Connect with us

Nyheter

Skadeoppdatering

Published

on

Atlético Madrid har den siste tiden slitt enormt mye med skader og man er oppe i totalt 19 denne sesongen, hvor veldig mange av disse har vært muskelskader – spesielt den siste tiden.
Her er det en liten oppdatering på hvordan spillerne ligger an og når det er realistisk å få dem tilbake.

Kieran Trippier: engelskmannen ble i dag operert for ubehag som han har hatt den siste tiden og vil trolig være ute oppimot en måned. Målet er å være tilbake til Anfield. 

Álvaro Morata: har spilt med injeksjoner og smerte siden 22. desember mot Real Betis – i en periode hvor man ikke har hatt noe alternativ på topp. Ble byttet ut mot Real Madrid i helgen som en følge av dette. Målet er Liverpool-kampen i Madrid.

João Félix: har nå vært ute siden slutten av januar og vil fortsatt trenge litt tid. Målet er Liverpool-kampen i Madrid.

Diego Costa: det nærmer seg veldig et comeback nå – endelig! Han sies å være veldig motivert for å komme tilbake og at han ser bra ut. Målet er Liverpool-kampen i Madrid.

José María Giménez: har nå vært ute siden midten av januar, men dessverre har opptreningen ikke gått helt som forventet og han har fått et tilbakeslag.

Santiago Arias: veldig lite info om skaden som har holdt han ute siden slutten av januar. Målet er Liverpool i Madrid (?).

Koke: rakk ikke El Derbi denne helgen, men har nå startet å trene med laget. Målet er å være tilbake mot Granada denne helgen.

Héctor Herrera: skal heller ikke ha noen alvorlig skade og målet er fort Granada denne helgen.

Skadelisten er lang, men heldigvis ser ting bedre ut med tanke på Liverpool enn det gjør akkurat nå!

Kilde: Belén Sánchez

Continue Reading

Nyheter

Thomas Partey: ny klausul på over 100 millioner euro

Published

on

Atlético Madrid har et ønske: å forlenge kontrakten til Thomas Partey og øke utkjøpsklausulen.


Thomas Partey er et hett navn i Europa for de største europeiske klubbene. Arsenal, Manchester City og Manchester United er blant klubbene som skal være interesserte i den ghanesiske midtbanespilleren. En utkjøpsklausul på 50 millioner euro skremmer ingen andre enn Atlético Madrid.

Atlético Madrid jobber med å få forlenget Thomas Partey sin kontrakt og øke denne klausulen. I dag meldes det at man ønsker å forlenge til 2025 og samtidig øke klausulen til over 100 millioner euro. Forhandlingene har derimot pågått lenge og et nytt overgangsvindu nærmer seg mer og mer.

Atlético ønsker også å øke lønnen til Partey som per nå tjener 2,5 millioner euro i netto per sesong. Dette ønsker man å øke til 4,5 millioner euro.

Det sies at det er åpne forhandlinger mellom alle partene og at man håper å kunne annonsere en ny kontrakt i løpet av den neste tiden.

I Atlético Madrid er man nå veldig fornøyde med Thomas Partey sine holdninger og hans prestasjoner denne sesongen. Klubben håper derfor på å komme til en enighet om en ny avtale, hvor Thomas binder seg til klubben som han kaller sitt “hjem”.

Kilde: Goal, via Rubén Uria.

Continue Reading

Nyheter

Locura: fansen forbereder seg for å se Liverpool – Atlético fra 2010 i kveld 20:30!

Published

on

Atlético-fansen mobiliserer nå på sosiale medier for å se reprisen av oppgjøret mellom Liverpool – Atlético – på Anfield – i 2010.

Atlético-fansen forbereder nå å se reprisen fra Europa League-møte med Liverpool i 2010 hvor Atlético opplevde en historisk kveld. Tidspunktet er 20:30 i kveld.

Som vi alle vet, er det nå en tung tid rundt om i verden. Corona-viruset herjer rundt om og vi blir oppfordret til å holde oss innendørs. Derfor, har Atlético-fansen, via Twitter, skapt dette initiativet for å gjøre noe litt annerledes. På Twitter trender nå #choloencasa og #anfieldrojiblanca i forbindelse med dette initiativet.

Det var også aktuelt å se oppgjøret mellom Bayern – Atlético, men valget falt til slutt på dette oppgjøret fra Anfield. Bli med på galskapen vår og gjenopplev scenene fra den historiske kvelden på Anfield med Quique Sánchez Flórez, Diego Forlán og Sergio Agüero med flere.

Linken finner du på vår Twitter- og Facebook-konto.


Continue Reading

Nyheter

Offisiell uttalelse: corona-viruset

Published

on

Atlético Madrid, har sendt torsdag kveld, kommet med en pressmelding om ulike tiltak rundt corona-viruset.


Grunnet helsesituasjonen som vårt land går i gjennom som følge av corona-viruset, har Atlético bestemt å gjøre en del endringer som følge av dette etter råd fra helsestasjoner.

Treningene for førstelaget, som begynner 16. mars, vil være helt stengt for medier og supportere. Som forhåndsregel vil ikke spillere stoppe ved treningsanlegget ved Majadahonda for å signere autografer eller ta bilder. Alt av kommersielle aktiviteter vil også være avlyst, som pressekonferanser og intervjuer.

Damelaget vil i morgen ha en informasjonsøkt etter at majoriteten av spillerne har vært på landslagssamling – og de vil returnere til trening neste mandag, 16. mars. Kommersielle aktiviteter, pressekonferanser og personlige intervjuer vil også her utebli, med begrenset tilgang som herrelaget.

Akademiet suspendert og skoler

Vårt akademi vil være uten treninger i to uker fra og med forrige onsdag, ettersom de to neste serierundene utgår. I tillegg er også de sosiale skolene og aktiviteter her utgående i denne perioden.


Metropolitano-tur utgår

Turen på Wanda Metropolitano vil også være stengt frem til 31. mars, etter råd fra kulturministeren.

Klubbshopen vil være oppe

Klubbutikken vil fortsatt være oppe å gå gjennom den offisielle butikken.

Butikkene vil være åpne til vanlig tid

Våre butikker i Madrid vil fortsatt være åpne til vanlig tid etter anbefalinger fra institusjonene.

Continue Reading

TABELLEN

Trending