Connect with us

Pressekonferanse

Simeone: – João er i god form

Published

on

Stefan Savic og Diego Simeone møtte pressen før kampen mot Red Bull Salzburg på tirsdag. Her er kommer det de hadde å si:


Diego Simeone

Luis Suárez trente ikke i dag, hvordan går det med han?

– Han blir tatt ut i tropp. Det medisinske apparatet tenkte at det var bedre at han gjorde spesifikt arbeid alene og på grunn av det så får vi se om han er i elleveren eller på benken.

Salzburg vil forsøke å holde nullen, dette er noe som kan skape problemer for Atlético. Er du bekymret? Forventer du mer fra backene?

– Jeg synes de har spilt bra, både Trippier og Lodi. Jeg synes vi har skapt endel som ikke har blitt til mål, og de har utnyttet rommene som har vært der for å kommer framover på banen. Her om dagen så assisterte Lodi Suárez på målet hans. Jeg ser at vi møter et lag med bra resultater, vi så de konkurrerte bra mot Liverpool og Napoli. I den ligaen har de ikke like god motstand, men jeg ser et raskt lag, med klare ideer for spillet sitt. Det vil de som ikke kjenner til de se klart. De har to veldig raske spisser, som også jobber veldig bra defensivt, og de har to veldig gode spillere på midten også. Vi skal ta kampen dit vi kan påføre dem skade og vi har troa på det vi har gjort bra så langt.

João Félix, mangler han en virkelig stor kamp med Atlético?

– Det snakkes alltid om det samme, om han har intensiteten, gode kamper eller ikke… Han har gjort veldig gode kamper så langt denne sesongen, Granada, Huesca, Villarreal selv om han var sliten. Han spilte hele kampen i München og hadde muligheter, her om dagen spilte han 25 minutter og han var frisk og brilierte. Jeg er veldig fornøyd med hans arbeid, jeg håper han fortsetter på den måten og at han fortsetter å forbedre seg. Utenom de minuttene han hadde mot Celta, som ikke var de beste, så har han vært god.

Er du bekymret for allt spillerne som har fysiske problemer?

– Når jeg hører på de andre trenerne så mener de det samme, at så mange kamper, med korte forberedelser, og landslagsoppdrag. Dette lager trøbbel for alle. Slik er omstendighetene, det er ikke unnskyldninger, vi må bare være forberedt på det som kommer.

Hvordan kan dere oppnå å dominere kampene deres?

– Det er fotball, det er alltid en motstander som skaper trøbbel og som prøver å stoppe oss. I nesten alle kampene vi har hatt har vi skapt situasjoner hvor vi kan score. Som mot Bayern, som vi tapte 4-0, hadde vi en mulighet for Suárez, Carrasco, et annulert mål, og enda en fra Carrasco. I de andre kampene så har vi hatt gode muligheter. Jeg tror at laget, som jeg sa etter kampen mot Bayern, at vi er gode. Jeg tror på spillerne og jeg ser at de har en intensitet og vilje til å forbedre seg.

I hvilken posisjon tror du dere trenger forsterkninger mest? Vil klubben gjøre det?

– Det styrer Andre (Berta) og Miguel Ángel. Jeg har allerede sagt hvilke mangler vi har. Vi har snakket sammen flere ganger og vi har funnet ut hva som kan forbedre laget, så får vi se om vi finner den rette eller ikke.

Luis Suárez hva har overasket deg mest?

– Jeg er ikke overrasket. Jeg har funnet fotballspilleren som jeg hørte på telefonen når vi snakket sammen første gangen da vi så om det var mulig at han kunne komme. Han ville komme hit, og vil være her og dette viser han noe som er noe av det viktigste. Jeg håper vi kan fortsette i den linjen han har brukt og ha og den som kan hjelpe oss mest. Det er å score mål.

Vi er i en situasjon hvor den spanske fotballen ikke styrer noe mer… Har de spanske lagene noen mulighet i Europa?

– Det ville vært å ha mangel på respekt for den spanske fotball, som det siste tiåret har vært veldig sterke i Europa. Vi må høre på hva folk har å si. I fotballen kan alle mene ting og dette gir oss de store debattene.

Hva er nøkkelen i kampen mot Salzburg?

– Det vil være viktig å stå etter i angrep, de har veldig raske folk, som alltid har spilt i 4-4-2. Spissene er i nærheten av stopperne for å hjelpe med å vinne ballen tilbake og disse påvirker laget. Det vil være viktig å finne rommene som vi kommer til å lete etter slik at vi kan strekke laget deres. Kampen vi spiller kommer til å koste oss mye, uten tvil.

Stefan Savic

Kampen i München…

– Jeg synes vi spilte en god kamp, resultatet er misvisende, vi tar med oss gode tendenser. De trengte kun en liten mulighet for å score mål, men jeg synes laget var bra og det er dette vi må ta med oss.

Hva tenker du om at Thomas Müller omtalte laget som et lag som spiller på grensen?

– Alle kan mene noe, vi fokuserer på oss og tenker ikke mer på det.

Tanker om kampen mot Salzburg…

– Det er veldig tidlig enda, kun den andre kampen, vi ser på en kamp av gangen. Vi må vinne på vår egen stadion.

Hvordan er formen din?

– Jeg føler meg veldig bra, jeg er inn i mine beste år. Skadene har holdt seg borte noe som er det viktigste, og jeg har hatt kontinuitet slik at jeg kan fortsette som jeg har gjort til nå.

Forsvaret til Atlético er veldig bra…

– Tallene snakker for seg selv, kun ett mål innsluppet i La Liga er ikke lett. Det er synd at vi slapp inn det på 5-0. Det plager meg litt. Forsvarsspillet vårt starter fra angrepet av, og hvis de passerer oss så har vi verdens beste keeper som kan redde oss. Alle jobber godt defensivt.

Trippier har slitt litt i det siste…

– Jeg har bare gode ord om han, han er en viktig spiller for oss, som jobber med å lære seg spansk. Dette er noe som jeg slet med også. Han er godt likt i garderoben og kan gi oss mye i forsvar og angrep. Han gir gode innlegg og jeg er fornøyd med at vi har han med oss.

Pressekonferanse

– De er et av de farligste lagene i ligaen

Published

on

Simeone møtte pressen for å snakke om kampen mot Real Betis på lørdag.

München

Jeg begynner i prinsipp ikke å sammenligne fotballspillere, fordi det som tidligere var, det var, og det som nå er, det er. Jeg har full tillit til laget mitt. Det var et smertefullt tap på grunn av resultatet men jeg ble etterlatt med mange positive ting. Jeg så dem spille med stor styrke og et ønske om å være protagonist. Det kan jeg si.

Giménez

– Han returnerte til trening sammen med gruppen i går, vi trenger han som fotballspilleren han er. Det vil gi oss like mye som han har gitt oss i tidligere sesonger. Det er viktig for oss. Vi får se når vi får inkludere ham i kamptroppen igjen.

Saúl

– Vi har forskjellige deler overalt. Vi har satt sammen en veldig balansert tropp. Karakteristikkene til de individuelle spillerne er ikke de samme. Saúl er en veldig viktig spiller. Vi trenger han men må ha det bra fordi han må returnere til 100%, ikke 80. Hver kamp er en finale og vi ønsker å spille slik.

Kampen mot Betis

– Vi får se i morgen. Jeg har full tiltro til mine fotballspillere i hierarkiet de har. De spiller mot et lag som har vokst mye takket være Manuel. Det virker for meg som at det er et farlig lag for de har forbedret seg mye. De er et av de farligste lagene i ligaen og skaper mye, hvis jeg ikke tar feil.

Sanksjon mot Pellegrini

– Jeg følger ikke tett på de personlige sakene han må håndtere. Ettersom jeg ikke kjenner saken godt har jeg ingen mulighet til å kommentere noe. Vi må be alle som står på utsiden og ser inn om å være tålmodige fordi vi gjør alle feil av og til når vi prøver å si vår mening i slike situasjoner når vi ikke vet alt.

Referat av pressekonferansen er hentet fra Mundo Deportivo

https://www.mundodeportivo.com/futbol/atletico-madrid/20201023/484239649201/fue-una-derrota-dolorosa-pero-me-quede-con-muchas-cosas-positivas.html

Continue Reading

Pressekonferanse

– Vi gleder oss til å måle oss med en av de beste

Published

on

CHEMA DIAZ/DIARIO AS

Diego Simeone møtte pressen i går før dagens kamp i Tyskland.

I det siste når dere har møtt vanskelig motstand har ikke mange hatt troen på dere, plager det deg?

– Sannheten er at vi stopper ikke for å høre hva alle andre fra utsiden sier. Vi er på vei til å fortsette med fremdriften, å være stabile i hver kamp, solide som et lag og i morgen skal vi møte en viktig rival hvor vi skal prøve å ta kampen dit hvor vi kan gjøre skade.

Har laget ditt bedre verktøy til å ta for seg slike kamper som det her?

– Jeg tror at alle lag trenger rom. Veldig få lag klarer å være sterke på noen få meter og med lite rom. Vi har sett det i landslagspausen og i ligaen, og det er rommene som er viktige for å gjøre skade. Når en må dekke 50 meter, bryte nedover vingene, skyte fra mellomavstand… det er ikke lett. Noen ganger gjør vi det bra, andre ganger koster det oss og vi føler oss bedre når vi har mer rom. Klubbens historie er kontringsangrep og vi har klart å opprettholde den kulturen.

Er Atlético en favoritt til å vinne Champions League?

– Vi går ikke bort fra vår kamp til kamp-filosofi, vi tenker ikke på hva som skjer utover det som kan skje i morgen. Bayerntreneren sier det samme som meg, de går også fra kamp til kamp og vant forrige sesong. Hvis vinneren sier det, tenk… Det er det vi alltid har sagt.

Hvordan forsvarer man seg mot et lag som har så mange ressurser?

– Dette er tredje gang vi møter dem siden 2016 og siden 1974 tok det 42 år før vi møtte et av de beste lagene i verden igjen og det er spennende. De forsvarer seg med arbeidsvilje og ansvar. Vi må være klare på vår plan.

Savnet av Saúl og Giménez

– Det er kritiske fravær, men de som entrer banen vil gjøre det med samme entusiasme, det gleder meg.

Kan dette bli en kamp for João Félix å vise sine defensive forpliktelser?

– I morgen er en ny kamp, slik det blir å være på lørdag, på tirsdag. Det er ingen spesifikke kamper som blir å vise det. João Félix har gjort det i det siste siden vi begynte denne sesongen. Jeg tror ikke en kamp viser dette, det virker, det føler og er gjort naturlig og jeg har ingen tvil om at João vil gjøre det.

Pressekonferansen er hentet fra AS

https://as.com/futbol/2020/10/20/champions/1603208305_978753.html

Continue Reading

Pressekonferanse

Simeone: Jeg er fornøyd med troppen, vi er veldig konkurransedyktige

Published

on

Landslagspausen er over og Atlético gjør seg klar til lørdagens oppgjør mot Celta Vigo. Simeone møtte dermed pressen fredag før kampen.

Overgangsvinduets slutt

– Jeg er fornøyd med troppen, vi er veldig konkurransedyktige. Det er selvsagt avhengig av at alle er tilgjengelige og på sitt beste. Vi har en sterk tropp hvor hver av de 21 kan spille. Forhåpentligvis kan jeg lede dem på best mulig vis slik at alle er glade. Det kommer til å bli mange kamper og nå har vi sju kamper på tjueto dager. Forhåpentligvis kan vi vise lagets styrke ettersom det er en god tropp.

Signering for å erstatte Thomas

– Klubben tar seg av alle situasjoner, hvis det trengs, for å forbedre troppen. Hvis noen ankommer klubben, velkommen. Jeg trekker meg selv litt unna for å fokusere på disse neste tjueto dagene. Kappløpet med kamper starter på lørdag, mot Celta Vigo.

João Félix, Suárez og Costa

– De kan spille sammen, selvsagt. Vi får se når, i hvilken situasjon og i hvilken form de kan dele banen. Vi håper vi gjør det beste valget for målet vi har foran oss, kampen mot Celta Vigo.

Thomas avreise

– Lucas (Hernandez) reise er fortsatt veldig viktig. Han okkuperte posisjoner, han var en ung gutt med en fremtid, slik som vi ser han med landslaget sitt. I slike situasjoner med utkjøpsklausuler er det ikke rom for å gi mange meninger. Det er avgjørelser som blir gjort fordi mulighetene finnes. Alt som skjer med de som har gitt meg mye, slik som Thomas, jeg skal være glad for dem. Det kostet han mye å finne en stabil plass i Atlético men han oppnådde suksess. Han er en ekstraordinær spiller. Han kommer til å gjøre det bra i Arsenal. Vi ønsker han lykke til fordi vi er veldig glade i ham.

Torreira

Lucas vil bringe med seg energi, vitalitet, dynamikk på midten, ballvinning… Han kommer fra å ikke ha spilt på en stund og gleder seg veldig. Forhåpentligvis vil han prestere slik vi forventer av ham når han får spille.

Kondogbia

– Jeg har ikke snakket med Kondogbia og jeg snakker ikke om spillere som ikke er her sammen med oss. Celta-kampen er en kompleks kamp hvor begge lag trenger en seier. De kommer fra to uavgjorte og to tap. Forhåpentligvis kan vi ta kampen dit hvor vi føler oss komfortable.

Spillestopp

– Når det kommer til jobb, når man har flere spillere, var det bra for oss fordi vi hadde muligheten til å jobbe og finne den beste formen fordi vi kunne ikke ha den beste preseason som følge av alle de omstendighetene som vi alle kjenner til og vi alle lever i. Vi har en viktig protokoll for å ta vare på våre spillere og vi håper dette holder seg ved lag for vi må fortsette fremover. Å stoppe å spille er smertefullt for mange som sliter finansielt. Fotballen fortsetter fremover.

Félixs posisjon for Portugal

– Han er en veldig viktig spiller og han gir oss viktige ting når vi kan putte ham i hans beste posisjon. Jeg så han spille for landslaget og likte det jeg så av hans arbeid og hans bidrag til laget. Han har talent og det dukker stadig opp. Men steget han tok for Portugal, ved å søke etter hva laget trengte, det snakker høyt om ham. Han kan spille i alle fire posisjonene foran. Han liker å falle fra og hente ballen. Å spille sammen med spisser som Costa og Suárez gir han flere pasningsmuligheter utover det å måtte forsvare seg for å opprettholde lagets struktur.

Fremtidige krav

– Jeg mottar ikke kravene som stilles utenfra, jeg stiller krav til meg selv. Siden vi ankom har vi stått for hva vi har generert over disse årene, konkurransedyktig og stabilt, som er det vanskeligste i fotballen. Vi vil fortsette på samme viset. I de forrige tre kampene var jeg spent på laget, fordi de har ambisjoner, de ønsker å konkurrere. Mot Granada var vi heldige foran mål, mot Huesca var vi ikke like flinke og mot Villarreal manglet vi klarhet, men intensjonen er hva som er viktig.

Hentet fra: Mundo Deportivo

Continue Reading

TABELLEN

Trending