Status – Hva skjer nå? Del 2

Spillere kommer og spiller går, nå mer enn noen gang. Det er en hektisk sommer i vente for Atlético Madrid, og hvordan ser det egentlig ut den dag i dag?

De siste to ukene har vært elleville ryktemessig på inn-fronten. Spillere fra enhver krok har blitt ryktet inn og det er vanskelig per dags dato å vite hva man skal tro på. Trolig blir det diskutert heftig innad i klubben hvem som er ønsket inn og mange forskjellige kandidater til de forskjellige rollene blir nok vurdert. Her får du en liten oversikt over hvem som ser ut til å være «hetest»:

Forsvar:
Felipe Monteiro er allerede signert, men her skal det flere mann inn. Mest sannsynlig skal det en stopper til inn. Her er det sterkeste ryktet (Cadena Cope og Antonio Ruiz) for øyeblikket Mario Hermoso som spiller på Espanyol. Han har en utkjøpsklausul på €40 millioner men ser ut til å bli litt billigere enn det. Problemet i forhandlingene kan ligge i at Real Madrid har en forkjøpsrett på €7,5 millioner da de fortsatt eier 50% av de økonomiske rettighetene til spilleren. De andre som har blitt ryktet inn på stopperplass er blant andre Yeray Álvarez (Athletic club), Nikola Milenkovic (Fiorentina) og Djené Dakonam (Getafe).

På høyreback ser man etter en arvtager for Juanfran/utfordrer til Santiago Arias. Det har fortsatt ikke versert så alt for mange navn og heller ikke for mye troverdig info på denne fronten men de som har blitt nevnt så langt er Elseid Hysaj (Napoli), Nelson Semedo (Barcelona), Mario Fernandes (CSKA Moskva) og Thomas Meunier (PSG).

Det mest prekære for øyeblikket er på venstreback, der man for øyeblikket står uten spillere. Alex Telles virker definitivt å være den utvalgte, men Porto står på sitt og krever €40 millioner som er utkjøpsklausulen, noe som Atleti ikke ønsker å betale. Telles er definitivt den heteste og den som er nevnt hyppigst av samtlige kilder. Andre kandidater som har versert er Marcos Alonso, Alejandro Grimaldo og Ben Chilwell. Det vil mest sannsynlig også bli signert/resignert en backup på denne plassen, der kan det være at Filipe Luis til slutt får en ny kontrakt eller at det kommer en yngre kandidat inn, men det er for øyeblikket vanskelig å vite hvem det kan være.

Midtbane:
Her avhenger mye av om Rodri ender opp med å dra eller ikke, og trolig vil det hvert fall bli signert en erstatter der hvis han drar. I tilfelle dette skjer så virker det som Marcos Llorente (Real Madrid) er den som er mest aktuell. Hector Herrera fra Porto ser ut til å komme som bosman-spiller etter at kontrakten med Porto går ut, og denne blir nok offisiell i løpet av de neste dagene. Betis` Giovani Lo Celso har også vært ryktet inn, men det har stilnet litt på den fronten og det ser ut til at andre klubber nå er i førersetet. Det har også vært noen rykter på vingene, hvor AS mener at det er interesse for David Neres fra Ajax og El Desmarque sier at man følger med på Pablo Sarabia (Sevilla). På den fronten vil det sikkert avhenge av hva som skjer med Vitolo og/eller Correa før det kommer noen inn.

Angrep:
Antoine Griezmann forlater klubben, det gjenstår å se hvor han går men det eneste man vet er at han må erstattes, mange navn ryktes inn på daglig basis. Atleti har gjort et fremstøt på João Félix og det er tydelig interesse der. 19-åringen hos Benfica jaktes av halve Europa og blir garantert et rekordkjøp hvis han hentes. Flere Spanske medier melder at Jorge Mendes (agenten) kan som ved tidligere tilfeller hjelpe klubben her, men så gjenstår det å se om det blir noen overgang eller ikke. AS mener at det er interesse i Iñaki Williams (Athletic Club), Dybala har vært nevnt men senere avkreftet og det har også vært snakk om Maxi Gomez. Det er uvisst hva som kommer til å skje her og det kan også være vi må vente til Antoine Griezmann finner seg en klubb før det matrialiserer seg en erstatter.
Til slutt har Cadena Ser bastant meldt at hvis Diego Costa drar fra klubben, så står Edinson Cavani (PSG) klar til å ta over for kaosbamsen.

Share:

Author: Emil André Karlsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *