Simeone om Lemar: Jeg har fortsatt den samme troen på han

Diego Simeone har snakket med pressen i forkant av morgendagens oppgjør mot Leverkusen.

Saúl

Han er en spiller som enkelt ser hvilke rom på banen han kan dekke og som med dette svarer for seg selv.

Starten av kampene

Alltid er dette alle ansvarlig. Vi jobber i konsekvens av dette med å få til det mest vanskelige i fotball; stabilitet. Vi har gjort det litt og trenger å vise det vi gjorde mot Sevilla i den andre omgangen oftere for å være mer stabile.

Kampen mot Leverkusen

Vi har allerede sagt det, det er en motstander som spiller veldig bra, tallene bekrefter det. Laget med mest ball i Bundesliga, balltempo og jeg venter på det beste fra Leverkusen. Vi må ta kampen dit hvor vi tror vi kan, men vi møter en god motstander.

Correa

Vi har sagt det, han er mer komfortabel som spiss, men han har allerede vist et høyt nivå som kantspiller og hans skifte av gir er skummelt. Han har jobb fordi han var født i en hage i Argentina og har fart og et gir som spiss. Når han er i en god rytme, vil laget vokste i en del hvor det er få som han. Kun han eller Lemar kan endret kamper som blir stengt av motstanderne.

Selvtilliten til spillerne

Vi prøver, som konsekvens av hva spillerne har bevist på banen, å skaffe selvtillit og sikkerhet. Alle fotballspillere, til den dagen de er borte, så må vi forsøke å hjelpe dem best mulig. Det er det vi jobber med.

Lemar

Jeg har fortsatt den samme troen på han som vi hadde fra den første dagen vi tenkte på han.

Målene

Lykken har ikke hjulpet oss, i alle kampene har vi hatt sjanser. Mot Getafe, for eksempel, bommet vi på straffe med 1-0, mot Leganés en stor sjanse mot keeper for Morata, mot Valencia – Arias alene med keeper, mot Sevilla – Costa først og Morata etterpå. Lykken i fotballen er det som genererer stabilitet foran mål. Når vi bedrer dette og beholder strukturen i laget, vil vi uten tvil bedre dette.