Tett og jevnt da lagene delte poengene på Metropolitano

Forventningene var høye og forutsetningene klare. Ved seier ville man overta tabelltoppen fra Real Madrid foran egne fans, men det ble ikke helt som man hadde håpet på, da lagene delte poengene på Metropolitano lørdag kveld.

Atlético Madrid – Real Madrid 0-0

Atmosfæren var god og i forkant av oppgjøret ble tidligere Atlético Madrid-spiller, Diego Forlán, hyllet for sine 198 kamper for klubben, og fikk sin “plakat”.

Og Atlético Madrid startet kampen oppløftende, for det tok ikke lang tid før João Félix ble spilt gjennom av Diego Costa mot Thibaut Courtois. Dessverre for oss ble vinkelen litt skrå og avslutningen gikk utenfor …

Resten av omgangen ble veldig mye preget av offensive løp fra spesielt Trippier, men også til dels Lodi. Det var flere fine kombinasjoner hvor backene ble satt opp og la inn godt, men dessverre var det ingen som kunne sett ballen i nettet. João Félix fikk også en ny avslutning fra like utenfor 16-meteren, men skuddet gikk utenfor og satte ikke Real Madrid på noen stor prøve. Dermed stod det 0-0 til pause etter en tett og intens førsteomgang.

Andreomgang ble startet ved at Vitolo ble erstattet av Correa, grunnet ubehag hos Vitolo, altså en potensiell (ny) skade.

Og det var ikke mye å notere seg i den andreomgangen. En langt mer daff og rolig affære enn i den første, kun ved unntak av et par sjanser. Saúl var nære å stusse en corner inn på første stolpe, mens Jan Oblak stod for kampens prestasjon da han leverte en eventyrlig redning på en heading fra Karim Benzema etter 75 minutter spilt.

Med slike prestasjoner i mål blir det vanskelig å skille lagene, og det endte dermed 0-0, igjen, på Metropolitano mellom disse lagene. Litt skuffende med tanke på de forutsetningene vi hadde.

Spillerbørs


Oblak (8): Blir kåret til banens beste i kampen faktisk, men har ikke så altfor mange redninger å gjøre. Den siste, og avgjørende redningen, trekker dog veldig opp!

Trippier (7): Veldig god i førsteomgang med mange offensive bidrag, men i den andre blir det langt færre. Leverer igjen en høyst godkjent kamp.

Savic (6): Fortsetter med de gode prestasjonene, men utpreger seg ikke veldig. Bunnsolid.

Giménez (8): En bauta i forsvar i dag, og slipper ikke Real Madrid til noe som helst, med unntak av Benzemas heading. Enorm!

Lodi (6): Litt det samme som Trippier. Best i den første, og blir erstattet av Lemar etter hvert.

Koke (6): Godkjent kamp. Ikke noe spesielt å merke seg.

Saúl (5): Vinner noen baller og gjør en ok kamp, men bidrar mindre offensivt enn de to andre. Nære scoring på corner.

Thomas (9): Banens beste – uten tvil! Oppimot det beste vi har sett av Thomas Partey i Atlético Madrid-drakten. Leverer en helt enorm kamp og styrer alt på midtbanen for Atleti.

Vitolo (4): Ingen typisk “Vitolo-kamp” med lite plass og blir dessverre byttet ut i pausen grunnet muskulære problemer.

J. Félix (6): Er livlig og viser tidvis hva som bor i han, men kanskje litt for lite. Kanskje begynner han også å bli litt sliten etter mange kamper i det siste.

Diego Costa (4): Ingen stor kamp i kveld heller for Diego Costa, dessverre … Klarer ikke å gi Ramos og Varane noe særlig trøbbel, og heller ikke noe godt oppspillspunkt.

Innbyttere:

Correa (5)

Lemar (5)

Llorente (ikke vurdert)


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *