Simeone før El Derbi Madrileño

Er det en favoritt før kampen?
Denne typen kamper blir ofte stengt av med to reserverte lag. Detaljer blir viktige og det blir de som avgjør om kampen går den ene veien eller den andre. I de siste kampene mot Sevilla og Osasuna så har de spilt bedre, mot Osasuna gjorde de mange endringer men fortsatte fortsatt den gode trenden fra Sevilla. De har en bra tropp og en fantastisk trener og vi vil ta kampen dit det passer oss best.

Hva sa han (Salva Sevilla) til Morata?
Vi snakket med Diego (Costa) når det skjedde og vi snakket med Morata i går om det jeg tenker om hans posisjon og bare Morata vet hva han sa.

Lærer man mest av tapene eller seirene?
Vi lærer av alt, alltid. Når man vinner er det ting vi kan forbedre og når man taper er det også noen ting vi har gjort bra. Man må prøve å ikke endre på for mye fordi det er slik man klarer å nærme seg seire.

Vinne El Derbi eller vinne Champions League?
Jeg vil vinne El Derbi fordi det er det som er i morgen, vi fokuserer kun på neste kamp.

De ga Barcelona en bot på 300 euro på grunn av Griezmann-saken..
Real Madrid har et lag med mange gode fotballspillere og hvis de klarer å utfordre de rette rommene blir kampen vanskelig for oss. Bale blir bedre og bedre, Benzema er skarp og Hazard har stor teknisk kapasitet.

Har du laget klart?
I dag kom de (spillerne) tilbake i vanlig trening etter kampen mot Mallorca, og vi jobbet i går med spillerne som spilte på en side og de som ikke gjorde det på den andre. Vi bestemmer oss i morgen.

Dere hadde mange år uten å vinne mot Real Madrid og nå har det jevnet seg ut…
I starten kostet det oss mye, vi klarte ikke å vinne et derbi og det endret seg med en hvis kamp i Copa Del Rey (referer til finalen i 2013 som Atleti vant 2-1), som var en av de kampene som vi “burde” ha tapt. Real Madrid leverte en stor kamp, men vi viste enorm mental styrke og i ekstraomgangene var vi best, men i de ordinære 90 minuttene var de best. Etter det så vant vi, tapte vi, vi tapte to finaler i Champions League, vi vant den Europeiske Supercupen og ligaen og det er det jeg gledet meg til da jeg satte meg på flyet hit.

Forstår du kritikken mot Courtois?
Det er et spørsmål for treneren hans. Det ville vært dumt av meg å si noe om Courtois.

Hvilken spiller kan gjøre forskjellen for Real Madrid?
De har en veldig bra stamme i laget og de har byttet ut veldig få spillere som har vært viktige gjennom flere år. Sentralinjen med Casemiro, Ramos og Benzema er veldig viktig.

Intervjuet er oversatt fra AS og kan leses i sin helhet her: https://as.com/futbol/2019/09/27/primera/1569597928_361533.html?m1=cG9ydGFkYV9wb3J0YWRh&m2=QUNUVUFMSURBRA%3D%3D&m3=Mw%3D%3D&m4=bm9ybWFs&m5=MjE%3D

Share:

Author: Emil André Karlsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *