Skadeoppdatering

Atlético Madrid har den siste tiden slitt enormt mye med skader og man er oppe i totalt 19 denne sesongen, hvor veldig mange av disse har vært muskelskader – spesielt den siste tiden.
Her er det en liten oppdatering på hvordan spillerne ligger an og når det er realistisk å få dem tilbake.

Kieran Trippier: engelskmannen ble i dag operert for ubehag som han har hatt den siste tiden og vil trolig være ute oppimot en måned. Målet er å være tilbake til Anfield. 

Álvaro Morata: har spilt med injeksjoner og smerte siden 22. desember mot Real Betis – i en periode hvor man ikke har hatt noe alternativ på topp. Ble byttet ut mot Real Madrid i helgen som en følge av dette. Målet er Liverpool-kampen i Madrid.

João Félix: har nå vært ute siden slutten av januar og vil fortsatt trenge litt tid. Målet er Liverpool-kampen i Madrid.

Diego Costa: det nærmer seg veldig et comeback nå – endelig! Han sies å være veldig motivert for å komme tilbake og at han ser bra ut. Målet er Liverpool-kampen i Madrid.

José María Giménez: har nå vært ute siden midten av januar, men dessverre har opptreningen ikke gått helt som forventet og han har fått et tilbakeslag.

Santiago Arias: veldig lite info om skaden som har holdt han ute siden slutten av januar. Målet er Liverpool i Madrid (?).

Koke: rakk ikke El Derbi denne helgen, men har nå startet å trene med laget. Målet er å være tilbake mot Granada denne helgen.

Héctor Herrera: skal heller ikke ha noen alvorlig skade og målet er fort Granada denne helgen.

Skadelisten er lang, men heldigvis ser ting bedre ut med tanke på Liverpool enn det gjør akkurat nå!

Kilde: Belén Sánchez