye midtbanespiller Rodrigo Hernández har forsikret seg om at avgjørelsen om å dra til Manchester City handlet om det sportslige.

Rodrigo sier følgende til “familia Atlética”: Gjennom hele dette året, har det vært fantastisk.”

“Siden jeg var ung og spilte på ulike ungdomslag hos Atlético, har min drøm vært å debutere for førstelaget til Atlético Madrid. Jeg må takke klubben for å ha gitt meg denne muligheten for å oppfylle min drøm.” 

“Det er en historisk klubb på mange måter. En stor del av dette er hvordan man har klart å skape en stor familie. Den store Atlético-familien.”

“Takk til min lagkamerater for alt vi har fått oppleve sammen, utslagene og skuffelsene … Jeg har alltid følt meg som en del av en familie, og dette vil alltid være i mitt hjerte.

Rodrigo ønsker også å takke kommunikasjonsdelen av klubben: “ledet av Rafa Alique. For alt du har gjort på en profesjonell og et menneskelig nivå. Jeg setter pris på all din forståelse. Du har alltid vært et steg foran.”

Til slutt ønsker Rodri å si farvel til Atlético-fansen: “Dere er de som endrer alt, illusjonen, mot, verdiene til klubben, dere er alltid der i både gode og dårlige stunder. Fra dag en har jeg følt deres kjærlighet, og jeg vil aldri glemme dere.”

“Denne avgjørelsen er ikke tatt med hjerte; det er kun profesjonelt. Jeg var sterkt knyttet til klubben, og denne avgjørelsen kostet meg mye. Jeg ønsker dere all suksess i fremtiden. Tusen takk fra hjertet. Det har vært et fantastisk år. Farvel!”

Share:

Author: Alexander Larsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *