Simeone i forkant av Champions League-kampen: – Tålmodighet respekteres kun når man vinner

I forkant av morgendagens kamp, har Diego Simeone snakket med pressen, før Atlético Madrid skal møte Lokomotiv Moskva til ny Champions League-kamp.

Cholo insisterer på at ingen har en fasit på hvordan fotballen skal spilles, etter at Atlético igjen, spilte en noe mer konservativ kamp mot Real Madrid denne helgen uten å ta de store sjansene.

– Ingen eier sannheten i fotball. Alle trenere og spillere kan utvikle seg, vi kan alle ha rett eller ikke. Jeg har alltid forstått det slik. Lag som i morgen, med en klar idé, er skumle. De vet hvordan de spiller og det er alltid en referanse. Så har man de som er mer uforutsigbare, og fargerike. Realiteten i fotball er det man ser, ikke det man snakker om. Lokomotiv er et lag man ser.

Om vi får se supertrioen vår på topp i morgen: “Det er en god mulighet for at de tre skal få spille sammen. Bedre form, spesielt fra Morata og Costa, fører til flere muligheter som de kan utnytte i elleveren. La oss se hvordan de er i dag og så bestemme oss om de kan spille sammen, eller kun én av dem”, sier Cholo.

Han fikk også flere spørsmål om midtbanekabalen og om vi kunne få se Herrera og Thomas sammen: “Det er en mulighet vi har. Som med de tre andre (spillerne), vi har mange kombinasjoner. Den jeg ser på som minst sannsynlig er Koke-Herrera sammen. Jeg ser på de andre at de gjør sakene sine veldig bra. Herrera gjør det bra, og er en veldig god spiller. Thomas blir bedre og bedre, Koke og Saúl kan alt. Marcos jobber beinhardt. Jeg må bestemme meg for det jeg tror er det beste.

Om skryten han har fått fra Vedran Corluka som er kaptein på Lokomotiv: “Jeg kan ikke gi en mening på tankegangen til en kollega eller en fotballspiller. Vi jobber alltid som et lag og vår styrke er laget. Individene og talentet til hver fotballspiller blir bedre når laget fungerer.

Han snakket også om Lokomotiv: “Det er et laget som jobber som en enhet. Mot Leverkusen hadde de ballen lite men de tok med seg poengene fordi de jobber godt i rommene som kommer og de dominerte fysisk. De vet hva de vil ha og har klare ideer. En trener med en fantastisk historie innen fotballen og han formidler dette til laget sitt.

Cholo snakket også litt om kritikken Saúl og Koke har fått den siste tiden; “Det er vanskelig å si med ord (hva de har gjort). Vi må se på fakta og la de snakke. Hierarkiet, hvordan de dekker rommene… de vet hvordan de spiller og de vet også emosjonelt hvordan det er å spille for Atlético Madrid. De er to av de viktigste spillerne i denne troppen”.

Til slutt uttrykte han også sin mening om pipekonserten som kom da João Félix ble byttet ut mot Real Madrid denne helgen på stillingen 0-0: “Vi vil se på oss selv for å se hva vi kan gjøre i morgen. Det er klart at vi fornyet laget og vi forstod endringene som ville skje. Men tiden må la Lodi, João Félix og de andre unge få vokse. Med tid og kamper vil de utvikle seg. Tålmodighet respekteres kun når man vinner.”


Share:

Author: Atlético Noruega

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *