Connect with us

Nyheter

Thomas Partey: Dobling av lønn for å signere ny kontrakt

Published

on

Det er ingen hemmelighet at Atlético jobber med å forlenge kontrakten til Thomas Partey som kan vente seg en lukrativ avtale dersom han signerer ny kontrakt med klubben i sommer.


Atlético Madrid jobber med å forlenge kontrakten til Thomas Partey denne sommeren, som har vært en av Europas beste midtbanespillere denne sesongen, vil mange hevde. Flere klubber er interesserte i ghaneseren, og for Diego Simeone er han en svært viktig mann i laget.

Blant klubbene som er interesserte, har særlig Arsenal vært nevnt tidligere. London-klubben er klare til å trigge klausulen på 50 millioner euro hvis ikke ghaneseren forlenger med Atlético. Men engelskmennene får sterk konkurranse fra Atlético Madrid.

Atlético sitt nye kontraktstilbud vil doble hans lønn fra 65 000 pund i uken og vil også innebære at klausulen på 50 millioner euro vil gå over 100 millioner euro. Diego Simeone sies å være desperat etter å beholde ham, som har en kontrakt ut 2023.

– Blir så lenge klubben ønsker meg

Thomas Partey har hatt en svært god sesong for Atlético etter at Rodri forlot klubben forrige sommer. Han har nå vært i klubben i 2013, og har selv uttalt at han ønsker å bli værende, så lenge klubben ønsker ham.

Det ble også for to dager siden meldt fra Matteo Moretto at vi nå er inne i noen avgjørende dager, og at det er optimisme for at det vil ende godt for Atlético. Klubben kan ikke miste nok en akademispiller denne sommeren.

Kilde: Fabrizio Romano

Nyheter

Dette blir Atlético Madrids nye spiss

Tidligere i sommer uttalte Diego Simeone at Atlético Madrid hadde behov for en ekstra spiss. Nå ser det ut til at spissen er funnet.

Published

on

Foto: Alex Caparros/Getty Images

Ifølge blant andre MARCA, Fabrizio Romano, Mateo Moretto og flere troverdige kilder, er Wolverhampton-spiss Rafa Mir den utvalgte.

Den høyreiste portugiseren var forrige sesong på lån i Huesca og imponerte stort med 16 mål på 39 kamper. Nå meldes det om en overgangssum på 15 millioner euro, og at Mir var andrevalget dersom Antoine Griezmann sin retur ikke ble en realitet.

24-åringen signerer for Atleti etter OL, der han i kveld spiller finale med Spania og hvor han har scoret tre mål i turneringen.

Flere klubber skal også ha vært interessert, men Mir ser altså ut til å ende opp i den rødhvite delen av Madrid.

Continue Reading

Nyheter

Offisielt: Vitolo lånes ut

Getafe bekrefter at de har sikret seg Vitolo på lån kommende sesong.

Published

on

Foto: Ruben Albarrán / Pressinphoto / Icon Sport

Den 31 år gamle kantspilleren har virkelig ikke slått til siden overgangen fra Sevilla i 2017 verdt 35 millioner euro. Nå er det klart at han ikke spiller for Atlético Madrid kommende sesong.

Vitolo spilte totalt 15 kamper forrige sesong og hadde én målgivende pasning.

Kontrakten utløper etter årets sesong, og det aller meste tyder på at Vitolo nå har spilt sin siste kamp for klubben.

Han vil innen kort tid gjennomføre den medisinske testen med klubben og bli presentert i morgen klokken 12.

Kun Luis Suárez, Jan Oblak og Koke blant spillerne tjener mer enn Vitolo i klubben.

Continue Reading

Nyheter

João Félix opererte ankelen

Klubben bekrefter at João Félix i dag har blitt ankeloperert.

Published

on

Foto: Atlético Madrid

Operasjon var vellykket i Porto, og det var hos samme spesialisten som også opererte Virgil Van Dijk. Det portugisiske vidunderbarnet er nå ventet å være ute i opptil to måneder, men eksakt tid er ikke kjent.

Ifølge Mundo Deportivo har João Félix spilt med brudd i foten siden desember for å ikke gå glipp av tittelkampen eller EM.

Portugal og Félix ble slått ut i åttedelsfinalen av Belgia.

Continue Reading

TABELLEN

Trending