Connect with us

Nyheter

Sky: Tripper reiser til Madrid i morgen

Published

on

Mediene virker samstemte i kveld og særlig de britiske. Kieran Trippier blir Atlético Madrid-spiller, og reiser i morgen til Madrid for å gjennomføre den medisinske testen.

Plutselig skulle det bli en hektisk dag på overgangsmarkedet for Atleti: Mario Hermoso er i ferd med å bli Atlético Madrid-spiller (annonseres når som helst), og Kieran Tripper er i ferd med å bli det samme.

Det snakkes om en overgangssum for Trippier på 22 millioner euro. For Hermoso snakkes det om 25 millioner euro, muligens litt høyere.

Følg med de neste timene!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nyheter

Overbeviste Simeone – han blir Lodis utfordrer

Published

on

Foto: Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images

Manu Sánchez kan bli Renan Lodis konkurrent neste sesong.


Tidligere var det mye snakk om hvem Atlético skulle hente som Renan Lodis backup på venstreback. Saúl måtte vikariere flere ganger, men uten å trives. Det samme gjelder Mario Hermoso, mens Caio Henrique har returnert til klubben, men ser ikke ut til å være i planene med det første.

Renan Lodi sin konkurrent på venstreback neste sesong, ser ut til å bli: Manu Sánchez. Venstrebacken ser ut til å ha overbevist Diego Simeone, og han har fått spille seks førstelagskamper denne sesongen (fem i LaLiga og én i Copa del Rey). Debuten fikk han mot Osasuna i desember, hvor han ble hyllet av Diego Simeone etter kampslutt.

– Jeg elsket ham, sa Cholo den gang.

Kun timer før kampen fikk han beskjed om at han ville få starte kampen. Da fikk han beskjed om å skru av mobiltelefonen for å unngå presset som ville komme.

– Jeg var nervøs og emosjonell før jeg gikk utpå banen. Jeg spilte med mine idoler og det har vært uforglemmelig, sa debutanten den gang.

Og i følge AS, via El Desmarque, kommer Manu Sánchez til å bli en del av førstelagstroppen kommende sesong. De økonomiske utfordringene i sommer gjør at Atlético må prioritere annerledes, og dermed får Sánchez etter all sannsynlighet muligheten.

Kontrakt til 2023

Unggutten forlenget kontrakten med Atlético Madrid forrige sommer til 2023.

– Jeg er veldig spent på denne muligheten jeg har fått. Det er en enorm glede fordi klubben har vist at de stoler på meg, og nå må jeg ta muligheten. Jeg kom 14 år gammel til en klubb som betyr alt for meg og for min familie. Å spille for et lag du er supporter av er en enorm tilfredshet.

Caio Henrique returnerer også til klubben i sommer. Hva som skjer med han er fortsatt uvisst, men det snakkes også om et salg til Porto.


Continue Reading

Nyheter

Drømmetrekning for Atlético Madrid i Champions League!

Published

on

Veien videre for Atlético Madrid i Champions League frem mot en eventuell finale, er nå satt.

Atlético Madrid møter Leipzig i kvartfinalen i Champions League. Kampen spilles som enkeltkamp mellom 12.- 15.august. Dette er første gang lagene møtes i en Champions League-kamp, og andre gang denne sesongen Atlético møter et tysk lag i turneringen. I gruppespillet var Bayer Leverkusen motstander. Det endte med 1-0-seier på Metropolitano og 1-2-tap i Leverkusen.

Dersom Atlético Madrid skulle gå videre mot Leipzig venter Atalanta eller PSG 18.- eller 19. august. Det er første gang Atalanta er med i dette selskapet.

Ved en eventuell finale vil også Atlético Madrid bli regnet som hjemmelag. Finalen spilles også i Lisboa.

Kvelden på Anfield

Atlético Madrid sin vei mot kvartfinalen er det nok ikke mange som har glemt. Atlético tok seg på sensasjonelt vis videre mot Liverpool på Anfield i åttedelsfinalen etter å ha havnet under 0-2 (1-2) sammenlagt.

Marcos Llorente ble byttet inn og resten er historie. Midtbanespilleren kom inn og scoret først én gang for Atleti, som betydde avansement, før han igjen utliknet noen få minutter senere. Mot slutten av kampen sikret også Álvaro Morata avansementet da han rullet inn 3-2 forbi Adrián og foran de tilreisende Atlético Madrid-supporterne i bortesvingen.

Liverpool FC v Atletico Madrid - UEFA Champions League Round of 16: Second Leg : News Photo
HELT: Marcos Llorente ble den store helten da Atlético tok seg til kvartfinalen i Champions League denne sesongen. Foto:Laurence Griffiths/Getty Images

Tøff vei til finalen

Den andre siden av trekningen virket å være langt tøffere for lagene som er involvert. På den siden finner vi Real Madrid mot Manchester City som vil møte Lyon eller Juventus i kvartfinalen. Napoli eller Barcelona vil møte Chelsea eller Bayern München i en kvartfinale.

Continue Reading

Nyheter

Gallardo forlater Atleti: – Det har vært mine beste år i livet

Published

on

Sevilla-fødte Lola Gallardo forlater klubben etter at hun ikke godtok det siste kontraktstilbudet fra klubben, bekrefter Atlético.

Lola Gallardo kom til klubben sesongen 2012/2013, og har vært en del av Atlético Femenino sin store suksess på kvinnesiden.

Lola Gallardo møter nye utfordringer og fortsetter ikke i Atlético Madrid etter å ha avslått det siste tilbudet som klubben tilbudte. Hun endte opp som en av klubbens kapteiner og har over 100 kamper for klubben i løpet av disse åtte årene, som gjør henne en plakett verdig utenfor Metropolitano når forholdene tilsier det, står det i Atlético sin artikkel.

Den spanske landslagskeeperen har vært en del av historien til å vår klubb og har vunnet Copa de la Reina y 2015/2016, og har også vunnet La Liga tre år på rad, den siste i 2018/2019-sesongen.

Lola ønsket også å si farvel til vår rødhvite familie: – Takk, takk for all kjærligheten jeg har mottatt i løpet av disse åtte årene. Uten tvil, de har vært de beste i mitt liv. Det har vært åtte år for å forstå at Atleti ikke bare er en fotballklubb, det er mye mer enn det. Det er en følelse, en måte å leve livet på. Takk for at jeg ble gitt en mulighet til å leve en daglig drøm. Å være Atleti er et privilegium ikke alle i verden har lykken til å leve og føle. I dag og alltid. Aúpa Atleti!

Klubben skriver også at de ønsker å takke Lola Gallardo for hennes dedikasjon og innsats for denne drakten.

Dette vil alltid være ditt hjem.

Vi sees snart igjen, Lola!

Continue Reading

TABELLEN

Trending