Simeone: – Etter 11 serierunder kan vi begynne å se hva spillerne kan tilføre oss

Diego Simeone har igjen snakket med pressen i forkant av helgens storoppgjør mot Sevilla.

Correa og Morata begynner å forstå hverandre veldig bra

Correa har forrige sesong spilt med Griezmann. Morata har spilt med Griezmann, Diego Costa har spilt med Morata, Morata har spilt med João Félix. De har alle spilt sammen i ulike duoer og for øyeblikket fungerer det veldig bra denne måten.

Ser du på kampen som en finale grunnet at de er en rival, stadion og at Barcelona står fram?

Barcelona er normale, de fortsetter i sitt samme habitat alltid. Jo mer konkurranse det er, jo bedre føles det. De har allerede vært i den mest utfordrende perioden, spesielt med fraværet av Messi. Veldig stabile, kanskje mest i La Liga. Angående Sevilla ser jeg de veldig bra. Ankomsten av Lopetegui har gitt dem en veldig sterk identitet, veldig klar og veldig vertikal. Veldig vertikal i bevegelsen med deres spillere hvor de roterer mye i Europa League og La Liga, og det gjør at spillerne deres er veldig pigge. Sevilla gjør det veldig bra, de angriper veldig bra. Med mange muligheter på backene, Navas og Reguilón og på innsiden spillere som er veldig bra. Vi må få kampen dit hvor vi kan skade dem.

Hva vektlegger du mest fra resultatet i Vitoria?

Vi vektlegger mest det vi må gjøre bedre og de gode tendensene vi hadde i den andre omgangen. Vi er i en fase hvor vi trenger å bli bedre og det vil være basert på kamper med arbeid og konkurranse.

Etter kampen i Vitoria refererte du til ting som var veldig klare. Hva ønsket du å si med dette?

Når noen snakker om klarhet etter kampdato 11 og nesten samtlige spillere har spilt, med unntak av Saponjic, så gir dette oss et større bilde av hva dem kan tilføre oss og treneren ser etter hva som kan bli tilført på banen, man ser ikke mye viktigere ting enn det som blir gjort på banen. Banen viser hva vi må fortsette å gjøre fordi det handler om hva som kreves der.

Den jevnheten de første rundene ser ut til å være over

Den som viser mest stabilitet i dag er Barcelona, etter å hentet seg inn igjen etter begynnelsen av sesongen. Resten av oss er for ustabile og gir oss dette spillet og disse resultatene. Vi får se når det stabiliserer seg og hvem det gjelder, fordi det er dem som vil ende opp med å kjempe for de viktige tingene denne sesongen.

Hvilket kriterie baserer valget av spisspar?

Jeg kan ikke gi deg alt som jeg tenker og som jeg ser etter, men det er tydelig hva jeg ser etter, med tanke på det emosjonelle, spillere som er i sin beste versjon og kan prestere, øyeblikk som alle går gjennom, fordi banen viser hva laget trenger; instinktet du må ha for å komplementere en annen for den type kamp og spesielt den kampen vi møter. I dag har vi ikke João Félix som allerede har vist hva vi ikke tar i noen kamper og hva vi trenger. Gjenoppstandelsen av Diego Costa, som må returnere til sitt beste og for øyeblikket Correa som har gitt oss målgivende i spillet, som er veldig viktig. Og for øyeblikket Morata, som jeg håper kan fortsette å vise kontinuitet som kommer nå.

One Reply to “Simeone: – Etter 11 serierunder kan vi begynne å se hva spillerne kan tilføre oss”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *