Šime Vrsaljko: Atlético Madrid-spilleren alle har glemt

De aller fleste har nok glemt han, men snart er vår kroatiske landslagsback, Šime Vrsaljko, tilbake etter en lang og stygg kneskade som har holdt han ute av spill siden februar, nå klar for å ta opp kampen om høyrebackplassen med Trippier og Arias.

Det var under hans periode på lån hos Inter, en låneavtale som kostet Inter 6.5 millioner euro forøvrig, at Šime Vrsaljko pådro seg denne skaden og som på mange måter gjorde dette låneoppholdet ganske så mislykket. Dermed kunne han heller ikke bli solgt i sommer, men vi har også fått se noe tegn på at han kanskje skal få en rolle å spille denne sesongen da han ble inkludert i vår Champions League-tropp. Og ettersom Atlético Madrid ikke har noen direkte konkurrent eller backup til Renan Lodi på venstrebacken, så kan Šime Vrsaljko plutselig være mannen man ser etter når brasilianeren trenger litt hvile (NB! Mario Hermoso kan også vikariere på den plassen).

Šime Vrsaljko ble sommeren 2016 hentet til Atlético Madrid for en sum på 16 millioner euro fra den italienske klubben Sassuolo.

For mange Atlético Madrid-supportere ble han en liten favoritt grunnet hans innsats på banen, men Cholo virket aldri å være helt overbevist. I løpet av to sesonger ble det med 35 La Liga-kamper og seks Champions League-kamper. Han var blant annet med på Europa League-triumfen 2017/18, hvor han av mange, vil bli husket for utvisningen på Emirates i den første semifinalen mot Arsenal, før det var spilt 10 minutter av det første oppgjøret.

Kroaten har i dag en kontrakt med Atlético Madrid som utgår i 2022 og det er ventet at han returnerer til trening nå veldig snart, kanskje allerede denne måneden, i “verste fall” november. Det er usikkert om han fortsatt har en framtid i klubben, men han er inkludert i Champions League-troppen samtidig som han kan spille på begge backene. Det gjenstår å se om han får en ny sjanse under Diego Simeone denne sesongen, men en ny låneavtale i januar er heller ikke utelukket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *