Spillerflukt denne sommeren – hva skjer?

Saúl skal ditt og Griezmann skal datt. Utrolig mye usaklige og saklige rykter har blitt hivd ut i nesten enhver sammenheng den siste tiden. Derfor får du nå en kort gjennomgang på hver enkelt spiller om hvordan det ser ut akkurat nå.

Jan Oblak: Kommer til å bli værende også neste sesong. Kun et spørsmål om tid før kontrakten forlenges og utkjøpsklausulen blir økt.

Antonio Adán: Ingenting konkret som meldes akkurat nå. Blir trolig andrevalg neste sesong også, men kan heller ikke utelukke noen overgang.

Juanfran: Har fått et tilbud om kontraktsforlengelse av klubben, men foreløpig ikke bestemt seg enda. Fortsatt litt usikkert om han blir værende eller ikke. Bestemmer seg etter fullført sesong.

Santiago Arias: Blir værende neste sesong. Ingenting som tyder på at han forlater klubben. I ferd med å bli et førstevalg på høyreback.

Diego Godin: Dessverre trolig inne i sin siste tid som Atlético Madrid-spiller. Det meste har tydet på Inter veldig lenge, men det er litt merkelig at ingenting har blitt offentliggjort enda ettersom sportsdirektør Marotta hos Inter bekreftet at noe ville skje snart for noen måneder siden.

José María Giménez: Som resten av dette laget har også Giménez blitt linket bort hit og dit, men veldig lite konkret. Har en utkjøpsklausul på €120M, elsker klubben og skal bli vår nye lederstjerne som midtstopper i lang tid framover.

Stefan Savic: Vært meldt noe interesse fra blant annet Juventus, men overraskende dersom han forlater klubben allikevel. Utkjøpsklausul på €40M.

Lucas Hernández: De aller fleste kjenner nok til dette fra før. Har signert for Bayern München og spilt sin siste kamp for Atlético Madrid, dessverre. Skulle være framtiden, men slik ble det dessverre ikke.

Nehuén Pérez: Nylig ankommet klubben. Kanskje lånes han ut, men kommer an på eventuelle signeringer som kommer inn. Kan fort være et tredje eller fjerdevalg neste sesong. Litt samme situasjon som b-lagsspiller, Francisco Montero.

Filipe Luis: Utgående kontrakt, og det ser nå ut som en overgang til Borussia Dortmund vil skje i følge normalt velinformerte Tania Martin.

Thomas Partey: Har blitt meldt om interesse fra Manchester City og Manchester United. Selv har Thomas Partey bekreftet at han blir værende så lenge klubben ønsker han. Dermed ville det vært veldig overraskende hvis ghaneseren forlater klubben i sommer. Utkjøpsklausul på €80M.

GRA421. MADRID, 24/05/2017.- El centrocampista Jorge “Koke” Resurrección emocionado durante el acto de presentación de su ampliación de contrato hasta 2024, hoy en la sala VIP del estadio Vicente Calderón, en Madrid. EFE/Juan Carlos Hidalgo

Koke: Ingen tvil. Atlético Madrid-spiller neste sesong, og kaptein dersom Godin forlater klubben.

Saúl Ñíguez: Også her har det vært meldt om interesse. Manchester City har vært nevnt, men roet seg veldig nå i det siste. Ville vært sommerens største sjokk dersom han forlater klubben etter å ha signert en niårskontrakt for ikke så altfor lenge siden. Klausul på €150M så dette blir heller ingen billig mann.

Rodrigo Hernández: Onda Cero har meldt om interesse fra City, og at Rodri vil bort, men ellers ingen andre som har slengt seg på. Kom hjem til barndomsklubben forrige sommer og ville vært merkelig dersom han allerede vil bort. Klausul på €70M og har blitt en enormt viktig brikke i dette laget.

Thomas Lemar: Fryktelig skuffende, men ingen tvil om at han er Atlético Madrid-spiller neste sesong.

Vitolo: Her er det nok siste sesong for Vitolo. En aldrende spiller som er mye skadeplaget. Dermed aldri slått helt fullt ut, og det er overraskende hvis Vitolo spiller i rødt og hvitt neste sesong.

Nikola Kalinic: Kan vel ikke bli værende neste sesong? Foreløpig ingenting konkret, men fikk ikke solgt han i januar, så i sommer bør være et nytt forsøk for å bli kvitt kroaten.

Ángel Correa: Skal faktisk ikke utelukke noen overgang her. Det er ikke umulig at tålmodigheten med denne spilleren er over, og det har vært noen rapporter om at en overgang kan skje i sommer. Kan fort være avhengig av hva som skjer med Griezmann etc.

Diego Costa: Jorge Mendes har pushet for Kina, men Diego Simeone ønsker visstnok å beholde kaosbamsen vår. Får man et veldig godt tilbud er det dog vanskelig å si nei, men akkurat nå ser det faktisk ut som Diego Costa blir værende.

Antoine Griezmann: Ny overgangssaga? Selvsagt det store spørsmålet denne sommeren også. Blir han værende eller ikke? Madrid-basert AS har meldt at han ønsker å bli, mens Antonio Ruiz også er inne på noe av det samme. I Barcelona meldes det mye forskjellig, og generelt rapporteres det mye ulikt. Spørs om Barcelona ønsker han etter det som skjedde forrige sommer, og det er nok muligheter for at Griezmann blir værende nok en gang. Forhåpentligvis på en annen måte enn sist!

Álvaro Morata: Ett år igjen av låneavtalen med en kjøpsopsjon på €50M som man trolig ønsker å aktivere. Veldig lite sannsynlig at Morata returnerer til Chelsea, og trolig blir dette lånet gjort permanent etter hvert.

Share:

Author: Alexander Larsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *