Slik blir sesongoppkjøringen

Mange spillere har forlatt klubben og noen nye har og skal komme inn, og skal nå spille seg inn i Simeones startellever. Her får du en liten oversikt over hvordan vår sesongoppkjøring blir:

På grunn av VM så ble fjorårets sesongoppkjøring heftig amputert, og det ble for første gang på mange år ingen treningsleir i San Rafael utenfor Madrid. Det kan ha vært en av grunnene til at man fikk historisk mange skader igjennom hele sesongen. Så i år går man tilbake til tradisjonene og de setter i gang fra 4. juli og planlegger å bli i San Rafael til den 21. juli. Det er i kjent stil ikke satt opp noen kamper disse første ukene da det pleier å være “Profe Ortega” som pisker spillerne i form. I denne perioden blir det spilt én kamp, noe som blir den tradisjonelle minnekampen for Jesús Gil mot Numancia den 20. juli.

Image

Etter denne perioden så skal Atleti ut å fly, for så står “International Champions Cup” for tur hvor de den 23. juli skal møte Chivas i Arlington i USA. Deretter følger et litt uvanlig derbi madrileño opp kun tre dager senere i New Jersey. Helt til slutt på USA-eventyret så skal man møte MLS sitt all-star lag til dyst den 31. juli i Orlando. Man avslutter International Champions Cup i mer kjente trakter for oss nordmenn, da Juventus står for tur den 10. august. Det er flere av oss fra Atletico Noruega som skal nedover, så hvis det er noen andre som skal så er det bare å ta kontakt med oss!

Image result for international champions cup 2019

Etter mye reising vil man trolig holde seg i Europeiske trakter etter kampen mot Juventus, og det vil trolig komme opp flere kamper. Selv om vi fortsatt ikke vet oppsettet til La Liga-sesongen så vet vi at den vil den starte 18. august! Vi vil selvfølgelig oppdattere dere igjennom denne sommeren og spesielt om det kommer noe nytt inn i terminlisten.

Aupa Atleti og god sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *