Simeone før skjebnekampen: – De vil ikke være på ferie, vi må være samlet

Før den uhyre viktige og avgjørende Champions League-kampen, tok Cholo i går en prat med pressen.

En finale

“Jeg stoler på mitt lag, mine spillere og ydmykheten de har, så i disse øyeblikkene vil de fortsette å insistere og stå bak den samme ideen. Det gjør meg optimist og positiv. De viser det til meg og resultatene vil komme som en konsekvens av dette.”

Dagen for å selge og overbevise

“Det er en stor mulighet. Hver gang du tar på deg Atlético Madrid-drakten og i Champions League, koster det mye å komme dit. Jeg håper vi er alle samlet for å nå målet vi alle ønsker.”

Giménez

“Det er en liten stund siden han har spilt, vi har ikke bestemt om han spiller eller Hermoso med Felipe. Hans ferdigheter kjenner vi: han er sterk, har personlighet, er god i lufta og god til å bryte. Han har mye entusiasme og vilje, på samme måte som Felipe og Hermoso.”

Angst

“Vi forbereder oss ikke på noen annen måte. Å spille med Atlético er alltid viktig, ikke bare før man trenger noe. Vi trenger ro og det gis av personlighet, med spillere vi har som eier det. Det er en mulighet for at alle står sammen.”

Krav

“Etter alle disse årene, er det alltid mer vanskelig. Ansvaret vokser og behovet for å være høyere oppe. Krave er å vokse og vi må være klare.”

Simeone sine verste tall

“Tallene snakker for realiteten i dag og vi har utfordringen av å snu det. Jeg stoler på laget etter det jeg ser, fordi de jobber. De har manglet marginer i kampene, men de er ydmyke. Det gir meg energi.”

Trygg på å gå videre

“Vi må vise det. Det er ikke ord for å beskrive det. Vi må være bedre enn motstanderen. Helt klart vil det bli tøft, de vil være defensive, er gode på kontringer og stoppe ballene. De vil ikke være på ferie, jeg har også spilt.”