Connect with us

Spillerbørs

Spillerbørs: Athletic Club (B)

En knallsterk heading av en umarkert Iñigo Martínez sørger for poengtap på San Mámes.

Published

on

Jan Oblak (7): Kan gjøre lite for å stoppe begge scoringene men har gode involveringer ellers for å holde laget inne i kampen.

Kieran Trippier (6): Gjør sitt beste for å bidra offensivt, men det kom ikke alt for mange muligheter ettersom mye av spillet foregikk på venstresiden. Bidrar godt bakover.
Stefan Savic (7): Stabil og god som vanlig. Er dessverre ikke helt med på markeringen av Berenguer på første scoringen, men scorer utligningen på corner.
Felipe (6): Er uheldig med å stusse ballen på innlegget før første scoring men er ofte sterk i duellene og må miste shortsen for å bli stoppet i offensivt løp.
Renan Lodi (7): Er mye av fokuset på flanken i dag og blir tydelig frustrert når ikke de andre gjør seg tilgjengelige nok når han kommer fremover. Etterlater seg dessverre bakrom for et kontrende Athletic som konsekvens.

Koke (7): Er alltid tilgjengelig som vanlig, særlig for forsvaret. Får ikke skapt mye direkte, men prøver.
Héctor Herrera (6): Pasningssikker og ser etter muligheten til en fremoverrettet ball. Blir likevel tatt av banen etter timen spilt.
Saúl Ñíguez (6): Viser sakte men sikkert mer glimt av sitt gamle jeg men er også til tider veldig anonym i spillet.
Yannick Carrasco (7): Imponerer ikke voldsomt i første omgang, men bedrer seg i andre. Er tydelig at det manglet en klassisk nummer 9 rundt femmeteren store deler av kampen når både han, Llorente og Correa alle legger ballen foran mål, men ingen av de andre to står der ballen går.

Ángel Correa (7): Har en god kamp uten at det nødvendigvis blir de største scoringsmulighetene av det. Har virkelig gjort det å snu på femøringen og skyte med venstrefoten til et signaturtrekk.
Marcos Llorente (7): Skaper mange like situasjoner offensiv som de andre tre frem til trippelbyttet. Blir dermed byttet ned i høyre vingbackposisjon som vi har sett ham spille mye når Trippier blir byttet ut.

Innbyttere:

Torreira (6): Kommer inn og er grei som anker. Pådrar seg et gult kort før han forsøker å score fra midtstreken.
Lemar (6): Viser kunstene som han har gjort hele sesongen, men påvirker ikke kampen.
Félix (6): Blir stadig vekk felt av Athletic-spillerne men viser selvtillit.
Suárez (6): Skaper nye scoringsmuligheter med sin tilstedeværelse i boksen, men får heller ikke påvirket kampen.

Etter kampen

Spillerbørs: Real Sociedad

En uhyre viktig seier er et faktum mot Real Sociead. Her er vår spillerbørs etter kampen.

Published

on

Jan Oblak (7): Leverer en veldig god redning på et skudd fra Alexander Isak i den første omgangen. Også en solid manøver på en avslutning fra Portu i den andre.

Kieran Trippier (6): Fin link med Llorente gjennom hele kampen, men har noen slurvete avleveringer i den siste tredjedelen av banen.

Stefan Savic (7): Stålkontroll sammen med Felipe. Har en svært viktig blokkering like før slutt som kunne ha endt med redusering.

Felipe (6): Leverte en meget bra kamp sist mot Barcelona på Camp Nou, og følger opp med en ny god prestasjon mot Real Sociedad kort tid etterpå. Har gjort savnet av Giménez langt mindre enn forventet.

Mario Hermoso (6): Ikke så veldig synlig i dag, men sammen med forsvaret, er han solid.

Yannick Carrasco (8): Leverer en meget god førsteomgang og sender Atlético Madrid i en svært viktig ledelse. Står med åtte mål på de siste syv kampene, og er i ferd med å gjøre noe virkelig stort nå, belgieren.

Koke (7): Fortsetter den gode formen, han også. Blant de absolutt beste denne kvelden, og er veldig involvert når Atlético dominerer fullstendig den første halvtimen av kampen.

Saúl (6): Opptur etter å ha blitt byttet inn og ut på Camp Nou sist. Viktig i presspillet, og står frem.

Llorente (8): Ustoppelige Llorente. Løper, assisterer, kriger og leverer målpoeng etter målpoeng. Sesongens spiller i LaLiga?

Correa (7): Scorer 2-0-målet og ser bra ut om dagen.

Suárez (5): Gjør en meget god jobb på 2-0-scoringen når han spiller fri Correa, men sløser enormt med sjansene som kunne ha kostet dyrt til slutt.

Continue Reading

Spillerbørs

Spillerbørs: Barcelona (B)

Published

on

En tøff og jevn kamp hvor begge lag hadde sine muligheter til å ta ledelsen. Men det endte målløst på Camp Nou.


Jan Oblak (8): Gjør en eventyrlig redning fra et Messi-skudd i første omgang. Har et par andre gode involveringer og det er veldig passende at han holder nullen i kamp nummer 300 for klubben.

Kieran Trippier (6): Lite involvert offensivt, men gjør seg definitivt ikke bort. Har grei kontroll på Jordi Alba defensivt, men det glipper ved et par anledninger.
Stefan Savic (7): Bunnsolid bakover og fortsetter som han har gjort hele sesongen. Blir ikke veldig utfordret, men vinner mye i luften og er den tryggeste bakover.
Felipe Monteiro (7): Solid i luften og klarer å jobbe unna det meste som kommer inn i boksen. Sterk prestasjon av Felipe som ofte har slitt i 5ern bak.
Mario Hermoso (8): Mye av det samme gjelder for Hermoso, men Spanjolen bringer også noen nydelig pasninger frem i banen og er aktivt med for fremover for å skape muligheter. En av banens beste.
Yannick Carrasco (9): Kunne avgjort og hatt målgivende i dag. Herjer til tider med Mingueza uten at det gir uttelling. Innhoppet til Araujo gjør det definitivt vanskeligere for Carrasco å være dominerende, men gjør alt i alt en ekstremt god kamp.

Marcos Llorente (6): Jobber mye begge veier i dag, hvor han nok blir litt for avhengig av å hjelpe til sentralt til å klare å komme på sine sedvanlige løp. En helt grei kamp fra Llorente.
Koke (7): I teorien den eneste på midten fra start, noe som kunne vært bekymringsverdig. Men han Styrer midtbanen bra mot sterk motstand og gjør mye rett i utspillsfasen.
Thomas Lemar (IV): Går ut tidlig med skade. Har et bra skudd på mål som Ter Stegen redder tidlig i kampen.

Ángel Correa (5):
Luis Suárez (5): Jobber og sliter med Pique, klarer ikke komme til noen store muligheter selv, men han holder ballen sterkt oppe ved flere anledninger. Mangler nok litt på kampformen.

Innbyttere:
Saúl Ñíguez (4): Kommer inn for Lemar tidlig og blir tatt av senere i kampen, det sier sitt.
João Félix (6): Positivt innhopp og gir laget tid ved flere anledninger. Klarer å holde ballen oppe og i laget. Jobber i tillegg uvanlig bra defensivt
Geoffrey Kondogbia (7): Gir noe nytt til laget og driver ofte laget litt fremover i en periode hvor det var mange slitne bein. Hadde fortjent mer tid på banen.

Continue Reading

Spillerbørs

Spillerbørs: Elche (B)

Gjennom en god førsteomgang, men en betraktelig mer nervøs andre sikrer Atleti tre nye poeng mot et nedrykkstruet Elche.

Published

on

Jan Oblak (7): Har utrolig lite å gjøre i førsteomgang ettersom bortelaget dominerte, men må derimot være mer aktiv i andreomgang. Hopper riktig vei ved straffen, men hadde ikke rukket den dersom den gikk på innsiden av stangen.

Kieran Trippier (6): Ikke hans mest tilstedeværende dag på jobben, men gjør den greit.
Stefan Savic (6): Har sammen med resten av forsvaret en del ryddejobb å gjøre i andre omgang etter en ellers dominerende første.
Jose Maria Giménez (6): Sammen med hans makker har han lite å gjøre ettersom bortelaget har mesteparten av ballen i første omgang, men må inn med flere ballvinninger mot slutten av kampen for å redde poengene.
Mario Hermoso (6): Er ofte med Carrasco og Lemar fremover langs venstresiden. Gjør seg alltid tilgjengelig, uten å ha mange av sine vanligvis gjennomtrengende pasninger.

Marcos Llorente (7): Setter åpningsmålet etter en fantastisk målgivende og en liten touch av en Elchespiller. Er dessverre den som har hånden på ballen inne i feltet som gir Elche straffe i sluttminuttene, men ballen settes i stangen.
Geoffrey Kondogbia (8BB): Har en veldig god kamp og vinner viktige defensive baller. Er sterk og posisjonerer seg bra gjennom hele kampen uten å sette de største overskriftene. Sammen med Llorente og Carrasco de eneste som prøver fremover i andreomgang. Banens beste.
Thomas Lemar (6): Hadde mye av ballen i åpningsminuttene men får også kampens første gule kort. Mer usynlig i andreomgang og blir tatt av til fordel for Félix.
Yannick Carrasco (7): Målgivende på scoringen til Llorente og prøver å skape mye. En av de som prøver å få til noe fremover i banen i andre omgang.

Ángel Correa (6): Etter gode åpningsminutter og kombinasjoner med Suárez når muligheten byr seg, men i andre omgang blir han tatt av for Koke.
Luis Suárez (6): Har en fantastisk mulighet tidlig som går utenfor og setter to offsidescoringer. Er ellers litt rusten etter å vært ute av kamptroppen en periode. Trenger å spille seg tilbake.

Innbyttere:

Joao Félix (6): Kommer inn på et tidspunkt hvor Atleti ikke engang ønsker å skape noe. Frustrert når Saúl skyter ballen fra beina hans når han går seg fast.
Koke (6): Kommer inn for å styre skuta i havn, men har ellers lite å bidra med.

Felipe og Saúl: (IV)

Continue Reading

TABELLEN

Trending