Connect with us

Pressekonferanse

Simeone bekrefter at de leter på overgangsmarkedet

Diego Simeone har møtt pressen før dagens kamp mot Alavés.

Published

on

Foto: Atlético Madrid

Snø på banen. Frykt for utsettelse?

– Vi er forberedte på de omstendighetene vi møter. Vi er klar over tiden der og folkene som vil bestemme.

Har du snakket med klubben om spiss?

– Jeg gjentar svaret fra tidligere. Vi ser alltid etter mulighetene og jobber for det beste for klubben og laget. Nå forbereder vi oss for en tøff motstander, som konkurrerer veldig bra, som er direkte og har veldig sterke spisser med gode kantspillere.

Suárez har åtte mål på elleve kamper. Den beste spissen du har hatt?

– Å velge en spiss føles ikke rett overfor alle spillerne vi har hatt tidligere, men ja, jeg verdsetter Luis – og han tilfører det vi snakket om da vi ønsket ham til klubben. Jeg håper han kan opprettholde dette. Vi trenger det.

Spillere som har tatt nye steg, hvem har overrasket deg mest?

– Vi ser det på Hermoso, Llorente, Lemar, João, Herrera eller Carrasco som har utviklet seg – spillere som har individuelt talent. Det er det vi håper på fra dem, det er derfor Atlético Madrid så etter disse. Noen har gjort det før, andre senere. Det viktige er at de kan bevise det vi tror av dem, og det er bra for alle.

Før kampen

Før kampen: UD Cornellà (B)

Andre runde i Copa del Rey skal spilles og Atlético reiser til Catalonia.

Published

on

Neste rundes motstander er UD Cornellà som spiller i Segunda Division B. Laget ligger for øyeblikket på 7. plass i divisjonens gruppe 3A og har 11 poeng på 9 kamper. De har hatt tre tap på sine siste fem før dagens kamp og kun vunnet en. De har heller ikke spilt kamp på tre uker. Men Cornellàs trener Guillermo Romo har sagt før kampen at han velger å se på dette som en positiv ting, ettersom de har fått en pause fra rekken med dårlige resultater. Men de forventer hard motstand men at de ikke ønsker å legge om spillestilen sin. Han sier at han ikke vil forsvare seg gjennom hele kampen og at spillerne er motiverte før møtet ettersom kampen er på deres hjemmebane.

Diego Simeone fikk også spørsmål på pressekonferansen før kampen om blant annet motstanderen, egne spillere og cupen:

Trippier:

– Det er usikkerhet rundt situasjonen, men han returnerer for å trene sammen med laget. Vi er veldig glade for hans retur og jeg gav han en klem når han kom tilbake. Jeg har blitt fortalt at han har trent veldig godt. Han er en viktig spiller. Jeg tok mot ham og så han var bra. Han skal ikke være med i morgen men han blir å trene.

Lemar og Vitolo:

– Vi jobber alltid med hva som er det beste hver spiller han tilby oss og hva vi kan gjøre for at spilleren kan vokse. Lemar viste oss alltid hva han evnet til på trening men klarte ikke å vise det samme i kampene. Takk gud for at han har startet med å konkurrere mye bedre, han har fått mer selvtillit og gir oss større muligheter. Når vi hentet Victor så vi for oss det beste. Han trener med samme entusiasme som alltid, men det har vært tider hvor han ikke har klart å respondere og andre ganger har han klart det veldig bra. Forhåpentligvis, i kamper som i morgen, klarer han å vise hvorfor han bør være med på laget.

Viktigheten av cupen

– Vi ønsker alltid å gjøre vårt beste, men når man ser tilbake til forrige sesong tapte vi mot et andredivisjonslag. Vi var på jakt etter det beste og forhåpentligvis klarer denne konkurransen å gi oss en mulighet til å nå så langt som vi mulig. Det er veldig vakkert dersom folk får returnere til finalen, det er en fantastisk følelse.

Lagnyheter

Flere førstelagsspillere blir hvilt til cupkampen mens Trippier er som nevnt kun i trening.

Troppen til kampen er:

Grbić, San Román – Giménez, Manu, Lodi, Savić, Felipe, Vrsaljko, Ricard, Corral – Torreira, Saúl, Vitolo, Sanabria – Félix, Correa, Šaponjić, Camello, Soriano

Mulig ellever er:

Grbic – Ricard, Giménez, Felipe, Lodi – Saúl, Torreira, Kondogbia, Vitolo – Camello, Correa

Continue Reading

Pressekonferanse

– Vi elsker Diego

Diego Simeone møtte i går pressen før dagens og årets siste kamp, mot Getafe.

Published

on

Termineringen av Diego Costas kontrakt har akkurat blitt annonsert.

– Klubben har sluppet en uttalelse for å fortelle om Diegos situasjon. Når det kommer til hva vi har diskutert med ham og hans behov på hjemmebane, så har klubben klart å hjelpe han uten å ha tatt skade av det og det gir sinnsro. De vet at vi elsker Diego, vi har tilbragt mye tid sammen på best mulig vis. Vi har gitt hverandre mye og vi har snakket med ham. Han har også behov for å finne nye utfordringer fordi han er bra, han er sterk. Jeg ser ikke for meg at han blir å ha utfordringer med å konkurrere, hvor enn han drar, fordi han er en som kjemper. Vi takker ham, på lik linje med alle som har gitt oss hjertene sine, og Diego har vært en av de fra både et sportslig, men også et menneskelig synspunkt. Jeg ønsker han lykke til og håper muligheten til å klemme hverandre dukker opp igjen. Vi har ikke sett hverandre de siste dagene ettersom han ikke kom på trening mens han forhandlet.

Sanksjonen mot Trippier

– Det er omstendighetene vi må gå gjennom. Vi syns det er urettferdig og vi håper det kan bli gjennomgått ytterligere på grunn av skaden som har skjedd på Atlético. Atlético har selvsagt ingenting med saken å gjøre, for til tross for at FA drar nytte av dette så er det Atlético som tar skaden. Omstendighetene er som de er og vi må leve med det.

Etter en uke med ferier finner du deg selv uten Trippier og Costa.

– Vi er bekymret. Vi sier alltid at fotball er 24 timer, ingen klarer å sove fordi det er alltid noen som er våkne og tenker. I disse omstendighetene har vi sett oss nødt til å sørge for at laget er på riktig sted med tanke på kampen i morgen, tatt i betraktning omstendighetene rundt Diego de siste dagene. Vi er klare for Getafe. Saken om Trippier er tung fordi vi føler oss utsatt, vi er ikke del i dette og det som bekymrer oss er kampen i vente. Til tross for alle disse momentene har vi jobbet godt.

Kontraktsforlengelse, omstendighetene tatt i betraktning

– De kjenner meg, jeg er veldig lykkelig hvor jeg er. Jeg ser tilbake på hvor mye jobb som har blitt gjort med klubben, spillerne, menneskene rundt institusjonen og veksten vi alle har hatt og det er fantastisk. Jeg har den kontinuerlige utfordringen dag for dag, kamp for kamp og vi får se senere med Miguel Ángel Gil, Enrique Cerezo og Andrea Berta, som alltid er i kontakt. Vi får se hva som er det beste for oss alle.

Jobben med å finne erstatter for Costa

– Alt har skjedd veldig nylig, det med Diego. Sportsledelsen jobber alltid med å finne det som er det beste for laget og klubben vil fortelle meg litt om hva de tenker og vi deler refleksjoner deretter. Hvorvidt noen kommer for å fylle rommet Diego har etterlatt seg.

Interesse for Marcos Alonso

– Jeg diskuterer ikke det som blir sagt fra utsiden. Jeg tenker på morgendagens kamp, vi har en rival som alltid konkurrerer bra, men som ikke har hatt positive resultater. De har forbedret seg men de har alltid spilt opp mot sitt beste nivå i kampene og jeg forventer intet mindre fra Getafe.

Er Vrsaljko klar for å spille 90 minutter?

– Frem til spillerne er i full form er de i en vertigosituasjon. Den eneste måten til å finne seg selv er ved å spille. Han hadde nylig et par minutter i cupen, han trener bra og han får muligheten sin til å spille igjen. Ricard vokser også i posisjonen og har en offensiv kapasitet for laget. Vi må også tenke på situasjonen rundt den urettferdige behandlingen av Trippier.

Du sa du ikke ønsket at klubben skulle ta skade av Costas avreise.

– Forklaringen på spørsmålet ditt har et svar i selve spørsmålet. Vi ønsker å hjelpe Diego og vi ønsker ikke å skade vår egen konkurransedyktighet. Som alltid, folk som jobber innad i klubben med å signere termineringen av kontrakten vil ha tatt alle disse tingene i betraktning.

Referat av pressekonferansen er hentet fra AS.

https://as.com/futbol/2020/12/29/primera/1609242738_179156.html?autoplay=1

Continue Reading

Pressekonferanse

– Begge lever av å score mål

Diego Simeone har møtt pressen før morgendagens kamp mot Real Sociedad.

Published

on

Hvordan har João Félix det? Etter smellen i forrige kamp.

– Laget selv har opprettholdt stabiliteten, med unntak av førsteomgang mot Madrid. Han har alltid spilt bra som et resultat av hva vi har jobbet med. João hadde en smell, han blir behandlet og i dag har han trent godt. Vi får se om han starter eller kommer innpå i løpet av kampen.

Atleti har scoret dobbelt så mange mål i år som i fjor. Er det spillestilendringen eller Suárez ankomst som har utgjort størst forskjell?

– Alt er en konsekvens. Veksten oppsto når vi returnerte fra karantene, de påfølgende 11 kampene ble spilt veldig bra, med mange nye sjanser foran mål, straffer i vår favør… Denne sesongen fortsetter vi i samme spor, vi har utviklet oss som trenere og de har perfekt tolket hva vi ønsket å få ut av de veldig gode spillerne vi har.

Hvordan ser du La Real? Utviklingen deres sammenlignet med Atleti?

– Vi har endret oss, i fjor ankom vi Anoeta etter tre seiere og de var overlegne, særlig i førsteomgang. Når vi ønsket å komme inn i kampen klarte vi det ikke. La Real fortsetter å utvikle seg sammen med en trener med veldig klare ideer. Han vet hva han trenger fra sine spillere og det vises i spillestilen. De har mange flere utskiftinger enn i fjor, Silva har gitt de evner på midten av banen og fra midten og fremover har de veldig gode spillere. De scorer mange mål og angriper på best mulig måte for å få det til, de har mer intensitet. Det er en motstander som har konkurrert på høyt nivå i mange år.

Motstanden

– Jeg forventer å se det vi ser i alle kampene deres, de konkurrerer bra med en klar spillestil. Dersom Portu starter kan man se for seg en 5-3-2 i angrep… Det er ikke lett å kontrollere dem ettersom de ofte er i scoringsposisjoner, på vingene for å utnytte Oyarzabals evner. Det er gøy å se han spille, det er et intenst lag.

Likhetstrekk mellom Suárez og Falcao?

– De er to avsluttere, karakteristikken mellom Villa og Costa var forskjellig. Torres, Mandzukic var også målscorere. Sammenligningen mellom Falcao og Suárez kan være virkelig ettersom begge lever av å score mål og de trenger laget til å servere dem i de områdene de er komfortable.

Er Barcelona ute av tittelkampen?

– Nei.

Blir det en duell med Real Madrid?

– Nei.

Ser du for deg å bruke Costa, Félix og Suárez samtidig?

– For øyeblikket, nei. Men det er ikke umulig. Kampen på Balaídos er et eksempel, men Diego var skadet. Når alle er friske så er de farlige og kan spille sammen. Vi er nødt til å være tålmodige og som trener må jeg prøve å utnytte spillerne våre best mulig. Det viktige er å bruke dem når de er i form og de viser vilje.

Referat av pressekonferansen er hentet fra AS.

https://as.com/futbol/2020/12/21/primera/1608550608_046085.html?autoplay=1

Continue Reading

TABELLEN

Trending