Connect with us

Nyheter

Simeone suspendert: mister Villarreal-kampen

Published

on

Diego Simeone soner karantene denne helgen mot Villarreal.

Diego Simeone vil ikke være å finne på benken denne helgen når Villarreal er motstander på Metropolitano. I forrige La Liga-kamp mot Valencia fikk nemlig Cholo sitt femte gule kort for sesongen som gjør at han soner karantene – på samme måte som spillere.

Før denne sesongen ble det innført gule kort for trenere og Diego Simeone, er treneren i La Liga som har mottatt flest gule kort. Han blir den første treneren som soner karantene denne helgen, når Germán Burgos vil lede laget fra sidelinjen.

Germán Burgos har tidligere ledet laget i store oppgjør; blant annet mot Arsenal i 1-0-seieren på Metropolitano og Supercopa-triumfen mot Real Madrid i Tallinn.

Continue Reading

Nyheter

LaLigaSantander Fest hos Strive!

Published

on

Lørdag kveld er det duket for en av de første globale veldedighetsfestivalene – i kampen om Covid-19-pandemien.

Den spanske ligaen skal i samarbeid med Banco Santander, Universal Music og andre øvrige sponsorer holde en veldedighetsfestival lørdag kveld. Formålet er å samle inn midler til å skaffe nødvendige produkter for å bekjempe corona-krisen som verden nå står overfor.

La Liga-klubber og flere La Liga-stjerner, samt velkjente musikere vil ta del i denne veldedighetsfestivalen som finner sted mellom klokken 18:00-21:00.

Her er noen av idrettspersonlighetene som deltar: Rafael Nadal, Koke (Atlético de Madrid), João Félix (Atlético De Madrid), Cazorla (Villarreal), Joaquín (Real Betis), Jesús Navas (Sevilla FC), Iker Muniaín (Athletic Club) Asier Illarramendi (Real Sociedad), Parejo (Valencia CF), Sergio Ramos (Real Madrid), Ivan Rakitic (FC Barcelona).

Musikalsk innslag: J Balvin.

Og noen av artistene som vil opptre: Alejandro Sanz, David Bisbal, Sebastián Yatra, J Balvin, Aitana, Luis Fonsi, Antonio Orozco.

Begivenheten får du med deg på Strive og La Ligas digitale plattformer fra kl. 18:00!

Continue Reading

Nyheter

Correa klippet håret for å støtte sin kreftsyke mor

Published

on

Ángel Correa viste frem sin nye hårfrisyre på Instagram i et bilde sammen med sin mor, med meldingen, “De vil ikke ta fra deg den personen du er. Jeg elsker deg, mamma.”

Mange kjemper nå en intens kamp mot coronaviruset, og som om ikke det var nok, så kjemper nå Ángel Correas mor, Marcela Martinez, kampen mot kreften. Argentineren har vist offentlig støtte for sin mor og postet et bilde sammen med hun på Instagram, torsdag kveld. På bilde har Correa fjernet alt håret – som en gest til sin mor, som nå skal starte med cellegiftbehandling.

Correas utfordringer

Dette er ikke den første utfordringen Correa har møtt på i sitt 25 år lange liv. Da han var 10 år mistet han sin far. “Min far døde da jeg var gutt og pengene jeg tjente via fotball var den eneste inntekten vi hadde – det gikk til å brødfø mine brødre, min mor og meg. Jeg hadde en agent som ga meg en lønn som jeg passerte videre til min mor, som var den som tok var på huset”, fortalte Correa i et intervju med El Pais i 2017.

Ikke nok med det… For tre år siden mistet han sin bror grunnet rus, og tidligere – som kjent – har Correa hatt en utfordring grunnet et hjerteproblem som ble oppdaget under hans medisinske test med Atlético. “Jeg vil for alltid være takknemlig overfor Atlético Madrid, min familie og jeg sluttet å være fattige takket være Atleti, og jeg ønsker å returnere alt på banen.”, fortalte Correa til El Larguero i november 2019.

Correa kjemper nå kampen sammen med sin mor, og vi heier på dere. Alle oss atléticos er med dere, Ángelito!

Continue Reading

Informasjon

Pressemelding: Brev til alle atléticos

Published

on

Miguel Ángel Gil og Atlético har i dag sendt ut en pressemelding til sine socios på mail, og til resten av fansen på sine sosiale medier.


Kjære atlético:

Mitt første ønske er at du og din familie befinner dere friske og ikke har vært rammet av denne grusomme pandemien. Hvis det dessverre, som det har skjedd med tusenvis av spanjoler, har rammet en av dine elskede, ønsker jeg å uttrykke min fulle kjærlighet og overføre all støtte fra vår klubb i disse vanskelige stundene.

Først av alt på vegne av alle oss som er en del av Atlético Madrid, ønsker jeg å dedikere all min takknemlighet overfor de tusenvis av helsearbeider, politimenn, sivile vakter, militære, hjelpere, fagfolk i transpotørkjeden og andre arbeidere i andre grupper som jobber uten hvile for å overvinne denne pandemien og gjør det mulig for resten av samfunnet for at det er mulig å overholde vårt krav om å bli hjemme.

Aldri i nyere tid i vårt land har vi møtt en slik krise som dette med så dramatiske konsekvenser innenfor helse, økonomi og sosiale aspekter. Situasjonen vi opplever nå gir oss en fremtid full av usikkerhet fordi ingen kan garantere når denne situasjonen vil ende eller hvordan det vil bli for samfunnet. I løpet av alle år jeg har vært leder av denne klubben har jeg aldri opplevd noe lignende.

I løpet av noen få dager har vi gått fra gleden i Liverpool til å være låst inne hjemme. Med disse omstendighetene ønsker jeg å fortelle våre, mer enn 130 000 socios, at selv om vi ikke kan ta deg i mot på Wanda Metropolitano, huset til atléticos, kommunikasjonen med deg og våre fans vil ikke stoppe. Selv om medlemsservicen og klubbutikken er steng, vil vårt team av profesjonelle fortsette å jobbe via telefon eller e-post. Vi vet ikke når konkurransen vil gjenopptas og under hvilke forhold, så vi kan ikke spesifisere noe konkret innenfor her, men vi vil sende en fredfull meling til alle dere og fortelle at vi jobber med alle scenarioer for å være klar for når konkurransen er tilbake igjen så vi er klare. Så fort vi vet noe mer, vil vi komme i kontakt med dere alle.

En situasjon så seriøs som dette tvinger oss til å gjøre vanskelige avgjørelser som er avgjørende for hele enheten. Jeg ønsker å takke alle som jobber for klubben for deres spesielle innsats i disse vanskelige dagene. Dessverre, og med eneste formål for å sikre klubbens overlevelse, er vi nødt til å gå til midlertidig permittering for de profesjonelle som, grunnet erklært alarmstatus i vårt land, kan de ikke utvikle sitt arbeid etter å ha fått fryst deres aktivitet, i tillegg til de som har redusert sin arbeidsdag betydelig. Begge caser påvirker de ansatte og spillere og trenere av våre lag. Vi jobber med å minimere betydningen og grensen av det for det som er helt essensielt, så når konkurransen er tilbake vil arbeidet være som før. De, som jeg sa, er avgjørelsene vanskelige, men ansvaret for å ta vare på fremtiden til Atlético Madrid er vi nødt til å ta.

Våre sponsorer og samarbeidende selskaper lider like mye som oss og resten av samfunnet lider oss av denne grusomme påvirkningen av denne helse og økonomiske krisen. Jeg ønsker å takke alle for deres innsats i disse tøffe tider og for deres hjelp. Sammen vil vi bli sterkere av denne situasjonen og vi vil vinne stabilitet takket være lidenskapen og verdiene som vi deler.

I denne situasjonen av usikkerhet som vår sektor går gjennom, må vi slå oss sammen og jobbe sammen for å forsøke å vinne tilbake normaliteten i verdensfotballen så fort som mulig. Det er en tid for raushet, ydmykhet, solidaritet, innsats, å nå ut og oppnå avtaler for å finne en riktig løsning for alle grupper: institusjoner, klubber, spillere, trenere, fans…

Media har nå en viktig rolle som funksjon i disse vanskelige tider hvor millioner av innbyggere holder seg hjemme for å redusere smitte. De, som jeg herfra setter stor pris på arbeidet av, kommer til å være en grunnleggende del som formidlingskanaler for alle forslag og tiltak som er tatt for å gjenopprette konkurransedyktig normalitet og utøvere som hjelper i denne krisen.

Atlético Madrid representerer Madrid og Spania med stolthet i hele Europa, og derfor har vi et ansvar med våre borgere. Vi har besluttet å komme med all den hjelpen vi kan gjennom kampanjen #LoDamosTodo, hvor hjelpen går til Røde Kors slik at de kan hjelpe helsearbeiderene som kjemper mot Covid-19 i Madrid som er den værste sonen nå og den som trenger mest hjelp. I tillegg til donasjonen så har klubben samlet alle (spillere, trenere etc.) for at kampanjen skal nå flest mulig folk som kan hjelpe for å få tak i så mye medisinsk matriale som mulig, uansett hvor mye det er.

Jeg håper at jeg snart kan returnere å komme med gode nyheter til deg. Frem til da, møt denne situasjonen slik som alle vi atléticos gjør, med hjerte og mot. Jeg har ingen tvil om at våre verdier hjelper å løse denne krisen på den beste måten og jeg ønsker og stoler på at vi snart kan igjen sammen støtte vårt elskede Atleti.

En klem,

Miguel Ángel Gil
Administrerende direktør

Continue Reading

TABELLEN

Trending