Connect with us

Spillerbørs

Spillerbørs: Real Betis (B)

Published

on

Et skadeskutt Atlético Madrid måtte nøye seg med ett poeng på borte mot Real Betis. Dermed er tittelkampen jevnere enn noen gang.


Kampen startet på strålende vis for Atlético Madrid som tok tak i kampen og virkelig presset Real Betis høyt. Det var tydelig at Atleti virkelig gikk for det fra start og fikk tidlig uttelling for det. João Félix, Ángel Correa og Yannick Carrasco kombinerer seg fint inn i sekstenmeteren til Betis, hvor så sistnevnte kan sette ballen enkelt i mål til 1-0.

Kort tid etter kan og kanskje bør Saúl heade inn 2-0, men Claudio Bravo redder mesterlig. Real Betis hadde ikke skapt noe de første 20 minuttene før de så plutselig spiller seg elegant fri på siden. Et godt innlegg treffer Cristian Tello som skyter ballen rett i mål utagbart bak Jan Oblak. Dermed sto det 1-1. Etter målet går kampen litt ut av det gode sporet for Atleti som ikke klarer å skape all verden før man går til pause.

Andre omgang skulle starte med et smell for Atleti, João Félix måtte gå av banen med en skade han fikk rett før hvilen. Dermed måtte en rådvill Diego Simeone sette inn Lucas Torreira for portugiseren. Den andre omgangen skulle i stor grad preges av Real Betis som virkelig gikk i strupen på et Atleti i fullt kaos. Heldigvis skulle de ikke omsette noen av mulighetene sine noe som ga Atleti et lite håp på en sen scoring. Disse mulighetene skulle komme for Ángel Correa som var alene med keeper to ganger på overtid, Claudio Bravo reddet begge. Dermed gikk Atleti på nok et poengtap i en kamp som kunne gått begge veier.

Spillerbørs:

Jan Oblak (6): Kan ikke gjøre noe med scoringen, men er god når han ellers blir satt på prøve.

Kieran Trippier (5): Lite involvert i den første omgangen, men blir litt mer med i den andre. Klarer likevel ikke å sette sitt preg på kampen, og må også gi seg med skade noen minutter før slutt.

Stefan Savic (6): Stabil, som vanlig. Har forholdsvis god kontroll på det som skjer bakover i banen.

José Giménez (8 BB): Helt avgjørende når han hindrer Betis-scoring like før slutt, og er også enorm én mot én i kampen. Stor kamp av uruguayaneren.

Mario Hermoso (5): Spiller en kamp på det jevne, uten å utmerke seg.

Yannick-Ferreira Carrasco (7): Scorer målet som sender Atleti i føringen, og er blant de få som skaper noe offensivt. Dessverre får han for lite hjelp ellers til å sette inn flere scoringer.

Saúl (5): Bedring, men heller ikke en stor kamp i dag. Kommer mer til sin rette i “Llorente-rollen”, og kunne ha økt ledelsen til 2-0 i den første omgangen.

Héctor Herrera (5): En middels kamp, skaper litt mer balanse på midtbanen, spesielt i den første omgangen. Byttes ut i jakten på scoring.

Koke (5): Ingen stor kamp av kapteinen.

João Félix (6): Må dessverre gi seg med skade kort tid ut i den andre omgangen, men er involvert i 1-0-scoringen til Atleti. Viser noen tendenser. Forhåpentligvis er det ingenting alvorlig for portugiseren.

Ángel Correa (6): Sammen med Carrasco er han den som skaper noe, men nok en gang svikter han foran mål når han får muligheten. Kunne – og kanskje burde – ha sendt Atleti tilbake i føringen.

Spillerbørs

Spillerbørs: Eibar (H)

Published

on

Festfotball og en kontrollert seier. Atlético Madrids spillere trengte virkelig dette pustet i bakken. Her er spillerbørs fra dagens kamp:


Jan Oblak (6): Null skudd fra Eibar og man kunne gjerne gitt IV til Oblak som hadde ingenting å gjøre.

Kieran Trippier (7): Veldig lite involvert i første omgang selv om han til tider får store rom på høyresiden. Slår dog corneren før 1-0 som virkelig åpner kampen.

Stefan Savic (7): Tar det som kommer med knusende ro og sørger for at det blir en meget rolig dag på jobben for Jan Oblak helt bakerst.

José María Giménez (6): Hakket mindre synlig enn makkeren sin, men også han ganske solid.

Renan Lodi (7): Starter ujevnt i form av kvaliteten på det han gjør offensivt, men kommer seg virkelig utover i kampen. Er involvert i forkant av to mål og dominerer venstresiden i andre omgang.

Saúl Ñíguez (7): Ser ut til at en ny og mer offensiv rolle kan ha gitt Saúl en ny giv. Det ser endelig litt lysere ut med gradvis forbedring i prestasjonene hans.

Koke (6): Står ikke frem som en av de bedre, men er solid og driver ballen fremover i kjent stil. Nyter godt av å ha Herrera ved sin side som hjelper i det oppbyggende spillet. Får fortjent litt hvile på slutten.

Héctor Herrera (7): Solid fra Herrera som ser ut til å kunne gjøre en forskjell mot slutten av sesongen. Han gir Simeone mer stabilitet på midten og hjelper til godt i det oppbyggende spillet.

Yannick Carrasco (8): En av hans beste kamper siden returen og med både mål og målgivende bør det gi belgieren en god del selvtillit inn mot de siste kampene av sesongen.

Ángel Correa (9BB): Banens beste med to mål og én målgivende pasning. Endelig sitter målene for Correa som har vært enormt nære å kunne avgjøre flere kamper den siste tiden. Enormt god fra 40 minutter og frem til han ble byttet ut.

Marcos Llorente (9): Nesten like fantastisk som Correa på en dag hvor det blir farlig hver gang Llorente blir involvert i spillet. Han tiende og ellevte mål i La Liga gjør at han er andremann som når tosifret antall mål i ligaen denne sesongen.

Continue Reading

TABELLEN

Trending