Connect with us

Pressekonferanse

Simeone: – Forvent at vi vinner kamper

Published

on

Etter søndagens fantastiske kamp skal Atlético Madrid igjen spille kamp i morgen. Her får dere det han hadde å si:


Må du senke de høye forventningene denne sesongen?

– Jeg tenker ikke mye på verken skryt eller kritikken jeg få. Det er en del av det vi får fra journalistene og det de ser og vi må respektere jobben de gjør. Vi må ta én kamp av gangen. Motstanderen vår har gjort noen veldig bra kamper og vi vil få en vanskelig kamp på en stadion hvor de er sterke.

Tror du Costa blir i klubben slik som presidenten Enrique Cerezo tror?

– Når presidenten snakker så er alle andre bak han. Jeg støtter det han sa.

Må man la folket ha håpet?

– Vi kan ikke styre hva folket tenker. Det eneste vi kan gjøre er å styre det vi skal gjøre og det ansvaret vi har. Konkurransen her i Spania er som vi har sett før veldig tøff. Alle lagene vokser og konkurrerer alltid veldig bra. For å gjøre en god kamp i morgen så må vi levere likt som det vi gjorde her om dagen.

Er det viktig å beholde den gode stemningen for å nå målene deres?

I de 11 kampene etter pausen, utenom de to kampene mot Real Sociedad og Leipzig, så tror jeg vi leverte en veldig god periode. Vi ble bedre på treningene, på å presse høyere. Vi scorte flere mål, og fikk flere straffespark. Vi klarte å skape sjanser og påføre det andre laget skade i nesten alle kampene. Vi prøver å opprettholde denne linjen og jeg håper vi klarer det.

Har du sett noe på hvordan dere ikke skal bomme på like mange straffer?

Det er bemerker seg alltid at Atlético bommer og at det er laget som har bommet på flest i historien. Vi må se hvordan vi kan bli bedre. Vi prøver å trene på det, men det er vanskelig når man mangler adrenalinet man får i kampene. Saúl, som var den siste som tok en, har alltid svart veldig bra på utfordringen, som mot Barcelona. Det er fotball og man har også en keeper foran seg, som for hver gang møter opp enda bedre forberedt. Vi må se på hvordan vi kan forbedre oss, vel vitende om at det er en enestående situasjon hvor en spiller møter keeperen hvor det enten blir mål eller at alt er galt.

Er Luis Suárez klar for å starte? Er du bekymret for at han blir for viktig alene?

Vi jobber med han siden han kom. Han er ydmyk, selv med historien han har med seg. Han vil veldig gjerne starte å vise hvor viktig han kan være for laget på banen. Vi har mange flotte folk i garderoben som kommer til å hjelpe han for å forme en gruppe. Luis og gruppen ser ut til å gå overens. Vi får se i morgen hvem som starter. Det kan være at Costa og Suárez starter sammen eller kun én, men jeg ser for meg at begge spiller i løpet av de 90 minuttene.

Er det umulig at Cavani kommer denne sesongen?

Jeg snakker ikke om spillere som ikke er i troppen og som ikke kan hjelpe oss i morgen, noe som er det viktige. Alle vet hvem Cavani er, men for oss tenker vi bare på spillerne som er her for å hjelpe oss med å nå målene vi har.

Hvor er feilen med VAR?

Jeg skjønner spørsmålet ditt, men jeg håper dere skjønner at vi må være forsiktige med hva vi sier offentlig. Hvis jeg hadde meninger før, se for dere nå.

Bekymrer det deg at dine spillere skal spille kvalifiseringskamper i CONMEBOL (Sør-Amerika)?

Vi prøver å leve med dette viruset som påfører oss så mye skade. På vår side, som er fotballens, så har vi tester hele tide og vi følger med slik at alt kan fungere videre. Jeg regner med at de er forsiktige og følger ansvaret de har når de reiser og tar med seg viljen til å kjempe mot viruset.

Hvilken spillestil forventer man fra Atlético Madrid?

At de vinner kamper, noe som er den beste stilen i verden. På hvilken som helst måte, men med seier til slutt.

Hva gir det laget å spille med Luis Suárez og Diego Costa? Tror du at de kan passe sammen som Falcao og Costa eller Villa og Costa?

Jo bedre de jobber sammen, jo større muligheter har vi. Diego er annerledes fra Luis, han beveger seg mer til sidene, strekker på laget og beveger seg i rom. Vi har allerede sett at Suárez er mer en spiller for mindre rom, med små smarte bevegelser, som beveger seg nære mål og kan kombinere med spillere. Selvsagt kan de spille sammen, men vi må se når vi kan gjøre det. Det viktigste er at de to gir oss alt vi har. Diego med sin personlighet og Luis med sitt hierarki er to viktige spillere

Referatet til pressekonferansen er hentet fra: https://as.com/futbol/2020/09/29/primera/1601374713_489044.html

Pressekonferanse

– Han ønsker virkelig å spille

Diego Simeone møtte pressen i går før dagens kamp.

Published

on

Mer enn tre poeng

– Ligaen er veldig vakker. I morgen er det to lag som slåss om de samme tingene. Det er tre poeng å spille om, det er klart. Men det er mye liga igjen.

Félix og Correa

– Et spesielt talent, et talent som kan bringe ut noe spesielt som ingen andre klarer. Félix tall er gode denne sesongen. Konkurranse er bra, det er sunt. De to skal spille, en skal starte og den andre må vente.

Suárez foran mål

– Mot Sevilla spilte vi lavt og han spilte bra, vi vant kampen. Han spilte en ekstraordinær kamp mot Real Sociedad og vi vant da også. Mot Chelsea klarte vi ikke å vinne kampen ettersom få ting skjedde. Det er avhengig av når man har ballen, ikke av Suárez.

Nøytralisere Real Madrids midtbane

– Vi gjør det vanligvis mot alle rivaler, søker balanse for å redusere motstanderens styrker og forbedre våre egne. I morgen blir intet unntak.

Hvem spiller mest

– Vi fokuserer på oss selv, vi spiller mye, slik som på onsdag mot Villarreal. Alle konkurranser er ekstremt viktige. Hva må vi gjøre for å vinne? Vi må være sterke, ha balanse, ha et godt spill, dette er stiene vi må ta for å nærme oss våre mål.

Trippier

– Han har hele tiden trent, han ønsker virkelig å spille, men har ikke fått spilt, tenk deg. Han har spilt internt med oss. Han har en høy posisjon, kvalitet, presisjon. Han er en viktig spiller for oss. Han skaper ting fra sin posisjon slik at vi kan angripe fra dypt i banen eller med hans kombinasjonsspill.

João Félix mentale tilstand

– Slik som hele gruppen, bra. Laget er i et ekstraordinært øyeblikk, veldig vakkert, hvor vi spiller for viktige ting. Dette er det spillerne ønsker og det vi forbereder oss på. Vi kommer til å ha 18 spillere som kan entre banen pluss målvaktene. Noen kommer til å starte men alle får mulighet til å spille, det har jeg ingen tvil om.

Vent eller gå for det

– Vi gjør et forsøk, vi trener på begge måter. Vi bestemmer oss sammen med spillerne om hva som skal gjøres i henhold til hva vi har tro på.

Kan Real Madrid tape tittelkampen her?

– For en del kamper siden var det snakk om at kun Real Madrid og Barcelona kunne konkurrere om tittelen uten et tredje alternativ. For ti kamper siden hadde dere avskrevet begge lagene fra tittelen fordi de ikke spilte bra og nå er de her. Du trenger ikke ha det travelt. Det er mye liga igjen å spille for. I La Liga er det ingen dårlige lag.

Saúl

– Saúl er alltid viktig for oss. Han er en fundamental spiller som er en av de som har vært med oss lengst, han vet alt. Han responderer bra, vi trenger det. Hvor mye? 90, 20 eller 10 minutter, hva enn kampen krever av oss.

Continue Reading

Pressekonferanse

– Chelsea har en av de beste troppene i Europa

Published

on

Champions League er tilbake også for Atlético Madrid og som vanlig møtte Diego Simeone pressen i forkant av morgendagens storoppgjør mot Chelsea.


Dere møter et stort lag…

-Vi vil prøve å slå ut en stor motstander, med gode spillere, i en utslagsrunde som er 50-50 ettersom det er to veldig gode lag. Vi endrer ikke på tankegangen vår, vi tenker kun på kampen i morgen.

Hva var positivt fra sist kamp? (Tap hjemme mot Levante)

– Jeg tar med meg at vi reagerte i andre omgang selv om vi ikke fikk med oss et resultat så spilte vi kampen slik vi ville. Det er det positive jeg tar med meg.

Hvordan påvirker det å ikke spille kampen hjemme på Metropolitano?

– Stefan forklarte det bra. Vi tenker på kampen og ikke på det vi ikke kan gjøre noe med. Vi tenker at i denne perioden så er det mange problemer for mange arbeidere, vi kan spille hvor som helst og når som helst. Vi elsker fotball uansett.

Koke snakket om dommerne etter sist kamp..

– Når dere har Koke her så kan dere spørre han så vil han svare det han mente med det.

Luis Suárez

Luis gir oss litt av alt. Historien viser at han har enormt med mål i seg. Jeg håper vi kan gjøre en stor kamp. Chelsea har endret seg, med en bra trener, som har skapt gode lag som har spilt veldig bra.

Luis Suárez har ikke scoret på bortebane i Champions League på lenge…

– Det kan vi snakke om når vi skal spille i London. I morgen spiller vi på hjemmebane og jeg tror Luis scorer.

Marcos Llorente har spilt i mange posisjoner…

– Det er en spiller som kan gi oss mye overalt. Jeg er den første som setter pris på det han kan gi oss lengre frem på banen, men av de som vi har tilgjengelige i dag på venstreback så er han den beste. Vi har Ricard som kan hjelpe, men han er veldig ung. Jeg venter til i morgen med å bestemme hva jeg tenker er best for kampen.

Hvorfor valgte man Bucuresti?

– Klubben hadde endel muligheter. Vi snakket mye rundt og vi fikk denne muligheten. Det ble en endring for oss ettersom vi måtte reise fire timer, men Chelsea trengte seks. Vi skal trene på banen som vi gjør på hjemmebane. Utenom plassen så vil vi spille kampen som om den er på hjemmebane.

Thiago Silva er ute, fordel dere?

– Nei

Endringene med Tuchel…

– Han kommer til en økonomisk sterk klubb. Hvor det kommer gode spillere hvert år og hvor det i år har kommet mange unge gode spillere. Når de så det ikke fungerte så gjorde de endringer og dette fant de med Tuchel. Det har bedret seg med han. Ser man på keeperne, spissene… Mange endringer, med mange spillere som kunne startet rundt om i Europa. Troppen snakker for seg selv. Den er en av de beste i Europa.

“Llega a un club muy poderoso en lo económico. Año tras año llegan jugadores muy importantes, este año con jugadores muy buenos, jóvenes. Cuando el equipo vio que no se respondía, se buscó un cambio con Tuchel. A su llegada ha mejorado en los números. Viendo simplemente los porteros, los delanteros… mucho recambio, muchos jugadores importantes que podrían ser titulares en cualquier equipo de Europa. Habla por sí misma la plantilla. Es una de las mejores de Europa. Es un equipo poderoso”.

Continue Reading

Pressekonferanse

Simeone: – Hvor som helst, når som helst

Diego Simeone møtte pressen i går, fredag, før dagens kamp.

Published

on

Føler du press fra de som ligger bak?

– I morgen skal vi spille mot Granada og den eneste tingen som bekymrer oss er hvordan vi skal løse kampen mot et lag som spiller veldig bra hjemme. Et krigende lag, en trener med veldig klare idéer, med forskjellige systemer. Det er det vi tenker på i dag.

Er det en av de mest fortjente sesongene?

– Det er veldig vanskelig å vurdere slikt midt i sesongen, om hvordan sesongen kommer til å være. Vi fokuserer på oss selv, som alltid. Det viktigste er målene, om vi når dem og i løpet av prosessen vil mange ting skje, slik som de vanligvis gjør i en liga som er så konkurransedyktig som den spanske.

Dere har sluppet inn flere mål.

– Våre motstandere utvikler seg også, de er veldig gode og som vanlig skjer det mye i siste halvdel av sesongen. Alt endrer seg på grunn av behov, obligasjoner, følelser, alt som kreves når man kjemper om mesterskap. Deltakelse i Champions League, Europa League, og historisk er det vanskelig for tallene å være like de i første halvdel. Det er vanskelig å klare å holde like mange poeng, mål og andre ting i siste halvdel.

Er det rettferdig at første oppgjør i Champions League er i Bucuresti mens returkampen er på Chelseas hjemmebane, Stamford Bridge?

– Jeg anser det ikke som noe som er verdt å kommentere, for de meninger vi har vil ikke påvirke hva som skjer. Og siden vi lever i en kompleks sosial tid er det allerede vanskelig å konkurrere og gjøre vår jobb. Vi forbereder oss til å spille hvor som helst, når som helst, på dagen de ønsker, ingen problem.

Hvordan har du håndtert de positive smittetilfellene i troppen?

– Slik som vi vanligvis håndterer de. Vi vet alle hva som skjer i verden og samfunnet. Vi prøver å beskytte og ta vare på oss selv. Vi visste allerede hvilke personer som ikke kom til å være tilgjengelige, vi prøvde å trene på de tingene vi anser som viktige. Med returen av Mario (Hermoso) inn i gruppen igjen vil vi anse om han kan starte eller om han entrer inn i andreomgang. Vi ser på lagets behov.

Herrera

– Hector startet sesongen veldig bra, uten tvil. Nå har skadene ikke tillat han å opprettholde press på midtbaneposisjonene, mens Lemar, Koke, Llorente, Kondogbia vokste… men presset om plassene begynner å vokse og vi trenger Hector. Nå som han har hatt det bra etter skaden, har koronaviruset påvirket ham, som mange av oss har måtte levd gjennom, og vi håper at han vil komme seg godt. Han jobber alltid, hjelper til når han er tilkalt og har en viktig påvirkning på gruppen. Hans retur blir viktig.

Mål mot inni boksen

– Vi ønsker alltid å finne måter å forbedre oss på i vanskelige situasjoner, trene på dem og prøve å få de til å skje minst mulig. Det er et spill i stadig utvikling, måtene man angriper på og hvordan man skal skade en rival. Gjennom en livstid har det vært utfordringer med hvordan man skal klare å forsvare seg i midten.

Vurderer du å bytte Carrasco over til høyre ving?

– Vi verdsetter ham fordi han gir oss muligheter til å spille ham på begge sider og han er viktig for oss.

Dine spillere er blitt fortalt at forsvar et deres styrke.

– Det er hva Atlético har vært alle disse årene vi har trent dette laget. Fra vår defensive styrke, alle talentene som dukker opp, med en forsvarsblokk som vet hvor viktig den fasen av spillet er for å fortsatt være med i kampen.

Utdrag av pressekonferansen er hentet fra AS:

https://as.com/futbol/2021/02/12/primera/1613129285_860234.html

Continue Reading

TABELLEN

Trending