Simeone om Miami-kampen: – Vi er alle enige om at dette er for at klubben skal fortsette å vokse

Diego Simeone har snakket med pressen i forkant av morgendagens La Liga-kamp mot Valencia.

Kampen mot Villarreal i Miami

Klubben har sagt sin mening og Miguel Ángel Gil Marin forklarte det veldig bra. Vi er alle enige om at dette er for at klubben skal fortsette å vokse og for å være klare til å konkurrere uansett hvor vi er, enten det er i Arabia, Bolivia, Tyrkia … Klare for å spille.

Utsettelsen av El Clasico

Det er mye mer viktige temaer enn en fotballkamp. La oss håpe det er for det gode og at det roer seg i Barcelona for alle. En fotballkamp er sekundært.

Diego Costa og Morata

Jeg ser dem barbariske. Mer nå fordi de ikke kan uttrykke det og vise det ved scoringer, som er avgjørende for deres rolle. Med tanke på deres innsats, vilje til å bli bedre og vokse, er de i et barbarisk øyeblikk. Jeg håper ikke det forsvinner. Jeg ser dem med entusiasme og når jeg ser dem ønsker å bli bedre, må vi forstå at vi snakker om to veldig viktige spillere for laget. La oss håpe målene kommer for det er en del av livet.

Status på laget etter Valladolid-kampen og landslagspausen

Når guttene kommer fra landslagene er det ikke enkelt å spille flere og flere kamper. Å komme tilbake til laget og turneringen… la oss håpe de gjør det raskt.

Valencia

Et historisk lag, konkurransedyktig, som kommer til vårt hjem. De er enormt gode i gjenvinningsfasen og på kontringer. Noen ting har endret seg med Celades sitt inntog. Laget er skapt i en struktur. De er skumle, dynamiske, mest av alt på kontringer og det er muligens det de ønsker å prøve på i morgen.

Hvilken ingrediens mangler for pizzaen du ønsker (ref. et annet intervju Simeone gjorde om spillestilen)

Jeg uttrykte meg momentant, jeg sa pizza som en helt annen ting. Hvorfor skal vi ønske å endre noe som er bra? Som kan bli enda bedre? Selvfølgelig, du må bli bedre, men jeg liker pizza og vil prøve den pizzaen som relaterer til å beholde en stil og en form som er generert av folkets entusiasme, å vinne igjen, det er måten.

Det er også avgjørende for denne typen spillere?

Jeg har ingen tvil. Helt klart. Hvorfor ikke? Det vi ser etter er å ha en sterk stil, som er historien til Atlético Madrid, kontringer, forsvare seg bra, for det beste øyeblikket til fotballspillerne, det kan vokse, med karakteristikker fra fotballspillerne som er klare, vi må hjelpe de slik at de kommer inn i vår historie med deres talent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *