Connect with us

Etter kampen

Spillerbørs: Getafe

Published

on

Atlético Madrid presset og presset i den andre omgangen i jakten på et vinnermål, men det ville seg ikke for “Los Rojiblancos” mot Getafe lørdag kveld.

Moussa Dembélé og Marcos Llorente var begge nære, mens João Félix fikk se sitt mål bli annulert da han stanget ballen i nettet. Dermed er to nye poeng tapt, og avstanden ned til konkurrentene er i ferd med å bli mindre og mindre.

Jan Oblak (6): Blir knapt testet i det hele tatt, så det er i grunn ingenting å bedømme han for.

Kieran Trippier (6): Leverer en godkjent kamp. Spesielt i den andre omgangen er engelskmannen sterkt bidragsytende offensivt når Atleti jakter scoring. Dessverre ender det ikke i scoring

Stefan Savic (6): God kontroll defensivt sammen med resten av forsvarsrekka.

José Giménez (7): Bunnsolid i comebacket etter skaden av uruguayaneren. Ser ikke ut til å være preget, og leverer en meget godkjent kamp fra start. Dominant i luftrommet. Lovende før kampen mot Chelsea på onsdag.

Mario Hermoso (6): Ingen stor kamp av spanjolen, men har spesielt én viktig avverging som hindrer Getafe-scoring i den andre omgangen. Har noen farlige balltap, men ellers godkjent. Byttes ut i jakten på en scoring.

Yannick Carrasco (6): Blant de spillerne som er mest pigge i den første omgangen, og han viser tendenser, men uten at det gir noe gjeldende resultat i kveld, dessverre.

Marcos Llorente (6): Godkjent, men ikke Llorentes beste kamp denne sesongen. Nest sist på ballen når João Félix header ballen i nettet, men dessverre har ballen vært ute av spill.

Koke (7): Styrer midtbanen fullstendig i den andre omgangen når Atlético dominerer banespillet totalt. Strør pasninger, dirigerer og har full kontroll. Meget bra levert av kapteinen.

Saúl (3): Dessverre nok en skuffende prestasjon. Upresis og bidrar med lite i dag. Byttes ut i pausen.

Ángel Correa (6): Positiv i den første omgangen, men som så mange ganger før, gir det ikke resultat i form av scoring eller målgivende. Nære flere ganger, men litt for upresis i den avgjørende fasen.

Luis Suárez (4): Ingen god kamp. Er nære scoring når han setter ballen i stolpen i den andre omgangen, men ellers er vår toppscorer helt usynlig stort sett gjennom hele kampen.

Innbyttere

João Félix (6): Godt innhopp i dag, bidrar offensivt med å strø pasninger og header ballen i mål, men dessverre uten at den blir godkjent. Spilte seg muligens inn i elleveren til kampen mot Chelsea.

Moussa Dembélé (5): Frisk og viser lovende tendenser, men det aller viktigste mangler: Å sette sjansene. Får flere gode muligheter, men misbruker dem. Det er mye av grunnen til at det ender med ett poeng. Burde ha avgjort kampen ved to anledninger.

Renan Lodi (6): Fint innhopp, har også noen gode innlegg, men dessverre uten at det resulterer i scoring.

Thomas Lemar (8 BB): Forandrer kampen fullstendig. Tar tak i kampen, dominerer og er umulig for Getafe å få kontroll på. Viser helt tydelig at han burde ha startet kampen, og han blir neppe å se på benken mot Chelsea på onsdag. Strålende innhopp.

Etter kampen

Spillerbørs: Real Sociedad

En uhyre viktig seier er et faktum mot Real Sociead. Her er vår spillerbørs etter kampen.

Published

on

Jan Oblak (7): Leverer en veldig god redning på et skudd fra Alexander Isak i den første omgangen. Også en solid manøver på en avslutning fra Portu i den andre.

Kieran Trippier (6): Fin link med Llorente gjennom hele kampen, men har noen slurvete avleveringer i den siste tredjedelen av banen.

Stefan Savic (7): Stålkontroll sammen med Felipe. Har en svært viktig blokkering like før slutt som kunne ha endt med redusering.

Felipe (6): Leverte en meget bra kamp sist mot Barcelona på Camp Nou, og følger opp med en ny god prestasjon mot Real Sociedad kort tid etterpå. Har gjort savnet av Giménez langt mindre enn forventet.

Mario Hermoso (6): Ikke så veldig synlig i dag, men sammen med forsvaret, er han solid.

Yannick Carrasco (8): Leverer en meget god førsteomgang og sender Atlético Madrid i en svært viktig ledelse. Står med åtte mål på de siste syv kampene, og er i ferd med å gjøre noe virkelig stort nå, belgieren.

Koke (7): Fortsetter den gode formen, han også. Blant de absolutt beste denne kvelden, og er veldig involvert når Atlético dominerer fullstendig den første halvtimen av kampen.

Saúl (6): Opptur etter å ha blitt byttet inn og ut på Camp Nou sist. Viktig i presspillet, og står frem.

Llorente (8): Ustoppelige Llorente. Løper, assisterer, kriger og leverer målpoeng etter målpoeng. Sesongens spiller i LaLiga?

Correa (7): Scorer 2-0-målet og ser bra ut om dagen.

Suárez (5): Gjør en meget god jobb på 2-0-scoringen når han spiller fri Correa, men sløser enormt med sjansene som kunne ha kostet dyrt til slutt.

Continue Reading

Etter kampen

Nå gjelder det, Sevilla

Atlético Madrid reiste til Camp Nou med enormt press og gjorde supporterne stolte.

Published

on

Foto: Atlético Madrid

Barcelona – Atlético Madrid 0-0

Den første omgangen handlet så og si alt om Atlético Madrid, som trolig burde ha ledet til pause på Camp Nou.

I den andre omgangen våknet hjemmelaget mer, men Atlético Madrid stod likevel godt imot og leverte en heltemodig innsats da ett poeng ble sikret på Camp Nou med 0-0 mot Barcelona.

Selv om det i utgangspunktet er et meget godt resultat på bortbane, mot en av de aller største konkurrentene om LaLiga-tittelen, betyr det nå at Real Madrid har alt i sine egne hender. Vinner de sine resterende seriekamper, er de seriemester.

– Modige

Sevilla, Granada, Athletic Club og Villarreal gjenstår for Real Madrid. Første motstander er Sevilla på Valdebebas søndag klokken 21:00.

– Atlético Madrid har vært modige i dag og de har gått for å vinne. De har vært et gjenkjennelig lag, sa tidligere Atlético Madrid-keeper Abel Resino hos den spanske radiokanalen ElTransistor etter gårsdagens uavgjortresultat.

– Vi dro til Barcelona og lyktes, sa Diego Simeone etter gårsdagens kamp som også ble spurt om kveldens kamp mellom Real Madrid og Sevilla.

– Jeg tror ikke jeg vil se den. Jeg ser ikke kampene, jeg foretrekker å ikke gjøre det. Det vil ikke endre mye om jeg gjør det. Jeg vil spise med familien min og forberede mandagen før vi skal gjøre en god kamp mot Real Sociedad.

Nesten

Atlético Madrid startet kampen på Camp Nou i sin vante 5-3-2-formasjon, og lyktes godt. Barcelona ble flere ganger truet defensivt, og både Ángel Correa, Luis Suárez og Yannick Carrasco var nære å sende Atlético Madrid i føringen. Spesielt nære var Correa da et skudd ble blokkert ut til et hjørnespark av Clement Lenglet.

Ikke like hyggelig var det at Thomas Lemar måtte gi seg etter 12 minutter grunnet skade.

Like før pause var Lionel Messi nære å sende Barcelona i føringen etter et utrolig soloraid, men Jan Oblak leverte en minst like god redning og stoppet forsøket.

Mens det meste dreide seg om Atlético Madrid i den første omgangen, var Barcelona nærmest i den andre. Men verken Ousmane Dembélé eller Lionel Messi klarte å overliste Jan Oblak, og når Ronald Araujos scoring ble annulert, endte det 0-0 i toppoppgjøret på Camp Nou.

Continue Reading

Spillerbørs

Spillerbørs: Barcelona (B)

Published

on

En tøff og jevn kamp hvor begge lag hadde sine muligheter til å ta ledelsen. Men det endte målløst på Camp Nou.


Jan Oblak (8): Gjør en eventyrlig redning fra et Messi-skudd i første omgang. Har et par andre gode involveringer og det er veldig passende at han holder nullen i kamp nummer 300 for klubben.

Kieran Trippier (6): Lite involvert offensivt, men gjør seg definitivt ikke bort. Har grei kontroll på Jordi Alba defensivt, men det glipper ved et par anledninger.
Stefan Savic (7): Bunnsolid bakover og fortsetter som han har gjort hele sesongen. Blir ikke veldig utfordret, men vinner mye i luften og er den tryggeste bakover.
Felipe Monteiro (7): Solid i luften og klarer å jobbe unna det meste som kommer inn i boksen. Sterk prestasjon av Felipe som ofte har slitt i 5ern bak.
Mario Hermoso (8): Mye av det samme gjelder for Hermoso, men Spanjolen bringer også noen nydelig pasninger frem i banen og er aktivt med for fremover for å skape muligheter. En av banens beste.
Yannick Carrasco (9): Kunne avgjort og hatt målgivende i dag. Herjer til tider med Mingueza uten at det gir uttelling. Innhoppet til Araujo gjør det definitivt vanskeligere for Carrasco å være dominerende, men gjør alt i alt en ekstremt god kamp.

Marcos Llorente (6): Jobber mye begge veier i dag, hvor han nok blir litt for avhengig av å hjelpe til sentralt til å klare å komme på sine sedvanlige løp. En helt grei kamp fra Llorente.
Koke (7): I teorien den eneste på midten fra start, noe som kunne vært bekymringsverdig. Men han Styrer midtbanen bra mot sterk motstand og gjør mye rett i utspillsfasen.
Thomas Lemar (IV): Går ut tidlig med skade. Har et bra skudd på mål som Ter Stegen redder tidlig i kampen.

Ángel Correa (5):
Luis Suárez (5): Jobber og sliter med Pique, klarer ikke komme til noen store muligheter selv, men han holder ballen sterkt oppe ved flere anledninger. Mangler nok litt på kampformen.

Innbyttere:
Saúl Ñíguez (4): Kommer inn for Lemar tidlig og blir tatt av senere i kampen, det sier sitt.
João Félix (6): Positivt innhopp og gir laget tid ved flere anledninger. Klarer å holde ballen oppe og i laget. Jobber i tillegg uvanlig bra defensivt
Geoffrey Kondogbia (7): Gir noe nytt til laget og driver ofte laget litt fremover i en periode hvor det var mange slitne bein. Hadde fortjent mer tid på banen.

Continue Reading

TABELLEN

Trending